Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Arayış İçerisindesin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Gelecek günün aşk hayatınız için yenilik tohumlarını içerdiğini bilmek mutluluk verici Bugünden itibaren, gelecek ay başkalarıyla olan ilişkilerinizde olayların nasıl geliştiğine şaşıracaksınız. Yeni insanlarla tanışmaya başladıkça işler daha karmaşık bir hal alıyor. Önümüzdeki yol, her zamankinden daha az bireysel bir yol olacak.

Bugün bazı agresif veya korkutucu kişiliklerle karşılaşabilirsiniz. Etrafınızda işinde biraz egolu olan biri olabilir. Bugün ağırlıklarını ortaya koymaya çalışıyor olabilirler. Genelde bu tür karakterlerin etrafında düşük bir profil sergiliyorsunuz, ancak bugün biraz rahatsız hissedebilirsiniz. Belki bu kişiyi yerine yollamanın zamanı gelmiştir! Çok fazla bozulmaya neden oluyorlarsa, geri çekilmelerini sağlamanız gerekebilir.

Modern teknolojideki yeni ilerlemelere düşkün olduğunuz bir dönemin sonunda olabilirsiniz. Burcunuz genelde tutucu olmakla bilinir fakat aynı zamanda diğerlerinin pratik amaçlar için fazla radikal bulduğu fikirlerden beslenebilmek de burcunuzun özelliklerinden biri. Bugün, 21. yüzyıla yeni bir yol açmanın tam zamanı.

Beynini kapatamadığın günler yaşadığını hatırlıyor musun? İşte bugün o günlerden biri olabilir. Daha da kötüsü, düşüncelerini paylaşmak isteyebilirsin ve karşında maalesef seni istekli bir şekilde dinleyecek bir partner olmayabilir. Meraklanma. Bilgisayarın ve bir modemin var; öyleyse neden chat odalarını ya da forumları denemiyorsun?Hobiler ve oyunlar muhteşem, kimse sizinle bu konuda tartışmayacak. Fakat bazen başka sorumluluklarınızdan kaçmak için hobilerinizi kullandığınız oluyor. Sezgisel yanınız tüm zamanların en yüksek frekansında seyrediyor. Belki de bunu kendi faydanıza kullanmalısınız. Endişelerinizi günlük, dünyevi meselelere saklayıp yapmanız gerekenlerden niçin kaçtığınızı keşfedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

En son eline ne zaman kağıt ve kalem aldın? Özellikle de kendin için? Bugün düşüncelerini kağıda dökmek sana kendini daha iyi hissettirebilir. Zihnini boşaltmak için günlük tutmaya başlayabilirsin.

5 Şubat 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları bugün çok sosyal bir gün geçireceksiniz. Arkadaşlarınızı eleştirirken dozunuza dikkat etmenizde fayda var. Arkadaşınızla rekabetçi bir pozisyona girmenize gerek yok. Neyse ki akşam her şey yoluna giriyor. Keyifli bir akşamın sonunda evde rahat bir uyku çekeceksiniz.

5 Şubat 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş günleri ve eski dostluklarını özlediğini fark ediyorsun. Arkadaşlarınla bir araya gelmek isteyeceksin. Gün boyunca telefon elinde olabilir. Kişisel yatırımlarınla ilgili konular bugün karşına gelebilir. İletişim gezegeni Merkür, düz seyre başlıyor. Çalıştığın işte kendini mutsuz hissetmen yeni birarayışına girmene yol açabilir.

5 Şubat 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün oldukça duygusal ve hassas olabilirsiniz. Eğer yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak istiyorsanız duygusal ruh halinizden yararlanmalısınız. Bunu başardığınız sürece ortaya güzel işler çıkarabilirsiniz. 

5 Şubat 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerliyor. Parasal alanda yeni fikirler hevesli kılabilir. Becerikliliğinizi ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz.

5 Şubat 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizi gözden geçirmeli, birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var. Buhayatınızı zorlayabilir.

5 Şubat 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu akşam derin anlamlı rüyalar görebilirsin ve bunların büyük bir öngörüye işaret edebilir. Bu öngörüler kişisel olabilir ama daha çok dünyevi şeyler olabilir, gerçekleşecek politik durumları işaret edebilir ya da hayran olduğun bir ünlünün hayatında olacak şeyler de olabilir. Gördüğün şeyler daha çok pozitif durumlara işaret edecek, bir uyarı niteliğinde olmayacak. Yine de bu rüyaları daha sonra çözümleyebilmek adına bir kenara not etmelisin. Üstesinden gelebilirsin!

5 Şubat 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçek arkadaşlarınızın kim olduğu konusunda bugün biraz kafanız karışabilir. Yanlış kişiden çok fazla şey bekleyebilir veya sizin için orada olmak isteyen birini görmezden gelebilirsiniz. Hisleriniz karışık olabileceğinden, bugün insanlara duygularınızdan fazla bahsetmemek iyi olabilir. Bir süre mantığınızla doğru kararlar almayı başarırsanız kalbiniz de nihayetinde doğru yolu bulacak ve sorun kalmayacak.

5 Şubat 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa sürede olayların sizin lehinize dönüşeceği kesin. Yazılı anlaşmalar gündeme gelecek. Karşılıklı şartlar ve dingin ortam yaratma konusunda çaba göstermeniz gerekebilir. Bugün her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz.

5 Şubat 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

5 Şubat 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konularla ilgili bir gündeminiz oluşabilir. Koşullarınızı zorlamamaya çalışın. Yeni bir bütçe planı yapmanızda fayda var. İlişkiler içinse biraz zorlayıcı etkiler olduğundan günü kendinizle kalarak geçirmek isteyebilirsiniz.

5 Şubat 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizle ilgili karmaşık duygular içersindesiniz. Her şeyin bitmediği yolundaki inancınız devam ediyor. Duygu dünyanızdaki tıkanıklık, sorunun doğru değerlendirilmesi ön koşuluyla, radikal tavırlar gerektiriyor. Kararsız davranarak kaçırdığınızteklifinin, bir dostunuz aracılığıyla yeniden yapılmasını sağlamaya çalışacaksınız. Sonuç istediğiniz gibi! Parayla ilgili konulardaki umutsuzluğunuzu yok etmelisiniz. Gaz sancıları yaşamak istemiyorsanız, yediklerinize dikkat edin.

5 Şubat 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 25' 27" R
Ay
İkizler
08° 33' 18" R
Merkür
Koç
23° 14' 07"
Venüs
Boğa
12° 26' 09"
Mars
Koç
06° 51' 50"
Jüpiter
Boğa
26° 08' 06"
Satürn
Balık
17° 20' 43"
Uranüs
Boğa
22° 52' 57"
Neptün
Balık
29° 10' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
21° 10' 13"
Lilith
Başak
24° 22' 03"
True Node
Koç
15° 14' 45"
Son Güncelleme : 09/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>