Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygularınızı göstermekte oldukça rahat olacaksınız. Sevdiğiniz insana çok yakın davranacak, onu ne kadar çok sevdiğinizi sık sık göstereceksiniz. O da sizi gerçekten çok seviyor.

Mali sıkıntılarınızdan kurtulmanız, çalışma hayatınıza veriminizin artmasıyla yansıyacak. Bundan bir ders çıkarıp, ileride böyle sorunları kafanıza takmamanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Parasal durumunuzda çok büyük etkilenmeler yok. Harcamalarınızı azaltarak gerekli dengeyi karşılayabilirsiniz. Bu arada bir yakınınıza olan borcunuzu ödemeyi daha fazla ertelemeyin.

Kendinizle ilgili kafanıza takmamanız gereken bazı şeyleri çok fazla önemsiyorsunuz. Bu şekilde sadece kendinize zarar verirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır yaşadığınız gerginlik bitmek üzere. Bugün kendinizi çok iyi hissedebilir, kısa vadeli kararlar alabilirsiniz. Duygusal değerlendirmelerinizin yanılgılara kapalı olduğu bir gün. Kararlarınızdaki ısrarcılığınız, size biraz bireyci bir hava verebiliyor. Yakından tanıyanlarınızı, birtakım insanlara karşı sizi savunmak durumunda bırakabiliyorsunuz.

10 Şubat 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 00:16 Güneş-Uranüs olumlu görünümü soğukkanlılığınızla, elden geldiğince bir şeyleri anlamaya gayret ettiğinizi ancak çoğu zaman kafanızı kurcalayan meseleleri çözümlemekte zorlandığınızı gösteriyor. Fakat bir faydası var. Yakın ilişkilerinizi, kurduğunuz bağlantıları, insanları farklı bir gözle görmeye başladınız. Başkalarının yeri geldiğinde nasıl da kendi çıkarları için sizi devre dışı bıraktıklarını artık biliyorsunuz. Bu görünüm böyle ruhsal durumlara yol açsa da, geriye çekilip bol bol çalışmanıza, değişik bilgiler öğrenmenize de yardımcıdır. Hatta size farklı bir uğraşıdan para kazanmanızda, dostluklar kurmanızda destek verebilir. Saat 05:05 itibariyle günün geri kalanında etkili olacak Ay-Mars görünümü, maddi konularda kazanca dönük işlere daha fazla önem vermenizi sağlayan bir enerjidir. Her ne olursa olsun, bir getirisi olmalı diye düşünürsünüz. Bu yüzden de hırslısınızdır. Boş işlerle vakit kaybetmek yerine, ek kazanç sağlayabilecek işlere ağırlık verirsiniz. Güzel fırsatlarla karşılaşmanız dileğimle,

10 Şubat 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugüne kadar hayatınla ilgili yorum yapmış birileri olabilir. Kendine hakim olamayıp kırıcı konuşmalar yapabilirsin.

10 Şubat 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz ve yaşadığınız alanla ilgili sıkıntılı bazı süreçlerden geçmek durumunda kalabilirsiniz. Kariyerde önemli ve sağlam adımlar gündeme gelebilir. Çalışma ortamınızda parlama günü.İyi değerlendirmekte fayda var.

10 Şubat 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konularda daha fazla göz önünde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Detaylar içinde çalışmak sizi yorabilir. Gün içinde sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi etkileyebilir. Keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırın.

10 Şubat 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir gün. Partnerinizle uzun doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz. Pozitif enerjinizi dışa vurmak istiyorsunuz. Uygun zamandasınız.

10 Şubat 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi, yeteneklerinizi ve ışığınızı en iyi şekilde yansıtmanıza sebep olacak görünümler sözkonusu iken, güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabilir, ilişkilerde beklediğiniz haberleri alabilir ve partnerinizle olumlu,, çözüm odaklı ve romantik diyaloglar geliştirebilirsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geri planda durduğunuz işlerinizde şans sizden yana olacak. Önemli konuşmalarla işlerinizde ve parasal alanınızda güzel sonuçlar yaratabilirsiniz. İş hayatınızda çabuk hareket edeceksiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin, bilinçaltınızdaki engin bilgi ve tecrübelerin maddi ve manevi değer alanınızda huzuru, sağduyuyu ve uzlaşma enerjisini sağlayabilecek nitelikte olduğu enerjilere sahip bulunuyorsunuz.Birlikte çalıştığınız insanlara karşı biraz kibirli olmanız mümkündür. Aslında son derece cömert ve yönlendirici bir tutum içinde olabilirsiniz. Enerjiyi olumlu yönde kullanmak elinizdedir. Hizmet verdiğiniz kişi ve kuruluşlara karşı cömert, sevecen ve coşkulu davranışlar sergilemeniz ve olumlu enerjilerle tepkilerinizi aktarmanız beklenebilir.

10 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkiler konusunun ön planda olacağı bir gün... Mevcut olan tüm ilişkilerinizi ve bağlantılarınızı güçlendirebileceğiniz gibi, yenilerini kurmak için de çeşitli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yine de yeni tanıştığınız kişilere dikkat etmelisiniz; bazı insanlar bugün pek de göründükleri gibi olmayabilir.

10 Şubat 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 55' 38" R
Ay
İkizler
01° 17' 02" R
Merkür
Koç
22° 45' 06"
Venüs
Boğa
11° 48' 12"
Mars
Koç
06° 28' 12"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 51"
Satürn
Balık
17° 18' 19"
Uranüs
Boğa
22° 51' 09"
Neptün
Balık
29° 09' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 34"
Lilith
Başak
24° 18' 38"
True Node
Koç
15° 17' 17"
Son Güncelleme : 09/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>