Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendine Zaman Ayırıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Sosyal ortamlarda tanışacağın bir insan ile çok daha derin muhabbetler kurabilirsin bugün. O yüzden mümkün olduğunda dışarıda bulunmaya bak. Aşk seni şaşırtabilir.

İş yerinizde getireceğiniz öneriler size bazı kolaylıklar sağlayacak. Kendinizi göstermenin keyfini süreceksiniz. Yakında işinizle ilgili bir konum değişikliği içerisinde olabilirsiniz.

Bugün parasal konularda daha da hırslanabilirsin. Elde etmek istediğin şeyler için daha dikkatli ve detaylı bir program çıkarabilirsin. Bu güzel enerjiyi iyi kullan.

Daha fazla vitamin alman gereken bir dönemden geçiyorsun. Bugün vücudunun ihtiyacı olan besinleri ve vitaminleri almaya çalış. Taze sebze ve meyve tüketimini arttırmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kararlılığın sayesinde birçok konuda başarılı olacağın bir gündesin. Elini attığın her konuda güzel gelişmeler seni bekliyor. Bugün, bir süredir kafanda yer edinen ancak bir ilerleme elde edemediğin şeylere odaklanabilirsin.

11 Şubat 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sesini tanımadığınız ve adını vermeyen biriyle tuhaf bir iletişim kurabilirsiniz. Söyledikleri, size son derece önemli gelebilir ve tüm öğleden sonra sizi huzursuz edebilir. Kendini tanıtmayan birinin aramasına nasıl geri dönebilirsiniz ki? Sakin olun. Bu kadar büyütmeye değmez. Önemliyse, sizi yeniden arar. Gün boyunca bunu kendinize hatırlatın.

11 Şubat 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tüm haftanın stresini çeken bedenin bugün yorgunluk sinyalleri verebilir. Hem fiziksel hem de bedensel rahatlamaya duyduğun ihtiyaçla aktif rutininden vazgeçip dinlenmeyi tercih edebilirsin. Bazen yalnız kalmaya da ihtiyacın olabilir! Kendine zaman ayırmalısın.

11 Şubat 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarısız olduğunuzu düşünmekten vazgeçin. Bazı konularda belki de aşırı tepkiler veriyor olabilirsiniz. Motivasyonunuz düşürse de siz hatalarınızdan ders çıkarmayı denemelisiniz. Yeni bir kazanç ve yeni birsizi büyütecektir. Hedeflerinizi doğru belirleyin.

11 Şubat 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa bir konu yüzünden kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Endişelerinizi aşmanız gerekiyor.

11 Şubat 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birileri sizi istemediğiniz veya doğru bulmadığınız bir şey yapmaya zorluyorsa, buna kesinlikle izin vermemelisiniz. İçinizden gelen ve doğru olduğuna inandığınız o sesi dinlemelisiniz. Sonuçları sizi üzse bile kendi doğrularınızın peşinden gitmenin verdiği huzur hiçbir şeye değişilmez.

11 Şubat 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaşlıklara ve insanlarla olan iletişimine ekstra özen gösterebilirsin. Sıkıntılı ruh hallerinden çıkabilmek için insanlarla güzel konulara odaklanman olası. Keyfini yerine getirecek aktivitelere katılabilirsin.

11 Şubat 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar muhtemelen şu anda sizi özellikle tatlı görüyor. Normalde şok edici olarak görülebilecek haberlere olumlu bir dönüş yapacak donanıma sahipsiniz. Bu kolay enerjiyi tek başına kullanmak zorunda değilsiniz! Aynı hikayeyi tekrar tekrar anlatmak istemiyorsanız, güvenilir bir arkadaşınızı sizin adınıza sosyal ağınızın geri kalanına yayması için görevlendirebilirsiniz.

11 Şubat 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok gezerek ve bir konuyu araştırarak öğreniyorsunuz. Tecrübelerini sizin kadar iyi kullanan çok az insan vardır. Fikirlerinizi çoğaltarak çevrenize yardım edebileceğinizin farkındasınız. Neptün’den destek alma dönemindesiniz.

11 Şubat 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

11 Şubat 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, ameliyat, sağlık, cinsellik, okültizm konularından dolayı ani harcamalar gündeme gelebilir. Trafikte dikkatli olmalısınız. Ayak bölgesi rahatsızlıklarına dikkat. Ev, aile konularında ise fırsatlar sizinle olacak. Güzel bir gün dilerim.

10 Şubat 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş ortamında yanlış anlaşılmalar ve tartışmalar işinize zarar verebilir. Soğukkanlı davranmayı başarabilirseniz kazançlı çıkacaksınız. Ufak tefek anlaşmazlıklar, aksilikler sizi hemen moral bozukluğuna düşürürse, verdiğiniz emeklere yazık olur! Mali imkanlarınızı sonuna kadar zorlamasanız daha iyi olur, bir fedakarlık düşünüyorsunuz ama yaptığınıza değecek mi? Sürekli işi ve maddi problemleri düşünmek sizi strese sokabilir. Açık havada yürüyüş yapabilir, sakinleşebilirsiniz

11 Şubat 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 09' 37" R
Ay
Aslan
12° 51' 55" R
Merkür
Koç
28° 30' 08"
Venüs
Boğa
18° 28' 13"
Mars
Koç
10° 36' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 29"
Satürn
Balık
17° 42' 35"
Uranüs
Boğa
23° 10' 02"
Neptün
Balık
29° 18' 01"
Plüton
Kova
02° 04' 19"
Chiron
Koç
21° 25' 43"
Lilith
Başak
24° 54' 41"
True Node
Koç
14° 53' 09"
Son Güncelleme : 14/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>