Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sorumluluk Alıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 30%
Sağlık 100%

Bugün ailenizle vakit geçirmenin tadını çıkarabilirsiniz. Sevdiklerinizle temasta olmak ve sizi önemseyen insanlarla birlikte uzanıp rahatlamak için iyi bir gün. Ebeveynlerinizle sohbet etmek veya kardeşinizle takılmak isteyebilirsiniz. Ailenizle birlikte olmak, sizi daha ayakları yere sağlam basan ve canlı biri gibi hissettirecek. Hayatın bu artan temposunda, biraz yavaşlamak ve ailenizle vakit geçirmek iyi gelecek.

Bazı heyecan verici yeni teknoloji aletleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Belki de yeni bir yazılım sistemi kuracaksınız. Veya çalışanları birbirine bağlamak için farklı bir network geliştiriyor olabilirsiniz. Bu araçları kullanmayı öğrendikçe görevleriniz daha da kolaylaşabilir. Bu yüzden işlerin nasıl yürüdüğüne alışmak biraz zaman alsa bile, uzun vadede fayda göreceksiniz!

Bugün size oldukça moral bozucu bir telefon gelebilir. Bu, geçici olan projelerinizden biriyle ilgili bir aksilik haberi olabilir fakat yine de size bir hayal kırıklığı yaşatabilir. Sizi raahtsız etmeyen bazı küçük detaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ve bu da çok fazla zamanınızı alabilir. Metanetli olun, hala iyisiniz. Hayal kırıklığının size galip gelmesine izin vermeyin.

Oldukça üretken olabilir; fakat yavaş, istikrarlı ve ölçülü bir hızda gitmen gerek. Başarmak için devasal hareketlere veya çarpıcı tavırlar sergilemeye ihtiyacın yok. Her şeyi kendi anlayışına göre ve kendi kuralların çerçevesinde yap. Ne doğru hissettiriyorsa öyle yap. Kilit nokta ise gücünü içten hissedip bu enerji sermayesini kullanmak.Bugün sözlerinizde başkalarının göz ardı etmekte zorlanacağı bir yoğunluk söz konusu. Keskin bakışlarınız gerçeği hemen görebiliyor ve güçlü fikirlere sahip başkaları size ne düşündüğünü söylemek için sahneye çıktığında geri çekileceğe benzemiyorsunuz. Sırf başka birisi sizinle tamamen aynı şekilde düşünmüyor diye kendinize duyduğunuz güveni yitirmeyin. İçinizde bastırılmak yerine saygı duyulup hayran olunması gereken bir güç var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının dediklerini yapmaya ve itaat etmeye her zamankinden daha da az yatkınsın. Hatta küçük önerilere bile açıkça karşı çıkabilirsin. Dışarıdan bakınca bu güç savaşının kazananı senmişsin gibi görünebilir, ama içindeki ses farklı konuşabilir: "Dikkatli ol! Biraz fazla ileri gidiyorsun!"

11 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 11.22'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadarki planlarınızda değişimler yaşanabilir. Tembellik, boşvermişlik ve umursamazlık ile gereklilikler arasında olabilirsiniz. Kendi istekleriniz ve konforunuz önem kazanabilir. Bazı ilişkilerde küslük-barışma durumları çalışabilir.

11 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini anlatmaya çaban etrafındakiler tarafından yanlış yorumlanabilir. Bu da ilişkilerinde sorun yaratabilir. Yapıcı bir tavır sergilemelisin. Karşına çıkan kişi hakkında derin düşünce içindesin ve onunla ilgili sosyal medyada yaptığın ufak çaplı araştırma kafanı iyice karıştırabilir. Konfor alanını yönetme arzun artacak. Bu yüzdenhayatında daha fazla sorumluluk alıp, ev hayatını organize etmek isteyebilirsin.

11 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize zaman ayırmadıkça stres ve aşırı yorgunluk sağlık problemlerine yol açabilir. Kendinize değer vermelisiniz. Bazı konularda mükemmel arayışınız sizi zorluyor olabilir. Kendinizi yumuşatmayı öğrenmeniz gerekmektedir. Çalışma ortamınızda sevilen biri olabilirsiniz fakat arkanızdan konuşulan kelimelere de dikkat etmelisiniz. 

11 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız konulara yaratıcılığınızı katmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi rahatça ifade edebilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi şanslı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Alacağınız doğru kararlar, gün içinde rahat etmenizi sağlayacaktır. Ailevi konularınız gündeme gelebilir. Akıcı enerjiler söz konusu.

11 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinize karşı ılımlı yanaşmayı tercih edebilir, bu sayede ilişkinizi daha uzun ve sürdürülebilir kılabilirsiniz. Karşınızdakinin canını sıkmayı bırakın.

11 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle öncesinde aile ve geçmişten kaynaklanabilecek durum ve hatıralara bağlı olarak duygusal yoğunluğunuz yüksek olabilir. Öğle sonrasında ise sevdiğiniz konulara odaklanmak size oldukça rahatlatıcı gelebilir, huzur verebilir.

11 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dedikodu yapmak ne kadar eğlenceli gözükürse gözüksün ucu kötü yerlere dokunabilir. Kiminle dedikodu yaptığınıza çok dikkat etmelisiniz. Dost sandığınız kişi aslında öyle olmayabilir.

11 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcuna giriş yapacağı öğlen saatleri itibariyle aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Partnerinizle romantik bir gün geçirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Güneş'in Neptün ile karşıtlığı ikili ilişkilerinizde belirsizliklere işaret ediyor. Güvensizlik sebepli tartışmalara girmemeye özen gösterin.

11 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın. Yeni kişilerle tanışın.

11 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ailen ve arkadaşların için adeta bir iyilik meleği gibisin! İnsanları motive etmek, onlarla beraber dışarı çıkıp eğlenmek ve hayata dair heyecanınızı onlara göstermek sizin elinizde. Bugün siziyle yolu kesişecek herkes çok şanslı. Dünyanız neşeyle, yaratıcılık ve gülümsemeyle kaplı. Etrafınızdakilere için gerçek bir ilham kaynağısınız.

11 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Buram buram aşk kokan bir gün sizi bekliyor. Bu sıralarda ikili ilişkilerdeki başarı şansınız çok yüksek. Arkadaşlarınız aracılığıyla tanıyacağınız bir insandan beklemediğiniz kadar etkilenebilirsiniz. İş hayatınızda değişik açılımlar, değişik düşünceler söz konusu olabilir. Gelişmeleri sizden yana çevirmeniz gerekiyor. Sonuçsuz kalacak ve size zaman kaybettirecek tartışmalardan kaçınmalısınız. Para darlığınızı, masrafları kısarak ve küçük ilave işler yaparak en aza indirmeye çalışın.

11 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 04' 40" R
Ay
Balık
18° 15' 28"
Merkür
Koç
18° 48' 42"
Venüs
Boğa
05° 38' 14"
Mars
Koç
02° 37' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 15"
Satürn
Balık
16° 53' 58"
Uranüs
Boğa
22° 33' 47"
Neptün
Balık
29° 01' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 10"
Lilith
Başak
23° 45' 19"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>