Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Bakış Açın Değişiyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Başkalarının ne düşündüğünü fazla önemsemeyin. Özgür ruhlu bir hava burcu olarak, kendinize karşı dürüst olmanız önemli. Şu anda, hangi yolu takip edeceğinize karar vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Başkalarının görüşlerinin sizi çok fazla etkilemesine izin vermeyin. Örneğin, yeni bir maceraya atılmaktan bahsederken, anneniz bununla ilgili korkularını ifade edebilir. Ama kalbinizin derinliklerinde, sizin için neyin doğru olduğunu biliyorsunuz. O halde, kim tutar sizi!

Aksiyona geçtiğiniz sürece bugün başarı elde edebilirsiniz. İnsanların üzerinizde hakimiyet kurmasına izin vermeyin. Gücünüzün enerji dolu düzensiz patlamalarla hareket edeceğini dek edebilirsiniz, bu yüzden bu durumu kendi yararınıza kullanın. Mantıklı kararlar vermeye çalışın, böylece işler tereyağından kıl çeker gibi hallolacak. Ne yaparsanız yapın, pes etmeyın.

Uzakta yaşayan bir arkadaşınızdan bazı şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Bu muhtemelen sizi doğrudan etkilemeyecek çünkü çoğunlukla dünya ekonomisi, siyaset veya büyük işlerle alakalı bir haber fakat genel olarak topluj üzerindeki uzun-vadeli etkilerinden dolayı endişelenebilirsiniz. Diğer arkadaşlarınızla bu konudan doğan tartışmalar yapabilirsiniz. Objektif kalmaya ihtiyacınız var ancak bu konuyla ilgili haberleri takipte kalın. Görüldüğü kadar ciddi bir durum olmayabilir.

Yapacağın tek bir yanlış hamlenin hayatın boyunca başını ağrıtabileceğini bilmelisin. Hesaplanmamış ve iyi düşünülmemiş risklerden kaçın. Havaya büyük bir dinamiklik ve güven kokusu hakim; bu enerjiyle yüksek bir yerden atlamaya meyilli olsan da kritik kararlarını iki kez düşünerek uygulamalısın. Paraşütünü hazırda bulundurmayı unutma. Kendine has özelliklerine şükrederek içsel gücünü sürdür; gözü pek ruhunu ise şimdilik çok da sergileme.Çok değer verdiğiniz birinin iyilik meleği olmayı bırakın. Yalnızca hoş olmayan bir yüzleşmeden kaçınmak için birinin tehlikeli bir bağımlılıkla davranmasına izin veriyor olabilirsiniz. Bu tavrın kimseye bir faydası olmadığının farkına varın. Bu yalana dahil olmaya devam ettiğiniz sürece, bu işin içindeki herkes daha fazla zarar görmeye devam edecek. Endişelerinizi dürüst ve açık bir biçimde ifade edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Plan yapmak için harika bir gün olacak. Bütün bir ayın planını bugünden çıkarabilirsin. Doğru zamanda doğru kararlar almak sana kendini çok iyi hissettirebilir. Enerjini daha doğru bir biçimde yönlendirebilirsin bugün.

7 Şubat 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşınızda size fikirleriyle ateş açan bir birlik varmış gibi hissedebilirsiniz. Ne deseniz tam aksini ileri süren biri çıkıyor. Sağ gösterip sol vurarak saldırıyı savuşturabilseniz bile düşman yine çabucak en hassas noktanızdan vurabilir. Bu laf yetiştirme yarışı başta eğlenceli görünebilir, ancak kurşun geçirmez yeleğinizi giymeyi unutmayın. Aksi takdirde sizi yaralayacak bir söz işitebilirsiniz.

7 Şubat 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sonunu görmediğin bir yola girme konusunda çekimser davranabilirsin. Bu durumdan kendini kurtarmak için farklı bakış açıları geliştireceksin. Beklenmedik gelişmelerin eşliğinde haftanın ilk gününe adım atıyorsun. Evinde çıkan bir tadilat işlemi, gün içerisindeki bütün planlarını alt üst edebilir. Yakın bir arkadaşın evliliğinde yaşadığı problemleri seninle paylaşmak isteyebilir.

