Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendine Dönüyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün yıldızlara doğru yola çıkın. Kendinize ve yaptığınız işe inandığınız sürece karşınıza çıkacak olanaklar için aklınızla kalbinizi hep açık tutun. Bir şeyde ustalaşmak, onu bir sonraki seviyeye taşıma cesaretiniz varsa gerçekleşir. Şu an hayatanızdaki güven gerektiren farklı alanları düşünün ve bu cesur tavrınızı oralarda uygulayın.

Saldırgan tavrınızın, bu zamanda çözülmesi zor olabilecek bir kavga başlatması muhtemeldir. İş yerinde aşırı inatçı güçler olabilir ve hiç kimsenin kendi pozisyonunu korumaya istekli olmadığını fark edebilirsiniz. Bu durumu daha da zorlaştıracak olan şey, insanların bulmacanın belirli bir parçasını yanlış yorumlayabilecek olmalarıdır. Daha fazla saldırgan olmak yerine durumu anlamaya çalışın.

Bir aile üyesihayatında bazı zorluk yaşayabilir ve sizin de doğuştan olan hassaslığınız yüzünden onların endişelerine ortak olabilirsiniz. Onun yanında olduğunuzu bilmesini isteyebilirsiniz fakat bu durumla ilgili objektif olmanız ve belki de kendinizi koruma altına alarak fiziksel bu konunun sizi etkilemesine izin vermemeniz gerek. Siz de onun kadar stresli olduğunuz sürece ona yardımcı olamazsınız.

Seni engelleyen unsurlara bir el atmalısın. Olmak istediğin yere ulaşmanı engelleyen bir kısıtlama söz konusu olabilir. Hislerini rahatlatmak ve durağanlaştırmak için elinden geleni yap. Senden yaşça büyük insanlarla etkileşimler aracılığıyla değerli fikirler edinebilirsin. Yaşadıklarını yaşayan kişilerin tavsiyelerini önemsemelisin.Son birkaç gündür yaşadığınız aşırı stres partnerinizle tartışmaya girmenize neden olabilir. Bu katiyen bir felaket değil ancak gününüze gölge düşürmesi muhtemel. En iyisi birkaç dakika uzaklaşmanız ve etrafta kimse yokken bütün negatif enerjinizi atmanız olabilir. Böylece ailenizle, arkadaşlarınızla ve hayatınızdaki adam ya da kadınla yüz yüze geldiğinizde daha iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haberci rüyalar nedir bilir misin? Bazen rüyalarımız bir şeyleri bize anlatmaya çalışır. Özellikle de bilinç altına attığımız ama bize sıkıntı veren şeyleri. Bugün bunlara daha fazla odaklanabilir, rüyalarını not etmeye başlayabilirsin.

2 Şubat 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün yaratıcı, romantik ve moraliniz oldukça yüksek. Sorumluluklarınızı unutmayın ve sükûnet içinde işlerinizi tamamlamaya çalışın. Öğleden sonra sizi ziyaret edecek olan yeni bir enerji dalgası günü sıkıntısız bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olacak. Akşamı sevdiğiniz kişinin kollarında geçirmek isteyebilirsiniz.

2 Şubat 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğuntemposu içinde kendine daha fazla zaman ayırman gerektiğini hatırlayacak ve kendine verdiğin sözleri tutmak için yoğun çaba sarf edeceksin. Gerek kariyerin gerek özel hayatında alacağın kararlar ile kendinden ödün vermek istemeyeceksin. Eğer sevgilisinden yeni ayrılmış bir Balık burcuysan, özlem duygusu ağır basabilir, eski sevgilinle yeniden iletişim kurmak isteyebilirsin.

2 Şubat 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularla ilgili beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ani çıkan ödemeler sizin gelir gider dengenizi etkileyerek zor durumda kalmanıza sebep olabilir. Böyle zamanlar için her zaman yedekte para bulundurmaya çalışın.

2 Şubat 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Gözden kaçırdığınız konular yüzünden sıkıntıya düşebilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin. Gün içinde kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Arkadaşlarınızla paylaşım içinde olmak keyfinizi yerine getirebilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

2 Şubat 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Primli işlerde çalışıyorsanız başarı sizden yana olabilir. Beklentilerinizi arttırıyor ve olumsuzluklarla karşılaştığınızda boşuna kendinizi üzüyorsunuz.

2 Şubat 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eleştiri kabul etmekte zorlanabilirsiniz. Bu çoğumuz için çok kolay değildir, ancak durum gerçekten bakış açınıza bağlı. Söyleneni kişisel bir saldırı olarak görmek yerine değerlendirmeye çalışın. Kendinize karşı dürüst olun. Dile getirilen şey size bir şeyler öğretebilecek, gelişiminize katkıda bulunacak nitelikteyse, bunun bir fırsat olarak kabul edin. Gereksiz ise de unutun ve yolunuza devam edin.

2 Şubat 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dikkat çekmek için şok edici bir sırrı paylaşma fikri aklınıza gelebilir. Değerlerinizle uyumlu olmayan bir şekilde hareket etmenin sizi eskisinden daha yalnız hissettirebileceğini unutmayın, çünkü o noktada kendinizle bile rahat olmayabilirsiniz. Şu anda başkalarından ihtiyaç duyduğunuz bağlantıyı elde etmenin iyi bir yolu için kendinizi ve sohbetinizi nasıl daha heyecanlı ve tatmin edici hale getirebileceğinizi bulmak isteyebilirsiniz.

2 Şubat 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız. İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Çevrenize önem vermelisiniz.

2 Şubat 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

2 Şubat 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay bugün sizin burcunuza geçiş yapıyor. Hayatınızla ilgili kararlar alabilir, projelerinizi hayata geçirmek için motive olabilirsiniz. Sezgileriniz yüksek. Dış görünüm değişiklikleri için de ideal bir zaman.

2 Şubat 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşmeye başladı. Karşılıklı olarak bunun için bir şeyler yapma niyetleriniz, yöntem değişikliğini gerektirebilir. İş çevrenizde, alıngan olduğunuz, küçük sorunları büyüttüğünüz şeklinde düşünceler var. Son zamanlarda sorun ettiğiniz birtakım olayları yeniden ele almanız ve değerlendirmeniz, sizi daha esnek tavırlara yöneltebilir. Uzun zamandır yaşadığınız ekonomik sorunlar giderek çözülüyor. Sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

2 Şubat 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 41' 11" R
Ay
Terazi
21° 13' 52" R
Merkür
Boğa
06° 00' 56"
Venüs
Boğa
25° 31' 33"
Mars
Koç
14° 58' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 38' 41"
Satürn
Balık
18° 05' 47"
Uranüs
Boğa
23° 29' 59"
Neptün
Balık
29° 26' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 00"
Chiron
Koç
21° 43' 04"
Lilith
Başak
25° 32' 50"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 20/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>