Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Aklında Bazı Riskleri Almak Var Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2020, Salı

Aşk 50%
Para 20%
Sağlık 40%

Genel olarak, iyimser, özgürlükçü ve macera dolu bir yapınız var. Ancak bugün, özellikle romantik konular söz konusu olduğunda, biraz daha yoğun ve muhtemelen biraz hüzünlü olduğunuzu görebilirsiniz. Aşkla ilgili konulara böyle yaklaşmak tam olarak sizin tarzınız değil, ancak böyle davranmayı şu anki durumunuza uygun bulacaksınız. Sizin için uygun şeyler seçtiğinizden emin olun.

Kariyerinizde yeni bir başlangıç yapma şansı bugün karşınıza çıkabilir. Bu şansı yakalamak çok fazla çalışma ve çok kısa bir sürede fiziksel enerjinizin büyük bir kısmını harcamanıza mal olacaktır. Sonuç olarak, onun gözünü korkutup ve onu almak için cezbediliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ancak, bunu yapmadan önce düşünün: şu anda olduğunuz gibi bu belirsizliğe devam etmek istiyor musunuz? Hız değişikliği birkaç yoğun güne değebilir. Bunu düşünün!

Bugün ne kadar da ciddisiniz! Faaliyetlerinize odaklanacaksınız gibi görünüyor fakat bu tekrardan bunlara odaklanmadan önce yalnızca kısa bir süre için işe yaracak. Tüm bu faaliyetten beklediğiniz şey ne? Şu anda maddi sorunlar yaşadığınız için olabilir mi? Etrafınızdakilerle endişelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Birilerinin size yardım edebilmesi büyük bir şans..

Dedikodular ve söylentiler, duygusal meseleler tarafından gerçeğin üstünün örtülmesine sebebiyet verebilir. Bu da kızgınlığın taşma noktasına gelmesine davetiye çıkarır. Sinirlenmeye başlamadan önce ona kadar say. Direkt söyleneni kabul etmeden önce gerçekleri iyice araştırman gerekiyor. Durum göründüğünden çok daha farklı olabilir. Enerjinin bir kısmını harikalar yaratmak üzere kanalize et. Bugün ne gerekiyorsa sende!Eğer kendine öfkeleniyor ya da kendini aşağılıyorsan, kendine acıma hastalığına yakalanmış olma ihtimalini göz önününde bulundurabilirsin. Bu demek değil ki işler yolunda gitmediğinde hiçbir şey hissetmemelisin. Ama negatif girdilere çok fazla takıldığın yerde depresyon senin için gerçek bir hale gelebilir ve sana pozitif hiçbir şey sunmaz. Duygularını tanı ve ona göre hareket et. Yarın ihtimallerin değişeceği yeni bir gün olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dünya gerçekten küçük bir yer. Bugün kişisel yaşamınızda bunun doğru olduğunu kanıtlayan bir şey gerçekleşebilir. Beklenmedik bir anda nadiren gördüğünüz birine rastlayabilirsiniz. Bu kişi bir akraba, eski bir okul arkadaşı ya da başka bir şehirden müşteriniz olabilir. Bunun gibi tesadüfler size birisiyle bağlantı kurma konusunda özel bir fırsat sağlayabilir, bu yüzden onlara ulaşmak için biraz zaman ayırın.

12 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Her gün seçenekler sunar, ancak bugün sadece bir dizi küçük karardan daha fazlasıdır. İşteki rolünüz, mücadele eden bir arkadaşlık veya gelişen bir romantizm ile ilgili olabilir. Bir yön seçmeniz veya bir yönlendirme yapmanız istendiğinde, size en büyük zorluğu sunan yolu seçin. Oraya gitmeye hazırsın. İlk adımlar korkutucu olabilir, ancak düşündüğünüzden daha çabuk amaçlı bir adım atarsınız.

12 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne yorgun başlamış olsan da içindeki motivasyonun varlığı seni bazı riskleri almaktan alıkoymuyor. Cesur tavırlar yaşantına karşı daha olumlu bir bakış açıda olmana ön ayak oluyor. Güvendiğin dostlarının arkandan konuştuğu dedikodusu kulağına geliyor. Asılsız bir ithamla hareket etmiyorsun. Gerçeği öğrenmek için onlara bu konuyu sorabilirsin.

12 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten beri taşıdığınız bazı problemler karşınıza çıkarak kendini yeniden hatırlatabilir. Her ne olursa olsun sonuca odaklanmalı ve sorunları çözmelisiniz. Evde kalmaya devam edin.

12 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sosyal sorumluluk projeleriyle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde sonlanmalar yaşanabilir. İşten gelen destekler var. Arkadaşlarınızla birlikte sanatsal konularla uğraşabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınızı daha fazla gösterme eğilimi içinde olabilirsiniz.

12 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizle olan ilişkilerinizde kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Partnerinizden de gelebilecek bir kıskançlık ya da problem iyice gergin hissetmenize sebep olabilir

12 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

12 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğer insanlar aksini iddia etse bile doğru yolda yürüdüğünüzden emin olabilirsiniz. İşler bu şekilde yolunda giderse çok büyük kazançlar elde edeceksiniz.

12 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim gezegeni Merkür bugün itibariyle İkizler burcunda seyahat etmeye başladı. Ailenizle ve birlikte yaşadığınız kişilerle kurduğunuz iletişim önem kazanacaktır.Gündüz saatlerinde sosyal ilişkileriniz ön planda olsa da, Ay'ın Kova burcuna girişi ile içe dönüyorsunuz. Meditasyon, dua ve enerji çalışmaları için akşam saatlerini değerlendirebilirsiniz.

12 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiklerinize sürprizler yapın. Eğlenceli bir gün geçirmeye hazır olun. Çünkü bugün sizde bu potansiyel fazlasıyla var. Maddi durumunuz da gayet iyi. Bu sizin için çok büyük bir destek. İstediklerinizi gerçekleştirmek için iyi bir gün bugün.

12 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sabah saatlerinde büyük bir beklenti içinde olsanız da öğleden sonra yakın çevreniz ile ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bugün cesaret ve inançla olumsuz koşulları aşmak için gizli enerjilerinizi kullanacaksınız.

12 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınızı kullanamadığınız zaman, içsel bir şekilde kendinizde hatalar aramaya başlıyorsunuz. Böyle durumlarda, sürekli kendinizi yargılamaktan vazgeçmeli ve çevre şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Yaşadığınız olayların etkisinde kalmadan, mantığınıza güvenebilirsiniz.

12 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 59' 37" R
Ay
Terazi
00° 17' 04"
Merkür
Boğa
03° 34' 01"
Venüs
Boğa
23° 21' 46"
Mars
Koç
13° 38' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 47"
Satürn
Balık
17° 58' 57"
Uranüs
Boğa
23° 23' 53"
Neptün
Balık
29° 23' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 51"
Lilith
Başak
25° 21' 08"
True Node
Koç
14° 55' 51"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>