Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Görünüşe Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 90%

Başkalarıyla birlikte yaşamak her zaman kolay değildir! Muhtemelen bugün düşündüğünüz şey budur. Aile hayatınızda, şeyler hakkında oldukça idealist bir tutuma sahip olacaksınız. Kendinizi arada bir hayal kırıklığına uğratırsanız şaşırmayın. Ancak kendiniz için koyduğunuz hedeflere tam olarak ulaşmasanız da, bu idealizm size hayatınızda yön verecek.

Hızını azaltın. Ateşe atlamadan önce düşünün. Sizin ihtiyatlı ve spontane olmak istediğiniz yerde içinizde bir çatışma meydana gelebilir, ancak iyi hazırlanmış planlarınıza sadık kaldığınızda işlerin daha iyi olacağını fark edeceksiniz. Bu senaryoyu özellikle ilişkileriniz ve tüm romantik karşılaşmalarınızda doğru olduğunu göreceksiniz. Eylemleriniz hakkında gerçekçi olun.

Bugün patronunuzla bazı ilginç fikirleri paylaşmakta endişeli olabilirsiniz. Ne yazık ki, sizin ne söyleyeceğiniz onu pek ilgilendirmeyecek. Bu insanların önem vermediğinden değil, sadece o an kendi meselelerine odaklanıyorlar. Şirket bazı büyük değişiklikler geçirebilir ve bunların hepsini göremiyor olabilirsiniz. Sabırlı olun ve fikirlerinizi sunmak için daha uygun bir zamanı bekleyin.

Bugün, hislerini kavrayabileceğin ve genel olarak hayatında bir denge bulabileceğin mükemmel bir gün. Sokakta yürürken, altındaki toprağı hisset. Ayağını yere iyice bas ve bu gezegenin bir parçası olduğunun farkına var. Sen Dünya'nın bir ürünüsün. Kendini Toprak Ana'dan bağımsız düşünme. Sen onun kızısın; ve ona saygı duymalısın.Sosyal hayatınız, belki hayatınızdaki bazı ilginç yeni insanlardan dolayı aniden daha yoğun hale gelebilir. Mesela insani amaçlardan dolayı dahil olduğunuz bir grup olabilir. Önümüzdeki birkaç hafta içinde çok yoğun olacaksınız ve bu yoğunluk yakınlarda azalacak gibi durmuyor. Hararetli sohbetler, zihninizin saatte bin kilometre hızla çalışmasını sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli hissetme isteğiniz bugün yükselebilir ve kendinizi biraz gösteriş yaparken bulabilirsiniz. Yaratıcılığınız muhtemelen bugün de etkin olacaktır, bu yüzden eşyalarınızı sergilemek hiç de zor olmayacaktır. Tabii ki, niyet ettiğiniz şeyin tam tersine de başarabilirsiniz. Kalabalığın dışında kalmak bazen karmaşık bir durum olabilir, özellikle birisi bir günah keçisi arıyorsa. Bugün kararlarınızı daha iyi kullanın.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ön planda. Sevdiğiniz, ortaklık yaptığınız veya hayatınızda olan insanlara yardımlarla gidebilirsiniz. İlişki ve ortaklıklarda yanıltma, dolandırılma durumlarına dikkat. Akşam saatlerinde daha huzurlu olabilir.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay boşlukta hareket ediyor rutin planlarının bazılarını askıya alabilirsin. Kendinle barışıyorsun. Dış görünüşüne daha fazla vakit ayırabilirsin. Kozmetik ürünlere ayırdığın bütçeyi arttırıyorsun. Evli bir Balık burcuysan eşinle arandaki anlaşmazlıklarda ortak bir yol bulabilirsin.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınızla aranızda güven sorunu yaşayabilirsiniz. Sizlerin düşüncelerine karşılık gerçekler farklı olabilir. Öfkenizi kontrol ederek sebeplerini öncelikle öğrenmelisiniz. Bitmesi gerekeni bitirmek geleceğe en büyük yatırımdır. 

11 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe ettiğiniz konular gündeme gelebilir. Etrafınızdaki kişilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Gelişmeler sizi farklı yönlere itebilir. Bugün ortaklı para konuları sizi etkileyecek konular arasında. Yapacağınız anlaşmalarda daha dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde daha ciddi konularda sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda başarıyı yakalayamadığınızı hissetmenizin temel nedeni aynı hataları yapmanız olacak. Bugünlerde geçmiş karmalarınız tekrar gündeme gelebilir.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşteyken tek istediğiniz şey evde olmak. Ancak bunun tersinin genellikle doğru olduğunu unutmayın. İş yerindeki zamanınızın tadını çıkarın, böylece boş zamanınızın da tadını çıkarabilirsiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Terazi burcuna giriş yapacağı 19:10'a kadar Başak burcunda seyahat etmeye devam edecek.Gündüz saatlerinde ikili ilişkileriniz veortaklıklarınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Ay'ın boşlukta olacağı 13:58 ile 19:09 arasında ikili ilişkilerinizde anlaşmazlıklar yaşayabilir, problemlerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde finansal konularınız ön planda olacak. Gelir – gider hesabı yapmak için günün ilerleyen saatlerini değerlendirebilirsiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte evlilik hazırlıklarına girmek için uygun bir zaman. Finansal durumunuz giderek daha iyi bir hal almaya başlayacak. Bugün duygularınız yükseleceği için olaylara aşırı tepki verebilirsiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize karşı anlayışlı ve daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bugün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun. Her türlü anlaşmazlığınıza çözüm üretebilecek ikna yeteneği sizde mevcut. Hatta etrafınızdaki insanların anlaşmazlıklarında bile arabuluculuk yapabilirsiniz. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde. Ancak bütçenizi de düşünün! Ayrıca bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat etmelisiniz

11 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 46" R
Ay
Terazi
02° 46' 24"
Merkür
Boğa
03° 51' 12"
Venüs
Boğa
23° 37' 18"
Mars
Koç
13° 48' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 46"
Satürn
Balık
17° 59' 47"
Uranüs
Boğa
23° 24' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 28"
Lilith
Başak
25° 22' 32"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>