Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Süreç Devam Ediyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk konusundaki beklentilerini yeniden değerlendirmen gerekebilir bugün. İçinde bulunduğun durum, bazı şeyleri biraz fazla abarttığını gösterebilir çünkü. Bu beklentileri değerlendirmek, aşkta atacağın adımların yeniden şekillenmesine vesile olabilir.

Birçok yerde inisiyatifi elden kaçırıyorsunuz. sizin vermeniz gereken kararları, sizden daha az yetkin ama kararlar vermeye çok meraklı başkaları veriyor. Bugün güven duyduğunuz birine bir teklifiniz olacak. Kafanızı bayağı karıştıracak bir karşı teklifle karşılaşacaksınız.

Maddi gücünle ilgili bir düzenleme planlamak istiyorsan bugün tam zamanı. Sahip olduğun parayla ilgili yeni kararlar alabilirsin. Tasarruf planları yapıp, önceliklerini farklılaştırarak birikim yapmayı hedefleyebilirsin.

Duygusal olarak gerginliklerden uzak durmak için mükemmel bir gün olabilir bugün. Kendine daha fazla zaman ayırıp, stres ve sıkıntıdan uzak kalmak için yeni şeyler deneyebilirsin. İç dünyana yönelmek sana stresten uzaklaşma fırsatı sunacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eline geçecek fırsatlar seni neşelendirebilir. Bir daha karşına çıkmayacağını düşündüğün bazı fırsatlar tekrar gündeme gelebilir. Her anlamda kendini daha şanslı hissetmeye başlayabilirsin.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Arkadaşlarınız ve sevdikleriniz bugün kendileri için söyleyecek çok şeyi olacak ve dikkatinizi çekmeye çalışan o kadar çok sesin olduğu ve kaçmak ve saklanmak isteyeceğiniz bir noktaya gelebilir. Öyleyse neden yapmıyorsun? Sana sahip değiller.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Miras gibi maddi kaynaklı gelirler söz konusu olabilir. Maddi olarak sana nefes aldığını hissedeceksin. Değişim ve dönüşüm süreci senin için hala devam ediyor. Hayata olan yaklaşımın eskisinden çok farklı olurken, çevrenden gelen takdir ve yaklaşımlar, sonuçların istediğin gibi olduğunu gösterecek. İkinci şans isteyen kişilere fırsat vermeyeceksin.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim diliniz de kimliğinize tepki aldığınız konular da çok hızlı yön değişikliğine gidiyorsunuz. Çok sert tepkiler vereceksiniz. Bu kadar sert tepkiler vermek yerine karşı tarafı dinlemeli ve kendinizin eksikliklerini fark ederek bunları tamamlamaya çalışmasınız. Kızdığınız konu aslında gerçek olan kusurlarınız olabilir. Olayları iyi ayırt edin.  

12 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi endişelendiren konular gündeminize gelebilir. Etrafınızdaki kişilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Gelişmeler sizi farklı yönlere itebilir. Bugün ortaklı para konuları sizi etkileyecek konular arasında. Yapacağınız anlaşmalarda daha dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde daha ciddi konularda sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnız kalmayacağınız ve karşı cinsin ilgisini kolayca çekeceğiniz bir zaman dilimindesiniz. İnsanlarla entelektüel ve dolu sohbetler içerisine girebilirsiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aile yaşamınızla ilgili sıkıntı ve endişeler bugün odaklanmanıza engel olabilir. Aile üyelerinden birisiyle bir tartışma yaşamış olabilirsiniz ve bu durum kafanızı kurcalıyor olabilir. Bununla baş etmenizin en iyi yolu uzaklaşmak ve sakinleşmek için kendinize ve diğer herkese biraz zaman vermek olacak. Daha sonra eve döndüğünüzde fırtınanın tamamen dindiğini görmeniz muhtemel.

12 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınızdaki küçük sorunları fark etme olasılığınız daha yüksek. İdeal olarak, temel meseleleri önemsemek ve farklılıkları ortadan kaldırmak için motive olursunuz ancak kendinizi biraz kötü hissediyorsanız, endişelenmeye meyilli olabilirsiniz. Bunalmışlık hissini önlemek için her seferinde tek bir şeye odaklanmak en iyisidir. İşin püf noktası, yüzeysel konuların üzerine çıkma ve kişinin ağzından çıkan kelimelerin ardındaki kalbini görme yeteneğinizdir. En iyi sonuçlar için her şeyi kesin ve anlaşılır tutun.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizle ilgili değişik düşünceler içindesiniz. Çevre ilişkilerinizi amacınıza uygun bir şekilde kullanacaksınız. Önünüzün açılması nedeniyle, hedeflerinizi istediğiniz aşamaya getireceksiniz. Sabırlı olmak olumlu yönünüz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Borç ve ödemelerinizle ilgili olarak oluşan belirsizlikler sizi rahatsız edebilir. Bazı kişilerden destek almayı düşünebilirsiniz. Bir finans uzmanına danışmak iyi bir fikir olabilir. Emin olmadığınız kararlar almayın.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızda yaşadığınız değişimler size daha olumlu bir performans sağlayacak. Zorluklar karşısında yaşadığınız gel gitlere alışmalısınız. Her an zeminleriniz değişiyor ve alışkanlıklarınızdan vazgeçmek zorunda kalıyorsunuz. Şartlarınızı gözden geçirerek, olayları irdelemeden kabul etmeyi öğreniyorsunuz.

12 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 20' 04" R
Ay
Aslan
15° 04' 19" R
Merkür
Koç
28° 43' 03"
Venüs
Boğa
18° 41' 33"
Mars
Koç
10° 45' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 02"
Satürn
Balık
17° 43' 22"
Uranüs
Boğa
23° 10' 40"
Neptün
Balık
29° 18' 17"
Plüton
Kova
02° 04' 16"
Chiron
Koç
21° 26' 17"
Lilith
Başak
24° 55' 53"
True Node
Koç
14° 52' 54"
Son Güncelleme : 14/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>