Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kararlı ve Güçlüsün Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2021, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün sevgilinize karşı korkutucu ruhani bağlar hissediyorolabilirsiniz. Geçmişte geçen bir rüyayla uyanıp, ikinizin birlikte başka bir hayatı paylaşıp paylaşmadığını merak edebilirsiniz. Ya da tam siz bunlar düşünürken sevgiliniz sizi arayabilir. İlişkinizdeki manevi taraf bugün ön planda olacak.

Bugün çok fazla fiziksel enerjiye sahip olmalısınız. Sabah kalktığınızda kendinizi alışılmadık derecede enerji dolu hissedeceksiniz. Belki sabahın erken saatlerinde koşabilir ya da bisiklete binebilirsiniz. Gün boyunca, fiziksel işler yapmaktan zevk alacaksınız. Belki bazı ev tadilatları üzerinde çalışmak isteyeceksiniz. Ya da belki de nihayet çatı katını temizlemekle uğraşırsınız! Durum ne olursa olsun, iyi bir ter atarsanız kendinizi sağlıklı hissedeceksiniz!

Bugün, yeni tanıştığınız ilginç bir insandan sorra sizi heyecan verici fiziksel bir tutku sarabilir. Çok belli etmemeye çalışın - genelde kendinizi ele vermeyi pek sevmezsiniz! - Ayrıca, bu kişinin fazla inatçı olduğunuzu düşünmesini istemiyorsunuz. Odaklanın ve objektif olun. Sonrasında düşünün, bu tutkunun peşinden gitmek iyi bir fikir mi?

Bugün konu duygularına gelince, büyük ölçüde konforlu ve huzurlu hissedeceksin. Bu hisse sonuna kadar tutun ve onu besle çünkü karşına çıkacak zihinsel zorluklarla mücadele etmek için duygularına ihtiyacın olacak. İnsanlar düşüncelerinde sığ, yavaş ve inatçı olabilir ve bu da onlarla anlaşman biraz zorlaştırabilir.Bugün modunuz biraz sallantıda, bu yüzden hayal dünyanıza bir perde çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Unutmayın, bu hayalleri terbiye etmek tamamen sizin elinizde. Günün duygusal gelgitlerinin amaçlarınıza ulaşmak konusunda sizi engellemesine izin vermeyin. Eğer sizi daha iyi hissettirecekse, kendi kendinize vakit geçirin. Ve vazgeçmeyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim kurmanın günün kurtarıcısı olduğunu farkedeceksin. Eğer insanlar ne düşündüğünü veya ne hissettiğini bilmiyorlarsa, onlarla muhatap olmanın zorlaştığını göreceksin. Bir tartışma veya konuşma başlatmaktan çekinme; ilk adımı sen at. Belki de bir süredir, çatışmadan kaçındığın için önemli bir konuyu bir kişiye açmaya çekiniyorsun. Şimdi bu mesele üzerine konuşmanın tam zamanı.

13 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beklemediğinz şekilde farklı şekillerde şanslarla karşılaşabilirsiniz. Öğleden sonra günün temposu sizler için artacak. Sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Yalnızlar için potansiyel bir gün olacak. Kime güveneceğinizi iyi belirleyin.

13 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalıştığın ortamdaki rekabetin seni yorduğunu hissediyorsun. Bu durum, hiç beklemediğin bir anda kariyerinde yeni bir soluk arayışına çıkmana neden olabilir. Bu durum sana kararlı ve güçlü olmanın önemini anlatacak. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla bir araya gelebilir, geçmiş anılar hakkında konuşabilirsiniz. Evli bir Balık burcuysan, eşinle birlikte tatil planınız için parasal bazı düzenlemeler yapabilirsiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hobilerinizi sanatsal yeteneğinizle bir araya getirebilir ve harika işler ortaya çıkarabilirsiniz. Sahiplenme duygunuzun güçlü olması projelerde aranan insan olmanıza neden olabilir. Bu özelliklerinizi güçlendirerek devam ettirmeye önem vermelisiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Bazı konulara daha sakin yaklaşmanızda fayda var. Öğle saatlerinde karar vermek zorlaşabilir. Bazı konuları kafanızda bitirdiğinizi düşünebilirsiniz. Gün içinde sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Tamamladığınız işleri tekrar kontrol etmenizde fayda var.

13 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verimli bir çalışma programına sahip olmanız, kendi çalışma takviminizi belirlemeniz gerekmekte. Çünkü farkında olmadan yanlış anlaşılmış olabilirsiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evliliğiniz ya da uzun vadeli ilişkinizde var olan sorunlar görünür hale gelebilir. Tartışmaların, gerginliklerin yaşanması mümkün. Odağınızı değiştirip yaratıcı faaliyetler ya da sanatla ilgilenebilirsiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir özlemini çektiğiniz hisler bir topluluğa karışmanızla dinebilir. Zihniniz çok hızlı çalıştığından düşüncelerinizin hesabını tutmak oldukça zor olacaktır. Çok yormayacak şekilde hareket etmeniz fazla enerjinin zihninizden bedeninize akmasını sağlar.

13 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz duygu insanısınız. Bugün partnerinizle yaşayacağınız olayların sonuçları sizi rahatsız edebilir. Onun kişisel sorunlarından etkilenmek istemiyor olabilirsiniz. Fakat duygusal nedenler sizi birbirinize daha da yaklaştırıyor.

13 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

13 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte geçirdiğiniz her saniyeden büyük bir zevk alacaksınız. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla zaman geçirmeye özen gösterin. Şekerli besinler tüketmekten kaçının.

13 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güçlü kararlar verebilecekleri bir gününüzdesiniz. Kişiliğinizle çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz.Çevresel koşullarınızı en iyi şekilde değerlendirecek ve iletişim konusunda başarılı bir ortam sergileyecek, bir çok dostunuzu bir araya getirme planları yapacaksınız. Bugün yalnız kalmak istemiyorsunuz.

13 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 14' 51" R
Ay
Aslan
13° 58' 11" R
Merkür
Koç
28° 36' 35"
Venüs
Boğa
18° 34' 53"
Mars
Koç
10° 40' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 46"
Satürn
Balık
17° 42' 58"
Uranüs
Boğa
23° 10' 21"
Neptün
Balık
29° 18' 09"
Plüton
Kova
02° 04' 17"
Chiron
Koç
21° 25' 60"
Lilith
Başak
24° 55' 17"
True Node
Koç
14° 53' 01"
Son Güncelleme : 14/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>