Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ortak Çözümden Yanasın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün konuşkan bir havada olabilirsiniz. Sosyalleşmek ve başkalarıyla zaman geçirmek istiyorsunuz. Belki de birkaç arkadaşınla bir araya gelebilirsiniz. Son maceralarınız hakkında konuşmak ve komik hikayelerini anlatmak zevkli olabilir. Ya da belki bir partiye katılmak aklınıza yatabilir. Sevgilinizi bu akşam dışarı çıkarın ve ilginç bir şeyler yapın. Öylece evde oturacağınıza, çılgınlar gibi eğlenin!

Gezegenler şu anda size yardımcı oluyor: Birisi sizi yalnızca sizin yapabileceğiniz ve taklit edilemez bir işiniz sebebiyle işe almak isteyebilir. Bu gizli yetenekleriniz olabilir, kendinize has yazı yazma yeteceğiniz ya da insanları bir araya getirebilme yeteneğiniz. Yeteneğinize yüksek bir fiyat koymak size kalmış. Çalışmanızın değerini bilenler yakında bedelini ödemeye istekli olacaklar ...

Çok yoğun bir günü ardınızda bırakmış olabilirsiniz, fakat bugüne odaklanmada zorluk yaşıyorsunuz. Geçmişteki çok fazla mesele canınızı sıkıyor. Yıllar önceki eski duygusal travmalar, parasal sorunlar hala başınızı ağrıtıyor hatta uzun süre önce gördüğünüz rüyalar bile hala aklınızda olabilir. Bununla savşamayın çünkü bu bir iyileşme süreci. Geçmiş endişeleriniz ortaya çıksınki siz daha pozitif şeyler için hayatınızda yer açın. Kafanıza takmayın!

Kendin gibi davranabileceğin günlerden birisi. Durumlara uyum sağlamak için kişiliğini değiştirmen gerekiyormuş gibi düşünme. Gruba doğal bir şekilde kendi dinamiğini katıyorsun. Tarafsız, ön yargısız ve bilgili yaklaşımın günün olayları adına oldukça kıymetli olacak. İnsanlar dediklerini hayranlıkla dinleyecek. Kendini ifade ederken cesur ol.Belirli bir olaya dair daha fazla özgürlük istediğini hissedebilirsin. Belki de bu, seni, sana zarar veren bir insandan uzaklaştırmaya çalışan hislerindir. Bir yandan, içsel boşluğunu doldurmak için dostluk ve samimiyet istiyorsun. Öte yandan ise; bağımlı gibi hissediyor olmana içerliyorsun. Birisiyle derin bir bağ kurup bir ilişkiye girişmeden önce kendini “kendin” gibi hissettiğine emin ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün canınız ev sahibi rolü oynamak isteyebilir. İnsanları bir araya getirmekte her zaman iyi olmuşsunuzdur ve bu aralar bu yeteneğiniz ön plana çıkabilir. Kafa dengi insanları bir araya getirecek bir çeşit toplantı düzenliyor olabilirsiniz. Evde ise, birkaç arkadaşınızı evinizde ağırlayabilir ve doğaçlama bir akşam yemeği partisi yapabilirsiniz. Bu akşam diğerleriyle eğlenceli vakit geçirme fırsatınız varken kendinizi eve kapatmayın!

30 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görevler, sorumluluklar ve planlar gündeminizde olacaktır. Yapılacaklar listenize göre hareket edeceğiniz bir gün. Takıntılı fikirlerden, toplumsal yargılamalardan kaçınmalısınız.

30 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer yaşamında önemli yere sahip insanlar ile yol ayrımındasın. Ortak bir çözüm önerisi için çaba sarf edeceksin. Yalnız bir Balık burcuysan, sosyal medya üzerinden seninle iletişime geçmek isteyen kişilere karşı ön yargılı davranabilirsin. Geçmişte yaşadıkların bu kararı vermene neden olabilir.

30 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz kişiye duygularınızı açıklıyorsunuz. Nedensiz ve sorgusuz bir dil kullandığınızda bu ruh halini yaşamayı ve yaşatmayı özlediğinizi görmek size daha iyi bir bakış açısı kazandırabilir.

30 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hareketli bir gündeminiz olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Bürokrasiyle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Annenizle ilgili konuları göz ardı etmemenizde fayda var. Keyif aldığınız konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle program yapmak iyi olabilir.

30 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki kişileri fazlaca yargılamamaya dikkat etmeye çalışın. İç potansiyelinizde bugünlerde kavgacılık olabilir.

30 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eşiniz, partneriniz veya yakın dostlarınızla ilişkilerinizi geliştirebilir, birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde küçük şeyleri dert etmemeyi kendinize telkin etmelisiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bağlı olduğunuz bir grup içindeki değişiklikler sizi bugün derinden etkileyebilir.  Katılımınızı yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. İnsanlara düşkün olduğunuz ve onları arkadaş olarak kaybetmek istemeyeceğiniz için bu sizi oldukça üzebilir. Düşünmeniz gerek. Ne yapacağınıza sadece siz karar verebilirsiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Çevresel faktörlerin baskısının sizi olumsuz  etkilemesine izin vermemelisiniz. Bugün yapmak istediğiniz birçok işin listesiniz yapın. Taviz verme konusunda temkinli davranıyorsunuz.

30 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, normale oranla oldukça farklı olacağınız bir gün olabilir. Çok değişik hareket şekilleri benimseyip çevrenizi büyük ölçüde şaşırtabilirsiniz. Kural ve kısıtlamalara isyan eden yönünüz, tüm kudretiyle öne çıkabilir.

30 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinize daha fazla zaman ayırmalısınız. Finansal durumunuz giderek düzelmeye başlıyor ve kendinizi pozitif hissediyorsunuz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek besinler tüketmeye çalışın.

30 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, huzurlu ve sakin bir yaşam çerçevesi çizmekten yanasınız.Bakış açınız son derece esnek ve akıcı olsun istiyorsunuz. Yaşam kalitenizi yükseltici arayışlar içinde olacaksınız. Partnerinizin istekleri doğrultusunda para harcayabilirsiniz.Amaçlarınıza uygun hareket etmediğiniz zaman huzursuz olabilirsiniz. Bütçenizi dengelemelisiniz.

30 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 34' 10" R
Ay
Balık
25° 37' 59"
Merkür
Koç
19° 08' 33"
Venüs
Boğa
06° 15' 41"
Mars
Koç
03° 00' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 23"
Satürn
Balık
16° 56' 31"
Uranüs
Boğa
22° 35' 32"
Neptün
Balık
29° 02' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 50"
Lilith
Başak
23° 48' 41"
True Node
Koç
15° 23' 50"
Son Güncelleme : 04/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>