Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Adımlarını Sağlam Atıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün bazı güçlü duygular ortaya çıkabilir. Sizi biraz sinir eden kişisel bir durum söz konusu olabilir. Bazı gerginlikler yaşanabilir. Bu endişeleri bugün ele almak sağlıklı olacak. Her şeyi içinize atmayın ve iyiymiş gibi davranmayın. Sevdiğiniz insanlara aklınızdan geçenleri anlatmanız önemli. Bugün şüpheleri gidermeye cesaretiniz varsa, her şey daha iyi olabilir.

Bugün hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için özenle çalışmaya hazır olun. İstediğiniz kadar çabuk yola girmese bile, başarı kesinlikle yolda. Bir sürü önemli mesaj ve çağrı, önünüze çıkabilir ve sizi meşgul edebilir. Yine de, bunların sizin çok yorulmuş hissettirmesine izin vermeyin! Sessizce oturmak ve kendinizi yenilemek için gün boyunca periyodik olarak kendinize zaman ayırın.

İnsanlardan çok fazla şey öğrenmeyi umduğunuz bir gün bugün. Sosyal etkinlikler, etrafınıza size olan takdirini ve beğenisini gizlemeyen insanları etrafınıza topluyor. Bu insanlar size ilginç ve faydalı bilgiler verebilir. Bu da daha zor hedeflerinizle ilerleme konusundaki güveninizi canlandırabilir, aynı zamanda egonuzu tatmin edebilir. Bugün oluşan yeni ilişkiler uzun-vadeli olacak gibi görünüyor. Bu ilişkiler, arkadaşlık,ortaklığı ve hatta belki yeni aşklar olabilir.

Bugün senin için harika bir gün; duygularının ve düşüncelerinin oldukça tutarlı olduğuna tanık olacaksın. Bu güç kombinasyonunu kendini verimli ve kuvvetli şekilde ifade edebilmek için kullan. Hedeflerine giden yolda kullanabileceğin güçler de mevcut.Bugün yapılacaklar listenizdeki bazı şeyler ertelenebilir. İletişim kurmanın çok zaman aldığı ve toplantıların bitmek bilmediği meşakkatli bir gün geçirmeniz olası. İşlerinizi sürüncemede kalabilir ve tekrar gözden geçirilip son düzeltmelerin yapılması ek süre gerektirebilir. Hiçbir şeyi aceleye getirmeyin. Her seferinde tek bir şeye odaklanın ve karmaşık işler için kendinize biraz zaman tanıyın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi önceliklerini gözden geçirebilirsin bugün. Bunu yaparken kendini başkaları ile kıyaslamaman iyi olabilir. Kendine iyi davranmalı, bazı şeyleri daha pozitif bir ruh haliyle çözmelisin.

3 Şubat 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, evren bugün sizi ilgi odağı haline getiriyor. Popülariteniz artıyor. Her zaman ön plana çıkan ilk kişi siz olmasanız da size yönlendirilen ekstra sevginin tadını çıkarmanıza izin vermelisiniz. Yapmak istedikleriniz için cesur adımlar atarak evrenden cömert taleplerde bulunabilirsiniz.

3 Şubat 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Adımlarını sağlam temellere oturtman sana fayda sağlayacak. Bu yüzden kendini geliştirmek için yeni kursları araştırabilirsin. Bunun için fikirlerine güvendiğin kişilere danışmak istediğin konular olabilir. Eğer kardeşin varsa, kardeşinin evliliği ile ilgili konular gündeme gelebilir. Dün gece geç saatlere kadar çalışmış olman erken saatlerde uyuma isteğini ortaya çıkarabilir.

3 Şubat 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gönül ilişkilerinde güzel gelişmeler olabilir ve ruhunuzu hafiflemiş gibi hissettirecek mutlu anlara şahit olabilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı yeniden şekillendirebilir ve etkilerini kısa sürede görebilirsiniz. 

3 Şubat 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konular daha fazla ön plana çıkabilir. İlişkilerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bugün içinize dönmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için eksikliklerinizi tamamlayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Hassas olduğunuz konulara özen gösterin.

3 Şubat 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda problemli konularda umudunuzu yitirmeden çabalamalısınız. Şansınız dönme yolunda merak etmeyin.

3 Şubat 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son birkaç gündür yaşadığınız aşırı stres partnerinizle tartışmaya girmenize neden olabilir. Bu katiyen bir felaket değil ancak gününüze gölge düşürmesi muhtemel. En iyisi birkaç dakika uzaklaşmanız ve etrafta kimse yokken bütün negatif enerjinizi atmanız olabilir. Böylece ailenizle, arkadaşlarınızla ve hayatınızdaki adam ya da kadınla yüz yüze geldiğinizde daha iyi hissedeceksiniz.

3 Şubat 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda aynı anda çok fazla şey olduğunda veya yapılacaklar listeniz kalabalıklaştığında plana bağlı kalmak hatta bu planların tam olarak ne olduğunu bulmak zor olabilir! Kendinizi yeniden şarj etmek için biraz mola gereklidir. Günün birkaç saatini kendinize ayırmak, kafa karıştırıcı düşüncelerin anlam kazanmaya başlamasına izin verebilir. İnsanlar bu ihtiyacınıza karşı sandığınızdan daha hoşgörülü yaklaşabilir.

3 Şubat 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşlerinizi başkalarına emanet ettiğiniz zaman problemler çıkıyor. Çevrenize fazla güvenmemelisiniz. İlişkilerinizde karşı taraftan çok şey bekliyorsunuz. Oysa onun yapabileceği fazla bir şeyi yok. Siz de tepkili birisiniz.

3 Şubat 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

3 Şubat 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay sizin burcunuzda. Hayatınızla ilgili kararlar almış olabilirsiniz, ancak bunları uygulamaya koyma konusunda aceleci olmayın, duygularınızla hareket etmeyin. Sezgilerinize de kulak verin. Rüyalarınızda mesajlar alabilirsiniz.

3 Şubat 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz. Uygulama konusunda da son derece kararlı görünüşünüz mutluluğu beraberinde getirecek. Duygularınızı tutkuya dönüştürebileceğiniz yolundaki uyarılar, hiç de kuruntu gibi görünmüyor. İş yerindeki huzuru problemleriyle azaltan bir arkadaşınızın bunalımlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yatırımlarınızda çok dikkatli davranmalısınız, bazı kayıplar olabilir. Emin olmadığınız girişimlerde bulunmamaya çalışın.

3 Şubat 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 28' 22" R
Ay
Terazi
18° 33' 44" R
Merkür
Boğa
05° 41' 58"
Venüs
Boğa
25° 15' 10"
Mars
Koç
14° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 32"
Satürn
Balık
18° 04' 56"
Uranüs
Boğa
23° 29' 13"
Neptün
Balık
29° 25' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 07"
Chiron
Koç
21° 42' 25"
Lilith
Başak
25° 31' 21"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>