Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinde şanssız bir gündesiniz. Bugün partnerinizle aranızda çıkacak bir tartışma yüzünden moraliniz bit hayli bozulacak. Hiç suçunuz olmadığı halde parnerinizin tenkitleri, aşırı asabi tavırları ile karşılaşacaksınız.

İşinizde ve özel hayatınızda daha gerçekçi düşünmelisiniz. Bugüne kadar iyi giden işleriniz düşünmeden yaptığınız ataklarla, uygulanamayacak projelerle ters yöne gidebilir.

Alacaklarınızı tahsil edemediniz. Bu yüzden borçlu olduğunuz kişilere borcunuzu ödeyemiyorsunuz.

Parasal konular yanlış kararlar alıyorsunuz. Alacaklarınızın takibi konusunda çok esneksiniz. Bu yüzden kendi borçlarınızı ödemede güçlükler çekebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgi çekicisiniz. Bu size kolaylıklar getiriyor. Bir konudaki gereksiz ataklığınızla ilgili eleştiriler alabilirsiniz. Bu eleştirilere vereceğiniz olumlu tepki sizi kazançlı çıkartacak. Son günlerde yenemediğiniz tedirginlikler, birtakım iç hesaplaşmaları gerektirebilir. Bugünlerde içinizi ısıtacak yeni, yeni tanışmalar söz konusu.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 01:54 Ay-Neptün görünümü, geçmişte yaşanılanları hassasiyetle bazen de gerginlikle ele almanıza neden olur. Bu yüzden de doğru bir karar vermek bu saatte kolay değildir. Saat 13:40 Ay-Güneş görünümü birçok meseleyi bir an önce çözüme bağlamak isteğinizi işaret ediyor. Risk almaya açıksınız. Çünkü sizi kimsenin geçmesine, yanıltmasına, üzmesine tahammülünüz yok. Bilmediğiniz, öğrenmeye çalıştığınız, gelişiminize katkıda bulunacak her şeyi merak etmektesiniz. Bazı kişilerle yol ayrımına geldiğinizin farkındasınız. Ancak ben derim ki, her durumu enine boyuna inceleyiniz. Aceleci davranmayınız. Saat 19:20 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bulunduğunuz her türlü ortamda fikirlerinizi açık ve net bir biçimde ortaya koyabilmenizi sağlar. Ancak maddi konularda dikkatli olmamız gerekiyor. Saat 22:33 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, ihtiyaçlarımızı karşılamak amaçlı düşüneceğiz. Bir yuvanın, aile olmanın önemi üzerinde duracağız. Adil, nazik, uyumlu olmaya çalışacağız. İnsanların da bize karşı böyle olmasını bekleyeceğiz. Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle,

6 Şubat 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün özgüvenin biraz daha yüksek olabilir. Girdiğin ortamlarda kendini rahatça ifade edecek, yeni kişilerle tanışacaksın.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ve ev konularında destekleyici gelişmeler gündemde. Parasal anlamda bazı harcamalar zor durumda bırakabilir Sosyal çevre bağlantılarınız güçlenebilir.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda güçlü kalmanız gerekebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ev hayatınızdaki değişkenlerden duygusal olarak etkilenebilirsiniz. Geçmişe ait konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Gün içinde tepkilerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Belirsiz koşullar keyfinizi kaçırabilir.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni tanışacağınız kişilerle işbirliği yapacak ve kararlarınızı doğru olarak vereceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki sorunlarda kendinizi iyi sınayın. Sizde de hata olabilir.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ortaklar, eşiniz, partneriniz ve dostlarınızla ilgili kaygılara açık bir zaman dilimi geçirdiğiniz için ilişkilerle ilgili motivasyonunuz ve güveniniz azalabilir. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek olan zaman diliminde, ilişkilerdeki problemler giderilirken, etkili ve olumlu diyaloglar geliştirip hemhayatınız hem de özel yaşamınızda kalıcı ve somut anlamda olumlu kararlar alabilir, kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

6 Şubat 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eviniz ve aileniz sizin için önemli olacak. Dinlenmek, keyif yapmak, evinizde misafir ağırlamak isteyebilirsiniz. Bu süreçte işle ilgili sorumluluklarınızı çok iyi organize etmelisiniz.

5 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük istekler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Duygularınız ve kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler daha sıcak ve yoğun olacak. Beklediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendi iç dünyanızdaki devinimler, tüm dikkatinizi üzerlerine çekebilir. Bu yüzden, insanlardan uzaklaşma, eve kapanma ve kendi içinize dönme eğilimleri gösterebilirsiniz. Eğer içinizde anlayamadığınız duygular varsa, onları tanımlamak için bugünü kullanabilirsiniz.

6 Şubat 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 00' 55" R
Ay
Yengeç
14° 51' 37" R
Merkür
Koç
25° 58' 25"
Venüs
Boğa
15° 44' 08"
Mars
Koç
08° 54' 58"
Jüpiter
Boğa
26° 46' 01"
Satürn
Balık
17° 32' 54"
Uranüs
Boğa
23° 02' 18"
Neptün
Balık
29° 14' 38"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
21° 18' 46"
Lilith
Başak
24° 39' 53"
True Node
Koç
15° 00' 19"
Son Güncelleme : 12/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>