7 Şubat 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar sizi oldukça heyecanlandırabilir. Kendinizi oldukça hevesli ve canlı hissedebilirsiniz. Bu sizin her şeyi abartılı bir fedakarlıkla sergilemenize neden olmamalıdır.  

7 Şubat 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündeminiz olabilir. Karşınızdaki kişiye daha çok güvenmek isteyebilirsiniz. Duygusal konularda kırılgan davranabilirsiniz. Akışta kalmak sizin için daha önemli olabilir. Akşam saatlerinde sanatsal konular ön plana çıkabilir.

7 Şubat 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor. Olumlu arkadaşlıklar kurabilecek ve bu ilişkilerden faydalı bilgiler edinebilecek gündesiniz.

7 Şubat 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafanızın içi çok kalabalık olabilir, çünkü yakın ve uzak, genç, yaşlı ve ölü insanlardan telepatik iletişim alabilirsiniz. Kulağa çok acayip geliyor, biliyoruz, ama sezgisel güçleriniz bugün adeta ateş ediyor. Kaynağını tam olarak belirleyemeseniz bile, çok gerçek resimler, görüntüler ve mesajlar alabilirsiniz. Yüksek ve net bir şekilde gelen bir mesaj da şudur ki, yaratıcı tarafınızı her zamankinden daha çok ortaya çıkarmanız gerektiğidir.

7 Şubat 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün düşüncesiz insanların söyledikleri sizi biraz üzebilir. Biraz huzur ve sessizlik umuyorsanız, bu özellikle rahatsız edici olabilir. Yine de, bu insanlar muhtemelen bir nedenden dolayı hayatınızdalar. Gerçekten kötü niyetli olduklarını düşünmüyorsanız, kibarca konuyu kapatmaya çalışın. Bugün bazı konularda hareket etmek ekstra zor olabilir, iyice düşünmek için zaman istiyorsanız bugün bunu bulamayabilirsiniz.

7 Şubat 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ani öfkelerden kaçınmalısınız. Sakin yapınıza yakışmayan davranışlar, sizi bile şaşırtıyor. Olayları yerinde değerlendirmesini öğrenmeniz gerekir. Mantıksal olaylara duygu karıştırdığınız zaman çok zorlanıyorsunuz.

7 Şubat 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

7 Şubat 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın ilk gününde beklenmedik bir seyahat fırsatı karşınıza çıkabilir ve bu size çok iyi gelebilir. Eğitim konularıyla ilgili bir gündeminiz varsa adım atmak için uygun bir dönemdesiniz.

7 Şubat 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle bazı problemleriniz var. Kendi hatalarınızı da görmez, kabul etmezseniz durumu düzeltme yolunda bir adım atamazsınız. Doğru yolda ilk adım ve teşebbüs sizden bekleniyor. İş yaşamınızda düzen ve disiplin konularında katı ve ödünsüzsünüz. Bu alanda da kural dışılıklara biraz esnek bakmanız daha yararlı olacak. Küçük harcamalarınız büyük açıklara neden olabiliyor. Kendinize sağlık açısından biraz daha itina etmeniz önemli. Şu anda bir sorun yok ama, ilerleyen yaşlara da hazır olmalısınız.

7 Şubat 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 13' 22" R
Ay
İkizler
05° 37' 04" R
Merkür
Koç
23° 02' 15"
Venüs
Boğa
12° 10' 46"
Mars
Koç
06° 42' 16"
Jüpiter
Boğa
26° 05' 10"
Satürn
Balık
17° 19' 45"
Uranüs
Boğa
22° 52' 13"
Neptün
Balık
29° 10' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
21° 09' 33"
Lilith
Başak
24° 20' 40"
True Node
Koç
15° 15' 49"
Son Güncelleme : 09/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>