Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızın karşılığı var, bunu hissediyorsunuz. Bu heyecanınızı daha da arttırıyor. Bugün ondan gelen bir telefonla sevinciniz doruklara ulaşacak. Onu çok beğeniyor, uzun süreli, kalıcı bir ilişki istiyorsunuz.

İş bağlantılarınızdan bazıları pürüz çıkartıyor. Bu davranışların bağlantıyı koparma isteğinin tezahürü olduğu kanısındasınız. Bu yüzden yeni bağlantılar arayacaksınız. Eski bir meslektaşınızın bu konuda size yardımları olacak.

Bir araya toplayıp biriktirdiğiniz toplu parayı işe mi yoksa menkule mi yatırmalı, diye bir ikilem içindesiniz. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışacak ve onlardan birinin de katılımıyla en akıcı yolu seçeceksiniz.

Önemsemediğiniz bir sağlık sorununuz var. Bunun ne kadar önemli olduğuna bir uzman karar vermeli. Önemsiz bile olsa kendinizi bir göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Borçlar dengesini oluştururken bazı eksiklikleri yeniden yapılandırmanızda fayda var. Sosyal ilişkilerde bazı yanlış anlaşılmalar gündemde. Sevgide eksiklik oluşturan değerlerinizi şifalandırma vakti.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 02:03 Ay-Pluto görünümü size kuvvet aşılıyor. Kendiniz adına düşündüğünüz ne varsa onu gerçekleştirmeniz için size ışık oluyor. Saat 15:36-23:43 arası Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. İlişki anlamındaki sorunlar üzerinde bir hayli düşünmeniz mümkündür. Bazıları öyle kolay çözülmediği gibi gereksiz yere karışmaması için, sakin olmalıyız. Böylece problemlere şifa bulabiliriz. Saat 23:43 Ay-Terazi burcu geçişinde, herkesin yararına olacak şekilde hareket ediyoruz. Fakat böyle hareket etmenin bize faydası olur mu diye de içimizden geçirebiliriz. Bir yandan ortama ayak uydurmak diğer yandan çıkarlarımızı düşünmek ve dengeli hareket etmek tabii ki kolay değil. Ancak bizim bu enerji altında istediğimiz en önemli şey, güven içinde olmak ve huzursuzluktan uzak durmak. Hafta boyunca şans sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

13 Şubat 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır içinde tuttuğun kırgınlık, öfkeye dönüşebilir ve daha fazla üzülebilirsin. Dostlarınla dertleşmek sana iyi gelecek. Sanatsal faaliyetlere zaman ayırmak isteyebilirsin.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Borçlar dengesini oluştururken bazı eksiklikleri yeniden yapılandırmanızda fayda var. Sosyal ilişkilerde bazı yanlış anlaşılmalar gündemde. Sevgide eksiklik oluşturan değerlerinizi şifalandırma vakti.

12 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle paylaşımlarınız artabilir. İkili ilişkilerinizde algılamadığınız sorunlar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla bilgilerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Bazı konuları gündeme getirirken dikkatsiz olabilirsiniz. Gün içinde çıkabilecek sorunlar sizi zorlayabilir. Hızlı halletmeniz gereken işlerinizi öğleden sonraya bırakmayın.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşünceleriniz karışık. Aynı zamanda birden fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir. Dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olun. Tartışmacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Aslında bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Sabırsız ve tahammülsüz olabilirsiniz fakat olayları daha farklı açılardan değerlendirebilirsiniz.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Planlarınızı ve düşüncelerinizi dostlarınıza anlatabilirsiniz. Yoğun istekler içine girebilir, büyük beklentilerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Uzaklara gitme arzusu duyabilir,seyahatlerine çıkabilirsiniz.

13 Şubat 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birlikteliğiniz veya evliliğinizle ilgili bazı belirsiz ve müphem durumlar duygusal anlamda sizi hassas kılsa da bu belirsizlik karşısında farklı boyutta bir düşünme şekli geliştirebilirsiniz. Gerek özel, gerekseilişkilerinizde ruhsal denge ve uyum peşinde olabilirsiniz.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel ilişkiniz ve ortaklığınızla haşır neşir olabileceğiniz ve duygularınızı bu konulara odaklayabileceğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz. İkindi saatlerinden itibaren duygusal odağınız değişebilir. Gece geç saatlerden itibaren ise ortaklaşa kazanımlarla ilgili denge arayışına yönelebileceğiniz bir sürece başlayacaksınız. Cinsellik isteği bu saatlerde artabilir ve bu tip ilişkilere çekilme eğiliminde olabilirsiniz. Maddi konularda ani karar verme durumlarınızdan bir süreliğine kaçınmanız gerekmektedir.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenizle ilgili bazı konularda ortaya çıkan sorunların çözümlerini bulabileceğiniz, evle ilgili herhangi bir hususla ilgili planları da uygulamaya koyma fırsatları yakalayacağınız bir gündesiniz. Problemlerin sırtınıza bindirdiği yükü atabilirsiniz.

13 Şubat 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 45' 10" R
Ay
Oğlak
02° 12' 60"
Merkür
Koç
16° 21' 26"
Venüs
Koç
28° 52' 41"
Mars
Balık
28° 23' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 21"
Satürn
Balık
16° 25' 20"
Uranüs
Boğa
22° 14' 56"
Neptün
Balık
28° 51' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 41"
Lilith
Başak
23° 08' 48"
True Node
Koç
15° 25' 15"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>