Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Konsantrasyon Eksikliği Yaşıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2020, Salı

Aşk 10%
Para 70%
Sağlık 90%

İnsanlar bugün bazı açılardan biraz uzak görünebilir ve onlarla seviyelerinde bağlantı kurmak zor olabilir. Bunu dizginleri alarak ve insanları başka bir fantezi dünyasına çekerek mücadele edin. Bu gece çok sevdiğin biriyle sihirli bir halı yolculuğa çık. Gerçeğe saygı duy ama onun tarafından bunaltılmayın. Özgür olun ve bir süre bulutlara sürükleyin.

İnsanlar bugün çalışmalarını biraz hızlandırıyor olabilir, ancak siz biraz yavaş ilerliyor olabilirsiniz. Çalışma planınız üzerinde çalışırken kendinize karşı nazik olmaya çalışın. Bazı kolay görevlerle başlayın. E-postalarınızı yanıtlayın ve dosyalarınızı düzenleyin. Bu karmaşayı temizlerken odaklanabileceksiniz. Kafanız temizlenirken, günün görevlerini halletmeye hazır hale geleceksiniz.

Çok fazla para harcayıp, öte yandan da çok fazla biriktiriyor olabilirsiniz. Şu çok açık ki, eğer sonsuz bir hüzünden ziyade mutluluk bulmak istiyorsanız, hayatınızda bir denge olmalı. Bu çok ilginç bir olay, sanki vücudunuzla ilişkiniz kesilmiş gibi. Fakat, dengeyi sonunda bulacağınız yer yine vücudunuzda gizli: Onu kesinlikle mental olarak bulamazsınız.

Ayağa kalkıp eyleme geçme günü. Bazı güçler seni her tarafından çekiştiriyor ve zor olan ise bütün bu çekiştirmeler olurken dengede kalmayı başarabilmek. Enerjini içeride tutmak yerine dışarı atarak birçok şey başarabilirsin. Diğerleri sabırsız ve ani tepkilere yatkın olabilir. Sen buna sabırlı olarak karşılık ver. Böylece içinde bulunduğun gruba olan katkın minnettarlıkla karşılanacaktır.İlk adımın karşı taraftan atılmasını bekleyerek zaman öldürme. Her şeyi hemen yapmak ve bitirmek istiyorsun; içinde bitmek bilmez bir ateş yanıyor adeta. Bu tutkuyu bekleyerek öldürme. Yapılması gereken önemli şeyler var, o halde oturduğun yerden kalk ve işe koyul. Bazı işleri başkalarına aktarabilirsin; böylecesürecin hızlanır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eğlenerek vakit geçirebileceğin bir alan bul. Örneğin, kır çiçeği topla ve mutfak masana güzel bir vazo içinde yerleştir. Yaptığın küçük şeylerde bile bir mutluluk ve neşe bulacaksın. Gereksiz şeylerden zihnini arındırmaya çalışarak taze fikirler için yer aç. Dışarı çıkıp doğaya karışmak, biraz yürüyüş yapmak düşüncelerine de iyi gelecektir.

11 Ağustos 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamınızdaki kişilere daha cömert davranabilir, duygularınızın doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Sağlıkla ilgili rahatsızlıklarda şifa çalışabilir. Sağlıksız olandan uzaklaşma zamanı. Yaşamınızdaki eril figürler, aile büyükleri, patronlar gündeminizde yer alıyor.

11 Ağustos 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Balık burcuysan ilişki konusunda beklentilerine bir türlü karar veremiyor olabilirsin. Bu kararsızlığın sebebi aile içindeki sıkıntılar olabilir. Ailen her yere gecikmen konusunda sana sitemkâr sözler söyleyebilir. Odaklanma problemi yaşıyorsun. Konsantrasyonunu artırmak için internetten araştırdığın çeşitli yöntemler deneyebilirsin.

11 Ağustos 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre arkadaşlarınızdan aldığınız bazı haberler canınızı sıkabilir. Biraz daha olumlu ve pozitif yönde yaşama odaklanın. Seyahat etmek ya da projelerinizi ortaya sunmak için keyifli bir gündesiniz. Ne konuştuğunuza veya ne dediğinize bugün ayrıca dikkat etmelisiniz. Yarım kalmışprojelerinizi tamamlamamanız adına bazı şanslar elde edebilirsiniz. Fırsatları doğru gözlemleyin. Yeni bir başlangıç ya da yeni bir teklif alabilirsiniz.

11 Ağustos 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinizle zaman geçirmenin sizi keyiflendireceği bir gündesiniz. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Uğraştığınız işlerde yazışmalar ve eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Maddi konularda hayatınızı yönlendireceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Engelleri aşacağınız zamanlar var.

11 Ağustos 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün dipsiz bir çukura düşüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Kendi iç enerjinizi tüketecek kadar özveride bulunmamaya özen gösterin. Kendinizi adadığınız kişilerinde gerektiğinde sizin kadar cömert davranacağını düşünüyor olabilirsiniz, ancak bundan hemen emin olmayın. Hatta hiçbir karşılık ummamanız daha yerinde olur. Kartlarınızı bu doğrultuda oynayın ve biraz daha katı olun. Bunun hiçbir sakıncası yok.

11 Ağustos 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

11 Ağustos 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Programınızda kendinize daha fazla zaman yaratmalı ve yeni fırsatlar için de gözlerinizi dört açmalısınız. Şu anki işinizde herhangi bir verim alamıyor ve fazlasıyla yoruluyorsunuz. Yeni imkanlar yaratmaya çalışmalısınız.

11 Ağustos 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcunda devam eden seyahati yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkileri ön plana çıkarıyor.Kardeşleriniz, kuzenleriniz, yakın dostlarınız ve komşularınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Yeni eğitimlere katılabilir, ilginizi çeken konularda kendinizi geliştirmenin yollarını arayabilirsiniz. Kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir.

11 Ağustos 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın.

11 Ağustos 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güçlü karakteriniz ve aynı zamanda zarif duruşunuzla, çevrenizdeki insanları kendinize hayran bırakıyorsunuz. Daha yüksek hayaller içine girin ve elde edene kadar peşinden koşun. Sağlığınıza hem fiziksel hem de zihinsel açıdan daha fazla özen gösterin.

11 Ağustos 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi gün içinde istediğiniz alanlarda kullanabilirsiniz. Heyecanlı ve kendinden emin tavırlarınızla karşınızdaki kişiyi kolayca etkileyebiliyorsunuz. Bugün partnerinizi ikna etmek fazla çaba sarf etmeyeceksiniz. Söyleyeceğiniz her şeye gerekli desteği verecektir.

11 Ağustos 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 33" R
Ay
Balık
05° 20' 28"
Merkür
Koç
18° 16' 03"
Venüs
Boğa
04° 32' 01"
Mars
Koç
01° 56' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 40"
Satürn
Balık
16° 49' 26"
Uranüs
Boğa
22° 30' 42"
Neptün
Balık
28° 59' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 11"
Lilith
Başak
23° 39' 21"
True Node
Koç
15° 21' 50"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>