Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sürprizlere Hazırlıklı Ol Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün çok yalnız mı hissediyorsunuz? Verecek çok fazla sevgisi olan tutkulu bir insansınız fakat şu anda,bunun için etrafınızda kimse olmayabilir. Ya bekarsanız ya da sevgiliniz sizden uzakta. O zaman bir tavsiye: alışverişe çıkın ve kendinizi güzelce şımartın. Sonra harika bir akşam yemeği için bir arkadaşınızla dışarı çıkın.

Yıpranmış olabilirsiniz, ama ne olursa olsun kendinizi zorlamanız gerekecek. Uzun bir çalışma sebat etme dönemine giriyorsunuz. Bu kesinlikle geç kalmak ya da ayak diremek demek değildir. Öğle saatlerinde hala üstünüzde pijamalarınız varsa, utanmalısınız! Kendinizi son zamanlardaki sersemliğinizden uyandırmak için ne gerekiyorsa yapın. Kalkma ve hareket etme zamanı!

Keskin zekalı ve çok meraklı bir kişiliğiniz var. Bugün bazı gizli alanları keşfederek bu özelliğinizi iyiye kullanabilirsiniz. Başlıca ilgi alanınız bilim olacak gibi görünüyor. İnternetten araştırma yapacaksanız, araştırmanız oldukça verimli olacak. Gerçekten yüksek düzeyde bilgi isterseniz, CalTech ya da Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (M.I.T)'in sitelerine bakabilirsiniz.

Ayak işleriyle uğraşmak için iyi bir gün değil. Hava ve trafik muhalefeti söz konusu olabilir. Ayrıca önsezilerin oldukça kuvvetli olacak ve bu sebeple çevrendekilerden kolay etkilenebilecek; öfke ve hüsran yaşayacaksın. Sıkıntılı bir dönemden geçen birini konuşmalarınla rahatlatabilirsin. Fakat bu kişiye karşı sabırsızlığını koruyamama ihtimali de yok değil. Diplomatik olmaya çalış!Şans ve bolluk umduğunuzdan çok daha çabuk ve kolay gelecek. Felsefi yoldan gidin ve her şeye biraz yukarıdan bakın. Fikirlerinize meydan okunmuş olsa da bunun kötü bir şey olmadığını aklınızdan çıkarmayın. Görüşlerinizde aşırı katı olup farklı bakış açılarını reddetmeyin. Dar kafalılık gelişiminize ket vuracaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar artık kendinizi doğrulama ihtiyacını size söylemeyecek. Aslında, bir imparator veya şef gibi davrandığın için Napolyon'a benzeyeceksin. Ama yolunda giden her şeye güvenmeyin çünkü rüzgar hızlıca yön değiştirebilir ve sürprizler sizin için saklanmış olabilir. Gördün mü, imparatorların bile her şey kontrolleri altında değil. Umarım burçlarını okuyorlardır!

28 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sezgilerinizle olayların iç yüzünü anlayabilir, okuyabilirsiniz. Etik dışı işlerden, negatif karma yaratacak durumlardan kaçının. Küçük veya büyük maddi yardımlar yaparak ilahi korunmalar içinde olabilirsiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Balık burucuysan çalışanların ile daha sık iletişim halinde olabilirsin. Empati yeteneğinin güçlü olması iletişimde işlerini kolaylaştırıyor.  Ödemelerinin gecikmesi seni zor duruma sokacak. Ailesinden uzakta yaşayan bir Balık burcuysan, ailene duyduğun özlem artabilir, sürpriz ziyarette bulunabilirsin.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki gerginlikler performansınızı düşürüyor olabilir. Hassas yapınızın çabuk etkilenmesi işlerinizi zamanında yetiştirememenize yol açabilir. Sizi doğrudan ilgilendirmeyen konuların çözümünün bir parçası olamıyorsanız bunlar üzerinde durmadan kendi işinizle ilgilenmeye devam etmelisiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılma ve öğrenme isteği gündeminizi etkileyebilir. Seyahat planları yapmak için araştırma yapmak isteyebilirsiniz. Gün içindeki enerji sıkışıklığından, işlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Araştırmalarınız yarım kalabilir. İlerleyen saatlerde gün daha hareketlenmeye başlayabilir. Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklarınızı bir süre de olsa kenara bırakmak isteyebilirsiniz. Bu konuda haklı da olabilirsiniz. Sevginiz dışarıya ve sizi seven insanlara da yansıyacak.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında maddi gelirleriniz ve para durumunuzla ilgili mücadelelere açık olacaksınız. Bu altı gün yeni bir şey satın almak açısından uygun değildir. Aşk hayatınızda ve arkadaş çevrenizde olası mücadeleler doğuran bu yeniayın etkisi ile kendinize olan güveninizden şüphe etmemeniz, olası ilişki kayıplarında bunun evren tarafından gerekli bir değişim olarak gönderildiğinin farkında olmanız gerekmektedir. Bu süreçte riskli ilişkilerden uzak durmanız fayda sağlayacaktır. Eski ilişkileriniz gündeme gelebilir.

28 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnanılmaz hassasiyetiniz ve diğer insanların ihtiyaçlarına uyum sağlama yeteneğiniz, düşündüğünüzden daha önemli- özellikle bugün ve hatta uzaktan çalışırken bile. Otomatik olarak şüphe duymak yerine bu altıncı hisse güvendiğinizde bulmacanın önemli bir parçası yerine oturur.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Ay, sizin kombinasyon burcunuzda ilerlerken, birçok aktivitenin içinde olacaksınız. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz birimkanı sizi bekliyor. Başarı yakında gelecektir.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bilinçaltınızda bazı hareketlenmeler olması kuvvetle muhtemeldir. Bu durum, iç dünyanıza da güçlü biçimde yansıyabilir. Tüm gününüzü, iç dünyanızda meydana gelen dalgalanmaları anlamaya çalışarak geçirebilirsiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girdiyseniz bugün partneriniz ile birlikte tutkulu anlar geçireceksiniz. Çok yakındayerinizde karşınıza harika fırsatlar çıkacak ve en iyi şekilde değerlendirmek isteyeceksiniz. Uyku saatlerinizde bazı değişiklikler yapın.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dolunayın ardından uzaklarla ilgili konular, yurt dışı ve yabancılarla teması daha fazla gündeminize getirebilir. Uzaklardan haberler alabilirsiniz. Dış dünyayla etkileşiminiz artabilir.

28 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 06' 29" R
Ay
Yengeç
29° 20' 15" R
Merkür
Koç
27° 14' 01"
Venüs
Boğa
17° 07' 44"
Mars
Koç
09° 46' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 02' 03"
Satürn
Balık
17° 37' 53"
Uranüs
Boğa
23° 06' 14"
Neptün
Balık
29° 16' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 40"
Chiron
Koç
21° 22' 19"
Lilith
Başak
24° 47' 25"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 13/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>