Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kararsızlık Sona Eriyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün kişisel hayatınıza bir şeyleri çözmek için istekli olabilirsiniz. Belki de sevdiklerinizle birlikte yapmanız gereken bir tartışma ya da birlikte planlamanız gereken bir etkinlik vardır. Bir gelecek oluşturmak ve birbirinize olan bağlılığınızı güçlendirmek için iyi bir gün. Sevgiliniz ilişkinizde bir sonraki adımı atmaya hazır olabilir ve bugün bu konuda beyin fırtınası yapmak için iyi bir gün olabilir.

Bugünü dinlenmeyi çok hakettiğiniz bir gün olarak düşünün. Genelde insanların teselli edilmek ve rahatlatılmak için ihtiyaç duyduklarında aradıkları kişi sizsiniz. Ancak bugün, havadaki gerginliğe rağmen, sözleriniz etkisiz kalacak görünüyor. İyi! Bir değişiklik yapıp bu sefer kendileriyle ilgilenmelerine izin verin. Boş zamanlarınızı sessizce iyi bir kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Kurgu kitaplardaki dramalara dahil olmak, kurgu olmayan kitaplardakilerden çok daha rahatlatıcıdır.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Göksel enerjiler uzun süredir beklediğin tanınırlığı ayağına getirebilir. Profesyonel başarıların sebebiyle alkışlanabilirsin. Kariyer ödülü veya plaket takdim edilebilir. Ya da patronun sana ikramiye verebilir. Kendin ve başarıların hakkında iyi hissediyor olacaksın. Tüm çabaların karşılığında iltifatlar ve takdirler toplamak müthiş bir şey olsa gerek!Bugün kafanızın içi çok kalabalık olabilir, çünkü yakın ve uzak, genç, yaşlı ve ölü insanlardan telepatik iletişim alabilirsiniz. Kulağa çok acayip geliyor, biliyoruz, ama sezgisel güçleriniz bugün adeta ateş ediyor. Kaynağını tam olarak belirleyemeseniz bile, çok gerçek resimler, görüntüler ve mesajlar alabilirsiniz. Yüksek ve net bir şekilde gelen bir mesaj da şudur ki, yaratıcı tarafınızı her zamankinden daha çok ortaya çıkarmanız gerektiğidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canını sıkan meseleleri senden daha fazla deneyimi olan kişilerle konuşarak çözmeye başlayabilirsin. Başkasından destek almak, o kişilerin fikrini öğrenmek sana iyi gelebilir. Daha farklı bakış açılarına odaklanabilirsin.

6 Şubat 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İletişim bugünün kilit noktası. Her ifadenin doğru anlaşıldığına emin ol ki; gereksiz karışıklıklara meydan verme. Ne kadar açık olursan işlerin o kadar yaver gider. Yapbozun eksik parçası sensin, o yüzden sahneye çık ve önemli görevini yerine getir. Çünkü senin inşa ettiğin köprü büyük bir boşluğu doldurarak başkalarına büyük çapta yardım sağlıyor.

6 Şubat 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsızlığının üzerine bugün itibariyle bir çizgi çekiyorsun. Net tavırlar sergileyecek ve bunu da çevrene belli edeceksin. Kendinde yapmak istediğin değişikliklere odaklanacaksın. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, bugün, sevgilinin hiç bilmediğin bir yönünü keşfedebilirsin. Bu durum aranızdaki ilişkinin daha da kuvvetlenmesine yardımcı olacak.

6 Şubat 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile büyüklerinizin veya yöneticilerinizin sizi yanlış yönlendirmeye çalıştığını fark edebilirsiniz. Böyle bir durumda kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Sadece sizi ve sizin geleceğinizi ilgilendiren konuları derinlemesine irdeleyip ona göre hareket etmelisiniz.

6 Şubat 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygu durumunuzu daha iyi takip etmelisiniz. Güvensizlikler gündeme gelebilir. Bu durum gereksiz harcamalara da neden olabilir. Daha akılcı karar vermelisiniz.

6 Şubat 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sevdiklerinize karşı duyduğunuz üzüntülerin sebebini anlatma ve açılma ihtiyacı duyacaksınız.

6 Şubat 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hobiler ve oyunlar muhteşem, kimse sizinle bu konuda tartışmayacak. Fakat bazen başka sorumluluklarınızdan kaçmak için hobilerinizi kullandığınız oluyor. Sezgisel yanınız tüm zamanların en yüksek frekansında seyrediyor. Belki de bunu kendi faydanıza kullanmalısınız. Endişelerinizi günlük, dünyevi meselelere saklayıp yapmanız gerekenlerden niçin kaçtığınızı keşfedebilirsiniz.

6 Şubat 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ne yapmaya karar verirseniz verin, ihtiyacınız olanı istemek ve onu elde ettiğinizden emin olmak konusunda normalden daha iyi olabilirsiniz. Öte yandan, ihtiyacınız olan şey konfor alanınızın dışındaysa, onun yerine bulunduğunuz alanda kalmaya meyilli olabilirsiniz. Gerçekten istediğiniz buysa sorun değil ancak kaçınmak ve etelemek için bir bahane olarak kullanmak size sadece zaman kaybettirir.

6 Şubat 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda her şeyi sorgulama ihtiyacı içinde olmanız, birçok kişiye garip gelebilir. Fakat siz, bildiğiniz konularda taviz vermekten yana değilsiniz. Çevrenizin kalabalık olması sizi her anlamda mutlu ediyor.

6 Şubat 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

6 Şubat 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta biterken parasal konularla ilgili bir gündeminiz olabilir. Yeni bir bütçe planı üzerinde çalışabilirsiniz. Alım satım kararlarıyla ilgili olarak aceleci olmamanızda, temkinli hareket etmenizde fayda var.

6 Şubat 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızın sevgiliniz tarafından yönlendirilmesi sizi sıkıyor olsa da bunun sevimli yanlarını da görmelisiniz. Güzellik olarak algılamayı başaracağınız şeyler anlam değiştirmekte gecikmeyecek. İşyerinizde birisiyle asla yıldızınız barışmayacak gibi. İkinizin de anlaşılmaz biçimde uzattığınız bu çekişmeveriminizi de düşürüyor. Para ilişkilerinde çıkarlarınızı biraz daha ön planda tutmayı bilmelisiniz. Aşırı yorgunluk ve gerilim sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir

6 Şubat 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 27' 04" R
Ay
İkizler
08° 56' 43" R
Merkür
Koç
23° 15' 43"
Venüs
Boğa
12° 28' 12"
Mars
Koç
06° 53' 07"
Jüpiter
Boğa
26° 08' 30"
Satürn
Balık
17° 20' 51"
Uranüs
Boğa
22° 53' 02"
Neptün
Balık
29° 10' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
21° 10' 18"
Lilith
Başak
24° 22' 14"
True Node
Koç
15° 14' 37"
Son Güncelleme : 09/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>