Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun zamandır yaşadığınız ilişkilerin aşk olmadığını siz de biliyorsunuz. Aşkın insanın bağımsızlığını yok ettiğini düşünüyorsunuz. Yakın bir gelecekte bu fikrinizin değişeceği ve kalıcı bir ilişki yaşayacağınıza dair bir belirti görünmüyor.

İş ilişkilerinizde bütün çalışma keyfinizi kaçıran kronikleşmiş bir geçimsizliğiniz var. Siz bunun hiç bitmeyeceğine inanmaya başladınız. Bu Konuda önümüzdeki günlerde sizi çok şaşırtacak bir gelişme olacak.

Bugünlerdeki para sıkıntınızı yaz aylarının çekiciliğine bağlıyorsunuz. Kazancınızı zorlayacak şekilde masraflı yaşıyorsunuz. Yakın bir zamanda biraz karışık bir para meselesinin içinde olacaksınız.

Bir aile bireyiniz bir yatırım işinde yanlış yönlendiriliyor. Bu işe müdahale etmeniz gerekiyor, aksi takdirde siz de sıkıntı yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel işlerinize bile zaman bulamayacağınız günler var önünüzde. Bu sıkışıklığı, işlek zekanızla çok kolay bertaraf edeceksiniz. Ama bundan kazanç sağlama önerileri size pek şık gelmeyecek. Bu özel günde bazı ilişkilerin vereceği rahatsızlıklar olabilir. Ama hiç beklenmedik yakınlaşmalarla bugünü oldukça hareketli ve neşeli de geçirebilirsiniz.

14 Şubat 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 08:58 Güneş-Satürn görünümü, özgürlük arzumuza rağmen,hayatımızla ilgili sorumluluklarımızın bir hayli baskın olduğunu gösteriyor. Fırsat bulduğumuzda şöyle her şeyden uzak durarak, gönlümüzce bir şeyler yapmak isteyebiliriz. Saat 13:51 Ay-Venüs karşıtlık etkisi, maddi kazanç elde etmek yönünde hırsınızı yükseltir. Elinizden geldiğince çabalarsınız. Güç elde etmek istersiniz. Bu isteklerin özünde para önemli bir olgudur. Saat 21:09 Ay-Merkür görünümünde başkalarının hayatımızdaki önemini, ilişkilerimizi, ortaklaşa her türlü konuyu yeniden ele alacağız. Sevdiklerimizle nice mutlu 365 günlere erişmemiz dileğimle,

14 Şubat 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihinsel olarak yorgun hissedebilirsin. Geçmişi düşünerek bugün yaşayacağın keyifli anları kaçırmamalısın.

14 Şubat 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arınma ve ruhsal destekler alma zamanı. Yalnız kalmak ruhunuza çok iyi gelecek. Gizli dostlardan ve ruhsal gelişim süreçlerinizden önemli destekler alma zamanı. Kişisel bakımlarınız için kendinize zaman ayırmanızı tavsiye edebiliriz.

14 Şubat 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızla ilgili sizi endişelendiren konular gündeme gelebilir. Ortaklı konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Finansal konularda yeniden hareketlenmeler olabilir. Güçlü iletişiminizle olayları daha rahat organize edebileceksiniz. Gün içinde çıkan fırsatları iyi değerlendirmenizde fayda var. Kadınlardan destek alabilirsiniz.

14 Şubat 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sanki gerçekten yaşamışçasına canlı rüyalar görmüş olarak uyanabilirsiniz. Duygularınız yükseldiği için güne heyecanla başlayacaksınız. Güzel hayaller kurabilirsiniz ve sanatsal faaliyetlere yönelik konular ile ilgilenebilirsiniz. Hayal gücü gerektiren işler yapanlar için verimli bir gün. Hayallerin dağıtıcı etkisine kendinizi kaptırmayın ve dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayın.

14 Şubat 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

14 Şubat 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizle ilgili konularda toparlamanız gereken işlerinizin üzerine düşeceksiniz. Bugün, çok önemli bir sorumluluğu üzerinize almaktan mutluluk duyacaksınız.

14 Şubat 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Devlete bağlı yükümlülüklerinizin halledildiği, hakkaniyetli bir miras dağılımına dahil olabileceğiniz durumlar meydana gelebilir.Borçlarınız, vergi ve kredilerinizde mali dengeyi yakaladığınız gibi, başkalarının parasını yönetiyorsanız uzlaşma ve dengeli planlama sayesinde başarıya ulaşmanız ve takdir toplamanız olasıdır. İlişkilerdeki manevi dengeyi tutturmanız ve bunun karşılığında duygusal güvende hissetmeniz mümkün olacaktır. Mesleki alanınızda tecrübeli birinden kendi iç dünyanızla ilgili bir tavsiye alabilirsiniz.

14 Şubat 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi yoğunlaştırmak için ne kadar çabalarsanız çabalayın, aklınız, sürekli eviniz ve ailenize gidebilir. Eğer bir sorun yaşamıyorsanız, sizi doğrudan etkilediğinin farkında olduğunuz ev ortamını nasıl daha da olumlu kılabileceğinizi düşünebilirsiniz.

14 Şubat 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 59' 48" R
Ay
Yay
22° 02' 51"
Merkür
Koç
16° 11' 24"
Venüs
Koç
27° 55' 11"
Mars
Balık
27° 47' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 30"
Satürn
Balık
16° 21' 06"
Uranüs
Boğa
22° 12' 17"
Neptün
Balık
28° 49' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 01"
Lilith
Başak
23° 03' 37"
True Node
Koç
15° 27' 43"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>