Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Boş Vakitlerini Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, sevgilinizle aynı fikirde olmayabilirsiniz. Bazen çok güçlü bir iradeniz oluyor ve bir şeye tek bir açıdan bakıyorsunuz. Uzlaşmayı bilmeniz gerek. Sevgilinizle tartıştığınızda ortak bir nokta bulmaya çalışın. Ego savaşına girmeyin. İkinizin de haklı olabileceğinizi anlayın!

Son birkaç gün içinde çok şey oldu. Olanların işlenmesi için kendinize yeterli zaman tanıdınız mı? Evde veya işte büyük değişikliklerin ortaya çıkması muhtemeldir. Kontrolünüz olmayan olaylar hakkında endişelenmek yerine, eldeki işe odaklanmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekir. Bir roller coaster’a binmiş gibi hissedebilirsiniz, ancak birkaç gün içinde her şey yeniden yerini bulacak. Kendinizi gözlerinizi kırpıştırıp, yeni tuhaf ışığa alışmaya çalışırken bulabilirsiniz.

2 aydır, İş hayatınızdaki şeylerin hızlandığını hissediyorsunuz. Eğer bi projeye başladıysanız, bunlar düşündüğünüzden daha hızlı gelişebilir ve biraz kontrolden çıkabilir. Şimdiye kadar, kurduğunuz şeyleri daha açıkca fark etmeniz için iyi bir gün olacak belki bazı sürprizler bile yaşayabilirsiniz.

Kimse reddedilmeyi sevmez; ama muhtemelen en fazla sevmeyen de sensin! Bu yüzden de bilinmeyene doğru ilerlemekten ve riskler almaktan hoşlanmıyorsun. Arkana yaslanıp güvenli hissederek de hayatını olumlu yönde etkileyebilecek maceralardan kendini mahrum ediyorsun! Havaya enerjik, kucaklayıcı bir etki hakim ve seni gözünü karartmaya cesaretlendiriyor. Bu enerji sana yabancı gelse de, belki de bu yabancı enerjinin tadına bakmanın zamanı gelmiştir.Bugün birisinden biraz tavsiye almanız gerekebilir. Fevri bir tabiatınız olduğu için bazen etraflıca araştırma yapmadan aceleyle bir şeylere girişebiliyorsunuz. Bugün işleri çok zorlamayın. Bir prosedür ya da bilgisayar uygulamasıyla ilgili kafanızda sorular varsa, size yardımcı olacak birilerini bulabilirsiniz. Akıl danışma hakkınızı da kullanabilirsiniz. Ya da yalnızca birkaç ipucu edinmek için bir arkadaştan öneri isteyebilirsiniz. Başka insanların rehberliğine açık olmayı başardığınız sürece gayet iyi olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla yapacağın bazı konuşmalar geçmişte yaşanan bazı negatifliklerle yüzleşmene vesile olabilir. Eğer daha önceden bir arkadaşının sana kötü davrandığını düşünüyorsan bugün bu konu daha fazla gündeme gelebilir.

9 Şubat 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları evinizi düzene sokmak için ani bir dürtü ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Ev işlerini üstlenmek normalde olduğundan daha az acı verici hissettireceğinden, birkaç işi geride bıraktıysanız bu titreşimlere yaslanın. Bu titreşimler ayrıca sezginizde veya empatik yeteneklerinizde bir artışa yol açabilir. Tamamlamanız gereken işe odaklanmazsanız dikkatinizi dağıtabilir. Ancak, bu akşam kişisel işlerinizi hallettikten sonra en yakınınız ve en sevdiğiniz kişiyle görüşmek isteyebilirsiniz.

9 Şubat 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrene karşı dürüstlüğü elden bırakmazken, bazı söylemlerinin kalp kırıklıklarına neden olduğunu fark edebilirsin. Onları kırmak istemediğini açıklamak için gayret göstereceksin. Etkilendiğin alanlarda kendini geliştirmek istiyorsun. Bunun için de çeşitli kurslara katılarak boş vakitlerini değerlendireceksin. Eğer evli bir Balık burcuysan, eşinin ailesi ile olan uyumun her geçen gün artış göstererek devam edecek.

9 Şubat 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlı hareket etmek isterken hata yaptığınızı fark ediyorsunuz. Yeniden geriye dönmek zorunda kaldığınız için kendinize kızmadan ilerlemelisiniz. Kontrollü ve sakin bir şekilde ilerlediğiniz sürece zaman kaybetmeden her şeyi rahatlıkla halledebilirsiniz.

9 Şubat 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimle ilgili problemler canınızı sıkabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Ticari konuları başka bir zamana bırakmak daha iyi olacaktır. İş hayatında başkalarından destek almak, işlerinizi kolaylaştırabilir. Bugün ikili ilişkilerinizde sabır göstermeniz gerekebilir. Kadınlarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

9 Şubat 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal anlamda düşüşe geçtiniz. Ancak küçük bir umut sizi yeniden sevgiye bağlayacak. Sürekli bir şeyleri kurgulayan ve hesaplamaya çalışan birisiniz.

9 Şubat 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok değer verdiğiniz birinin iyilik meleği olmayı bırakın. Yalnızca hoş olmayan bir yüzleşmeden kaçınmak için birinin tehlikeli bir bağımlılıkla davranmasına izin veriyor olabilirsiniz. Bu tavrın kimseye bir faydası olmadığının farkına varın. Bu yalana dahil olmaya devam ettiğiniz sürece, bu işin içindeki herkes daha fazla zarar görmeye devam edecek. Endişelerinizi dürüst ve açık bir biçimde ifade edin.

9 Şubat 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkadaşlarınız arasında yayılan bilgilerle oyalanabilir, duyduklarınız karşısında şaşkına dönebilirsiniz. Bir kişinin sizin zannettiğinizden tamamen farklı biri olduğu ortaya çıkabilir. Ayrıca öğrendikleriniz bir durumu yeni bir ışık altında görmenizi sağlayabilir. Tabii ki,kulaktan dolma en güvenilir kaynak değildir, duyduklarınıza dayanarak bir şey yapmadan önce gerçekleri doğrulamak için çaba gösterin.

9 Şubat 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bugün hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Yeni projeler peşindesiniz

9 Şubat 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

9 Şubat 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün evinizle ilgilenmekten keyif alabilirsiniz. Aile üyeleriyle iletişim halinde olabilirsiniz. Ev alım-satım ya da kiralamayla ilgili bir süreçteyseniz karar vermek ve imza atmak için uygun bir dönem.

9 Şubat 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde sorunsuz, güzel günler sizi bekliyor. Birlikte çıkılacak kısa bir tatil, ilişkinizi zevk alma açısından da benimsemenizi sağlayacak. İşinizle ilgili gereksiz korku ve şüphelerden arınıp isteklerinize ve başaracağınıza inanın. Bununla birlikte çalışma arkadaşlarınıza yumuşak ve anlayışlı davranmak size kazandıracaktır. Para problemleriniz can sıkıcı boyutlarda. Bu konuda ailenizden beklemediğiniz büyük bir destek göreceksiniz. Soğuk algınlığına dikkat

9 Şubat 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 45' 33" R
Ay
Boğa
28° 48' 30" R
Merkür
Koç
22° 35' 29"
Venüs
Boğa
11° 35' 22"
Mars
Koç
06° 20' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 24"
Satürn
Balık
17° 17' 30"
Uranüs
Boğa
22° 50' 33"
Neptün
Balık
29° 09' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 60"
Lilith
Başak
24° 17' 28"
True Node
Koç
15° 18' 05"
Son Güncelleme : 09/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>