Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi bu konularda sınırlamanızın gerçek nedenlerini keşfetmeniz gerekecek. Onu daha yakından tanımaktan çekinmemelisiniz. Bağlanma korkunuzun duygularınızı engelleyemediğini görüyorsunuz.

El üstünde tutulmanıza karşın, sürekli doyumsuzluk içindesiniz. Sınır tanımayan bir hayal gücünüz var. Bu özelliğiniz yazık ki,hayatınızda size artı puanlar yazdırmıyor.

Parayla ilişkileriniz bugünlerde farklılıklar içeriyor. Bugünlerde sıkı para tartışmalarınız var. Ama tartışmaya girmeden bir şeyleri halletme niyetinizde zorluklar yaşayabilirsiniz.

Kararsızlığını çok uzunca bir süre yaşadığınız bir etkilenişimde biraz aşırılıklar sergiliyorsunuz. Bu tavrınızla kendinize düş kırıklığı hazırlıyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostluk ilişkilerinde bazı hayal kırıklıkları söz konusu. Beklenmeyin tavırların neden olduğu incinmeler, birtakım sorgulamalara kadar gidebilir. Son günlerde yaşadıklarınızı yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Sizi destekleyecek dostlarınız olacak. Aile bağlarınızda kopukluk endişeleri biraz kuruntu gibi, bu ilişkilerde hoşnutsuzluklar gözlenmiyor.

7 Şubat 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 10:03 Ay-Yengeç burcu seyri, içimizdeki çocuğu, güzel duygularımızı, bize haz veren ne varsa her şeyi gönlümüzün içinde baş köşeye oturtuyor. Çocuklarımızla, ailemizle, sevdiklerimizle ilgilenmekten yanayız. Kardeşimizle, kardeş gibi gördüğümüz arkadaşlarımızla dertleşmek, sohbet etmek yüreğimizdekileri paylaşmak bugün bizi hem rahatlatabilir hem de kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir. Aşk hayatımızla ilgili konularda da olumlu bir tesirdir. 7 Şubat-26 Şubat tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Kova burcu ilerleyişi, ilişkinizle ilgili konularda pürüz yaratan noktaları tekrar gözden geçirme gereği duyabilirsiniz. Kafanızın içindeki soru işaretlerini cevaplamak için kendinize zaman tanıyınız. Bir yanıyla size bağlı ancak diğer taraftan sanki bambaşka bir dünyada yaşıyormuş gibi davranan partneriniz ve ilişkiniz hakkında mutlaka gerçekçi olunuz. Saat 14:55 Ay-Venüs ve saat 23:18 Ay-Mars görünümlerinin her ikisi de, güvence ihtiyacınızı yükseltiyor. Sizin için aşk ne anlama geliyorsa o şekilde yaşama arzunuzu perçinliyor. Çevrenizdeki her şeye hassasiyetinizi arttırıyor. Bu duygular ister istemez ailenize, sevdiğiniz insanlara karşı sizi yaklaştırıyor. Olayları algılama biçiminizde, davranışlarınızda bu etkinin yarattığı yumuşaklığı görmek mümkün. Ancak aceleci kararlar vermemek yerinde olur. Saat 17:09 Ay-Kuzey düğüm görünümü, kararlarımızı ciddi anlamda ele almamızı, ileriye taşımamızı sağlar. Sahip olduğumuz güzelliklerin kıymetini bilelim. Her şey gönlünüzce olsun. Huzurlu bir gün geçirebilmemiz dileğimle,

7 Şubat 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde stresli bir gün. Bu anlamda yaşadığın zorluklar, sağlığında küçük sıkıntılar yaşamana neden olabilir.

7 Şubat 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi gelirlerinizi artırmak için bulduğunuz çözümler olumlu sonuçlanacaktır. Emek verdiğiniz konularda uzun vadeli sonuçlar alma zamanı. Gelecek planlarınızı şekillendirme zamanı.

7 Şubat 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularda kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi büyütmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gün içinde çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde teknik konular gündeme gelebilir.

7 Şubat 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile günlük rutin işlerinizi aksatmadan birlikte olmayı başarmanız harika. O da sizi ziyadesi ile taktir ediyor. Sağlık açısından kendinize özen göstermiyorsunuz.

7 Şubat 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişe ait konular, anılar sabah saatlerinde sizi ve zihninizi meşgul etse de,  öğle saatlerinden itibaren üzerinizdeki ağırlıkları atabilirsiniz. Yakın çevrenizde, arkadaş ilişkilerinizde bolca iletişim ve hareketlilik söz konusu olabilir, merakla çevrenizde olup biten her şeyi öğrenmek isteyebilirsiniz.

7 Şubat 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür, kadersel alanınızda hareket etmeye başlıyor. Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişe dair şeyleri anmak bu dönem hızlanabilir.

7 Şubat 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatın zevklerinden daha çok keyif alabilirsiniz. Anlık nostalji hissi artar, geçmişe özlem duyulabilir, çocukluk günleri yad edilebilir. Risk almak ve maceraya atılmak istemezsiniz.Mesleki çalışmalar konusunda sorumluluk gerektiren bir etkiye sahipsiniz. Bilhassa dahil olduğunuz arkadaş ortamlarından ve gruplarından daha özgür ve bağımsız davranabilmek amacıyla uzaklaşabilirsiniz. Sezgileriniz ve bilinçaltı fenomenleriniz 26 Şubat'a kadar akıcı ve işlek hale gelecektir.

7 Şubat 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gökyüzü bugün tüm pozitif enerjisi ile maddi manevi güçlendiriyor sizler. İş birlikleri bugün sizleri kazançlı çıkaracak. Bugün dikkat etmeniz gereken konu kişisel eşyalarınızla ilgili yaşanacak problemler. Aradığınızı bulamayabilir sıklıkla kullandığınız elektronik bir eşyanızın arızalanması ile epeyce uğraşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise tahammül gücünüz zayıftır yaşanan olumsuz olayların birikmesi ile küçücük bir konu büyük bir tartışma konusu haline gelebilir dikkatli davranın..

7 Şubat 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 03' 45" R
Ay
Yengeç
01° 50' 23" R
Merkür
Koç
24° 55' 31"
Venüs
Boğa
14° 31' 19"
Mars
Koç
08° 09' 42"
Jüpiter
Boğa
26° 32' 04"
Satürn
Balık
17° 28' 29"
Uranüs
Boğa
22° 58' 51"
Neptün
Balık
29° 13' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
21° 15' 38"
Lilith
Başak
24° 33' 19"
True Node
Koç
15° 05' 26"
Son Güncelleme : 11/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>