Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Rekabetçisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Son zamanlarda yapmış olduğunuz sıkı çalışma ve detay odaklı planlama gerçekten işe yaramaya başlıyor. Önemli olan hassasiyetinizi korumak ve insanlara nerede hizmet edebileceğinizi bulmak. Anaç yönünüz, kendini faydalı bir şekilde ifade etme ihtiyacını hissediyor. Bugün kalbinizi takip edin ve duygularınıza kulak verin. En dikkat etmeniz gereken şey ise kendinize çok fazla yüklenmeyin.

Hayatınızda bir şeyleri değiştirmek istiyorsunuz, ama aynı zamanda da değişime direniyorsunuz. Bu çatışmayı çözmek için, içeride ve kişisel olarak derin bir düzeyde çok şey yapılmalıdır. Bunu yaparken başkalarından sizi ayıracağını ve günlük rutininizi değiştireceğini hissederek tereddüt edebilirsiniz. Ama geri çekilmek zorunda değilsiniz. Sadece bazı şeyleri stoklamalısınız.

Bugün bir arkadaşınızın canını sıkan şey hakkında endişelenebilirsiniz. Bu kişi biraz üzgün ve kaygılı gibi görünüyor ancak sizinle kaygılarını paylaşmak istemiyor gibi. Bütün belirtiler, kafasındakilerin para mevzuları olduğunu gösteriyor, bu da onun içine kapanmasına neden oluyor. Bırakın kapansın. İhtiyacı olursa, burada olduğunuzu onu hissettirin ve kendi işlerinize konsantre olun. İyi hissettiğinde, sizinle kaygılarını paylaşacaktır.

İyi hissediyor olman gerek. O halde kendini bırak ve hislerini açıkça çevrendekilere yansıt. Bu iyi enerjinin tükenmesi için hiçbir sebep yok. Ne yaparsan yap, büyük bir cesarete ve mizahiliğe sahip olacaksın. Gülümseme ve neşe de, çıkabilecek arızaların tedavisinde seni adeta destekleyecek. Eğer birisi olayların hep negatif yönüne odaklanıyorsa, sen inatla pozitif yönlerini hatırlat!Bu akşam derin anlamlı rüyalar görebilirsin ve bunların büyük bir öngörüye işaret edebilir. Bu öngörüler kişisel olabilir ama daha çok dünyevi şeyler olabilir, gerçekleşecek politik durumları işaret edebilir ya da hayran olduğun bir ünlünün hayatında olacak şeyler de olabilir. Gördüğün şeyler daha çok pozitif durumlara işaret edecek, bir uyarı niteliğinde olmayacak. Yine de bu rüyaları daha sonra çözümleyebilmek adına bir kenara not etmelisin. Üstesinden gelebilirsin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha keyifli bir zaman geçirmek için saatleri doğru planlaman gerekecek. İşi ve eğlenceyi birbirinden ayırmak, daha doğru hareket etmek sana iyi gelebilir. Kendini bu konularda sınayabilir, daha iyi zamanlar geçirebilirsin.

4 Şubat 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün kredi kartınızı çok hızlı çıkarmamaya çalışın. Genel olarak harcama yapma eğilimindesiniz ve daha ay başındayız. Tutarlı giderseniz kazanan siz olursunuz. Er ya da geç ilginizi kaybedeceğiniz abartılı öğelerden kaçınmak isteyeceksiniz. Akşam üstü gelmekte olan gerilimlerden kaçınarak, günü daha huzurlu bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

4 Şubat 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğlenceli ruh halin ile çevreni de etkileyeceksin. Rekabetçi olman ileyerinde öne çıkıyorsun. Azmin ve çalışkanlığınla birlikte mevcut işinde ödüllendirilmek, seni daha çok motive edecek. Hafta sonunu dolu dolu geçirmek için planlarını bugünden hazırlayabilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinle yapacağın kısa süreli bir kaçamak planların olabilir.

4 Şubat 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş hataların baskısını üzerinizde hissediyorsunuz. Bilinçaltınız sizleri yeni hatalar konusunda uyarmak isteyebilir. Rüyalarınıza dikkat edin. Onların size söylemek istediği bir şeyler var. Rüyalarınızla size gönderilen mesajı almaya çalışın.

4 Şubat 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni başlangıçlar yapacağınız zamanlar var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkıyor. Ayrıca kendinizle ilgili konulara daha fazla dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha dikkatli yaklaşmak gerek. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insanlarla birlikte olmak size iyi gelecek.

4 Şubat 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Problemli konularda umudunuzu yitirmeden çabalamalısınız. Sevdiğiniz kişi yanınızda rahatlıyor. Güven sağlamak sadece konuşmakla olmaz.

4 Şubat 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapılacaklar listenizdeki bazı şeyler ertelenebilir. İletişim kurmanın çok zaman aldığı ve toplantıların bitmek bilmediği meşakkatli bir gün geçirmeniz olası. İşlerinizi sürüncemede kalabilir ve tekrar gözden geçirilip son düzeltmelerin yapılması ek süre gerektirebilir. Hiçbir şeyi aceleye getirmeyin. Her seferinde tek bir şeye odaklanın ve karmaşık işler için kendinize biraz zaman tanıyın.

4 Şubat 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi hissetmek ve sakinleşmek için ihtiyacınız olan şeylere aslında sahipsiniz ancak bugün biraz fazla hassas hissedebilirsiniz. İnsanlara davranışınızı kontrol altında tuttuğunuz sürece bu büyük bir sorun olmak zorunda değil. Biraz yalnız kalmak sizi tazelemeye yardımcı olabilir. Mümkün olduğu kadar çok şeyi yarına ertelemekten çekinmeyin ve iç dünyanızda biraz yolculuk etmenin tadını çıkarın.

4 Şubat 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şeyin çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Olaylar yön değiştirdikçe çevreniz haklı olduğunuzu görecek. Bugün kısa yollarla ilgili bazı yazışmalar gündeme gelecek.

4 Şubat 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

4 Şubat 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay akşama dek sizin burcunuzda. Aldığınız kararlara, yeni plan ve projelerinize son şeklini verebilirsiniz. Bugün biraz blokaj hissedebilirsiniz ancak Merkür retrosunun da bitmesiyle artık adım atmanızın zamanı geliyor.

4 Şubat 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır kuşkulandığınız konular yavaş yavaş açığa çıkmaya başladı. Sevdiğiniz insana ne kadar haksızlık ettiğinizin farkına varacaksınız. Özür dilediğiniz takdirde her şey eskisi gibi olacak. İş ilişkileriniz içinde biriyle sürdürdüğünüz dostane yakınlaşmalarda, önümüzdeki günlerde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Çok karlı bir alış verişin eşiğine geldiniz, bu fırsatı değerlendirin. Kilolarınızla ilgili problem yaşamak istemiyorsanız yağlı ve ağır yiyeceklerden kaçınmalısınız

4 Şubat 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 48" R
Ay
Terazi
05° 39' 08"
Merkür
Boğa
04° 11' 10"
Venüs
Boğa
23° 55' 14"
Mars
Koç
13° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 12"
Satürn
Balık
18° 00' 44"
Uranüs
Boğa
23° 25' 27"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 12"
Lilith
Başak
25° 24' 09"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>