Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kimseye İkinci Şans Yok! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Ona duyduğunuz hayranlık gözlerinizden okunuyor. Ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız güvensizliği de gizleyemiyorsunuz. Bu akşam bir iki dost, o ve siz unutulmaz bir sofrada olacaksınız

İş hayatınızla aranızda bir uzaklık, bir soğukluk gözleniyor. Oysa ki, tam birinsanısınız. Bu isteksizliğin nedenlerini, keşfettiğinizden daha gerçekçi temellere oturtmanız gerekiyor.

Parasal açıdan oldukça olumlu bir gündesiniz. Bazı harcamalarınız olacak ama bunlar sizin maddi durumunuzu pek fazla etkilemeyecek

Öfke ve hiddet, bir başkasının fikri güçlü ve alevli şekilde sana dikte edildiğin baş gösterecek. Geri adım atmak istemiyorsun. İçinde sönmek bilmez bir ateş mevcut. Bu gücü bilgece kullan. Agresif, tartışmac bir tavır takınma. İnsanları gücendirmek istemezsin. Arkanı kolla, enerjini koru. Birçok insanı etkin altına alabilecek güce sahipsin.Gerçekte her kim olduğunu düşünüyorsan, yapıcı olmayan bir şey söyleme alışkanlığın yok. Bazen bazı insanlar senden şüpheleniyorlar ya da seni hiçbir şey söylememekle suçluyorlar! Sabırlı olup beklediğin zamanlar da insanlar senin ihmalkar olduğunu söylüyorlar. Toleranslı davrandığın zamanlar da insanlar senin umursamaz olduğunu söylüyorlar. Bugün o insanlara gerçek sen ile ilgili şeyleri söylemek ve dünya hakkında söyleyecek ne kadar çok şeyin olduğunu göstermek için iyi bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha önceden düşünüp harekete geçtiğin işleyişler hakkında daha dikkatli olman gerekebilir. Her şeyi en ince detayına kadar planlamak seni hareketsiz kılmamalı. Bazen doğaçlama yapmak daha iyi olabilir.

13 Şubat 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün yakın arkadaşlarınızla vakit geçirerek onlara ne kadar önem verdiğinizi göstermek isteyebilirsiniz. Duygusal bağlarınızı güçlü tutmak isteyebilirsiniz. Şu sıralar görüşmeye başladığınız partnerinizle ilişkinizi biraz daha romantik bir hale getirmek isteyebilirsiniz. Enerjinizin yaydığı zarafetin tadını çıkarın, çünkü sizi herkesin dikkatinin merkezine koyacağından emin olabilirsiniz.

13 Şubat 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dekoratif zevkini yaşam alanında yansıtıyorsun. Ufak tefek dokunuşlar yapacaksın ama etkileri büyük olacak. Uyarmana rağmen sürekli olarak aynı hataları yapan kişilere yeni bir şans tanımayacaksın. Evcil bir hayvanın varsa, onunla dışarıya çıkabilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsin.

13 Şubat 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belirlediğiniz kişisel güven alanınızı kırmak isteyenler olacaktır. Sınırlarınızın yıkılmasına sert tepkileriniz olabilir. Her ne yaşanırsa yaşansın bunlardan ders almayı bilmeli ve sizin sınırlarınıza saygı duymayan insanları hayatınızda barındırmamalısınız.

13 Şubat 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan hareketli ve coşkulu bir gündesiniz. Ancak müsriflik yaptığınız durumlar da söz konusu olabilir.

13 Şubat 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bir kez harekete geçtikten sonra yaşam enerjinizin yükseldiğini hissedeceksiniz.

13 Şubat 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, yaşamsal konularda olumlu enerjiler alıyorsunuz ve bundan da dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. İstediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir gündesiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak. Dengeleri lehinize çevirmek için gerekli olan şartlara sahipsiniz. Sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durabileceksiniz.

13 Şubat 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zamanlamanın biraz erken olduğunu görseniz de, “içinizdeki çocuğa” erişmek her zamankinden daha kolay. Karışık sinyaller muhtemeldir veya ilişkilerle ilgili bazı temel endişeler veya uzun vadeli meselelerle ilgili daha derin duygular, dikkati çeker, belki de biraz karamsarlığa yol açabilir. Fikir alışverişinde bulunmak en ödüllendirici ve hatta dönüştürücü olabilir.

13 Şubat 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İdealleriniz ve hırslarınız ön planda olacak. Acele kararlar verebilir ve mesleğinizle ilgili hatalara düşebilirsiniz. Bugün dengeli düşünmeye ihtiyacınız var. Mesleki alanda başarınızı hızlandırma çabası içindesiniz.

13 Şubat 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

13 Şubat 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizle ilgili duygularınız iniş çıkışlı olabilir ve bugün biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hassas olabileceğiniz bir gün. Akşam saatleri ise yöneticiniz Neptün sizi destekleyecek, daha iyi hissedebilirsiniz.

13 Şubat 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye karşı o kadar değişken bir davranış şekliniz var ki, zaman zaman sizi hiç tanımadığını düşündürüyorsunuz. Bugün bu konuyla ilgili ufak bir tartışma yaşamanız olası. Çalıştığınız konu üzerinde dikkatinizi yoğunlaştırmanız gereken durumlar var, ancak sizin pek dikkatli olduğunuz söylenemez. Parada gözünüz yok ama para kazanmanın önemli olduğunu da unutmayın. İçinde bulunduğunuz koşuşturma içerisinde vücut direnciniz sarsılabilir.

13 Şubat 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 45' 37" R
Ay
Yay
18° 53' 56"
Merkür
Koç
16° 08' 52"
Venüs
Koç
27° 37' 12"
Mars
Balık
27° 36' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 07"
Satürn
Balık
16° 19' 47"
Uranüs
Boğa
22° 11' 28"
Neptün
Balık
28° 49' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 11"
Lilith
Başak
23° 02' 00"
True Node
Koç
15° 28' 32"
Son Güncelleme : 27/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>