Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişiyi avucunuza almanın zafer sarhoşlugundasınız. Karşınızdaki insanin duygularını hesaba katin. Beklentiler birbiriyle pek uyuşmayabilir, bunu göz önünde bulundurmalısınız.

Kayıpların hesabını tutarak bir yere varamazsınız. Bulunduğunuz noktaya odaklanın. Bugün verimli çalışmalar içine girebilir, beğeni toplayabilirsiniz. Enerji eksikliği duymayacaksınız.

Mal mülk edinme projesi sizi bugün aktifleştirmek durumunda kalabilir. Bazı kağıt işleriniz olabilir ama yatırımlarınız olumlu. Beklediğiniz para bugünlerde elinize geçecek.

Elinizdekinin kıymetini bilmiyor, kaybettikten sonra anlıyorsunuz. Bu yüzden aceleci davranmamaya dikkat.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek günler içinde bir, iki küçük probleminiz olabilir. Sonradan caydığınız bir şey, önümüzdeki günler içinde bir kıymet olarak karşınıza çıkacak. Ruhunuz şu sıralar bazı yenilikler istiyor. Daha sakin ve huzurlu bir yaşam, daha sade ilişkiler arayışı içindesiniz. Fikrinizi pay etmek istediğiniz dostlarla bugünlerde karşılaşabilir, gelecek planları yapabilirsiniz.

9 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 01:00-12:41arasında etkili boşluk süresince, tedbirli olmakta yarar var. Hangi konuda kendimizi güvende hissetmek istiyorsak onu daha fazla önemseriz. Sezgiler bir hayli güçlüdür. Aileyle olan irtibat yüksektir. Geçmişimiz, köklerimiz, değer verdiğimiz her şeyi önemseriz. Saat 12:41 Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde, çalışma hayatında başarılı olmak, özel hayatınızda dikkatleri üzerinize toplamak istersiniz. Sezgisel gücünüz hizmetinizdedir. Kendinize güveniniz tamdır. Zorunlu olduğunuz işlerinizi bu enerji etkinliğinde kolaylıkla bitirirsiniz. Kişisel bakımınız bugün ve cumartesi günü gayet uygun olacaktır. Farklı bir şeyler deneyebilirsiniz. Saat 18:26 Ay-Merkür karşıtlığında fikirlerinizi istediğiniz gibi ifade edemediğinizi düşünürsünüz. Oysaki benim tavsiyem, birileri memnun olmasa da, eğer hoşunuza gitmeyen bir durum varsa bunu söylemekten çekinmemenizdir. Saat 20:20 Ay-Venüs olumlu görünümü fırsatları doğruve doğru zamanda değerlendirerek hayatımızı, ilişkilerimizi düzenleme arzumuzun işaretçisidir. Tabii ki para en başta önem taşıyor. Çünkü şu anda tüm gayretimizle kazanmaya dönük şekilde durumumuzu ele alıyoruz. Başka türlü kendimizi güçlü hissetmemiz kolay olmadığı gibi, geleceğimizle ilgili kararlar vermemiz, önümüzü görmemiz de mümkün değil. Hırsla, canla başla gayret etmeliyiz. Güzellikler her dem yanınızda olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına yenilikler katmak isteyebileceğin bir gün. Bir arkadaşını arayıp kafa dağıtmak için planlar yapabilirsin.

9 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda vereceğiniz bazı yanlış kararlar ileride sorun yaratabilir. Maddesel anlamda şartları çok fazla zorlamamakta fayda var. Kurduğunuz iletişimler hayatınızı yönlendirmeniz açısından önem arz edebilir.

9 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konuları toparlamak isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla daha fazla paylaşım içinde olacağınız bir gündesiniz. Gün içinde yapacağınız planlar ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Duygusal konularda almanız gereken kararlar olabilir. Teknik işleri sonuca götürmek isteyebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırın.

9 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden yaşça büyük olan kişilerin engin bilgi ve tecrübelerinden yararlanıyorsunuz. Ancak aşık olduğunuz kişi hakkında bu kadar araştırma yapmanız sorun yaratabilir.

9 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizden çok başkalarını düşüneceğiniz, çalışkanlığınızla hizmet duygularınızın yükseldiği bir günde olabilirsiniz. Detay gerektiren konular ve hesap işleriyle ilgilenebilirsiniz. 

9 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız ve eğlence alanlarınız hareketlenecek. Kafanızı rahatlatmak ve hayatın eğlenceli yanlarına odaklanmak isteyeceksiniz. Özel hayatınızda sevdiğinizden güzel teklifler alacaksınız

9 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız insanlara karşı biraz kibirli olmanız mümkündür. Aslında son derece cömert ve yönlendirici bir tutum içinde olabilirsiniz. Enerjiyi olumlu yönde kullanmak elinizdedir.Hizmet verdiğiniz kişi ve kuruluşlara karşı cömert, sevecen ve coşkulu davranışlar sergilemeniz ve olumlu enerjilerle tepkilerinizi aktarmanız beklenebilir. Maddi anlamda her türlü girişim için uygun zaman değildir. Hem ortaklaşa gelirlerin hem de devlete olan yükümlülüklerin ödenmesini ertelemeniz daha iyi olacaktır.

9 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün son derece titiz olabilir, çevrenizdekileri eleştirirken de kaprise kaçan davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu, çevrenizle ilgili içinize attığınız bazı sorunların ve kırgınlıkların yansıması olabilir. Hiçbir şeyi içinizde biriktirmeyin ama dışavurumunuzu da konuşarak yapmaya çalışın.

9 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 08' 34" R
Ay
İkizler
18° 54' 12" R
Merkür
Koç
23° 57' 31"
Venüs
Boğa
13° 21' 03"
Mars
Koç
07° 25' 60"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 37"
Satürn
Balık
17° 24' 09"
Uranüs
Boğa
22° 55' 32"
Neptün
Balık
29° 11' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 36"
Lilith
Başak
24° 26' 60"
True Node
Koç
15° 10' 45"
Son Güncelleme : 10/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>