Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygusalsın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

İlişkinizin ilk başlarında kendinize yaşattığınız gerginliklerin yersizliği şimdi daha iyi anlaşılıyor. Aşka karşı beslediğiniz güvensizliği aşmış görünüyorsunuz.

İş hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız kronik ve gündelik sorunlar, yalnızyaşamınızda değil hayatın her alanında sizi isteksizleştiriyor. Bugünlerde işinizi biraz daha önemsemeniz gerekiyor.

Aile bireylerinden birinin savurgan isteklerini denetleme çabanız, yakında netice verebilir. Giderlerinizi kontrol altında tutabiliyorsunuz. İyi bir birikimci olduğunuz çok belli oluyor.

Sağlığınızı iyi koruyorsunuz, ama bazı endişelendirici belirtileri o kadar ciddiye almıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günü kendine göre geçirmek sana çok iyi gelebilir. Haftanın yorgunluğunu atabilmek ve daha keyifli bir güne odaklanabilmek için dinlenmen gerekecek. Enerjini toplayacağın şeylere zaman ayırabilirsin.

12 Şubat 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün yaratıcı bir ruh halinde olacaksınız. Ancak bazı konularda geri planda olmak isteyeceksiniz. Sonuç ne olursa olsun, fikirlerinizi söylemekten çekinmeyin. Karşınızdakilerin sizi yanlış anlayacağını düşünerek hareket etmeyin. Evren benzersiz vizyonunuzu desteklediğinden, gardınızı düşürürseniz özgür ve mutlu hissedeceksiniz.

12 Şubat 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte bıraktığını sandığın bazı olaylar bugün tekrar karşına gelebilir. Her ne kadar soğukkanlılığını korumak istesen de duygusallığın daha ağır basacak. Çevrendeki insanlarla ne kadar çok ortak yönün olsa da zaman zaman eksikliklerini yakalayabilirsin.

12 Şubat 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden uzak kalmak isteyeceksiniz. Organizasyonlara katılmak yerine yalnız olmayı tercih ediyorsunuz.Biraz izole olmak ve ne yapacağınıza karar vermek çok doğru bir karar olacaktır. 

12 Şubat 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırabilir ve sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Çocuklarla ilgili gelişmeler de sizi meşgul edebilir.

12 Şubat 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Her sorunu çözmeniz mümkün. Dostlarınızdan gerekli yardımları göreceksiniz.

12 Şubat 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, kişisel alışkanlıklarınızın belirli ölçüde değişim gösterme ve etrafınızdaki insanları da biraz olsun rahatsız etme ihtimali var. Karamsarlık ortaya koyduğunuz sürece köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Ufak tefek olumsuzluklar söz konusu olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyden önce etrafınızdaki insanlarla ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece sorun yaşanmayacaktır.

12 Şubat 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda kendi başınıza vakit geçirmekten keyif alabilirsiniz. Zengin bir iç dünyaya sahip özel bir insan olarak, yalnız olmakla yalnız kalmak arasında bir fark olduğunu çoğu insandan daha iyi bilirsiniz. Kesin planlarınız olmayabilir veya herhangi bir şeyden kaçınmaya çalışıyor olabilirsiniz, bu yüzden kendi alanınızda var olmaktan ve kendi düşüncelerinizi irdelemekten çekinmeyin. Bu yoğun dünyada böyle sakin zamanlar bulmak zor olabilir, bu yüzden mümkün olduğunda bundan tam olarak yararlanmak akıllıca olacaktır.

12 Şubat 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Görüşeceğiniz kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir. Bu tür durumlara karşı geliştirdiğiniz iç disiplininiz sizin için bir sigorta oluyor. Daha sonra gelişebilecek olumsuzlukları daha baştan denetliyorsunuz.

12 Şubat 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

12 Şubat 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu hafta sonu ilişkiniz odağınızda olacak. Bir süredir sizi mutsuz eden sorunlar hızlıca çözüme kavuşabilir ve günü partnerinizle keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz. Duygusal bağlılık ön planda olacak.

12 Şubat 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün merak ettiğiniz ruh eşinizle karşılaşma şansına sahip olacaksınız ve ilerleyen günlerde zihniniz bu konuyla meşgul olacak. Yeni fikirleriniz ve projeleriniz bugün dikkat çekecek. Özellikle gün içerisinde katılacağınıztoplantısında yeni projelerinizle göz dolduracaksınız. Bu sizi yeni anlaşmalara doğru götürebilir. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmaya çalışın. Tuzlu yiyeceklerden uzak durmak sizin için faydalı. Maddi ve manevi kazançların kapısı ardına kadar açılıyor

12 Şubat 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 40' 46" R
Ay
Yay
17° 49' 22"
Merkür
Koç
16° 08' 03"
Venüs
Koç
27° 31' 02"
Mars
Balık
27° 32' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 57"
Satürn
Balık
16° 19' 20"
Uranüs
Boğa
22° 11' 11"
Neptün
Balık
28° 49' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 54"
Lilith
Başak
23° 01' 27"
True Node
Koç
15° 28' 49"
Son Güncelleme : 27/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>