Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kırgınlıklar Geride Kalıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Bir süre yalnız kalma kararınızı, karşınıza aniden çıkan bir ilişki nedeniyle bozmak zorunda kalacaksınız. Bu kez büyük olasılıkla hayatınızın aşkına rastlayacaksınız. Eskinin izleri silinmek üzere.

Tertipli, düzenlisiniz. İş hayatını kolaylaştıran özelliklerdir bunlar. Ama sürekli arayışlar içindesiniz. Daha kazançlı birortamı arzusu sizde takıntı haline gelmiş. Sevgilinizle beraberliğinizde ekonomik bir denge istiyorsunuz. Bu şekilde ona olan duygularınızı daha iyi tanıyacağınızı düşünüyorsunuz.

İş yöneliminiz hakkında bugün biraz belirsizlik yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuz birden kaybolabilir. Neler oluyor? Evrensel rezonansları olan projelere dahil olma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yalnızca çıkarlarınızı ilgilendiren ya da dar kapsamlı projeler artık dikkatinizi çekmiyor.

Girişimci ruhunuz, önüne koyduğunuz yapay engelleri bugünlerde kaldırmanızı istiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendine bazı jestler yapabilirsin. Uzun zamandır istediğin ancak alamadığın şeyleri satın almayı düşünebilirsin mesela. Kendini mutlu etmek, kendine yatırım yapmak daha mantıklı ve güzel gelebilir.

14 Şubat 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bu gece sevdiğiniz birinin beklentilerinizi karşılayıp karşılayamayacağına kendinizi kaptırmayacaksınız. Günün nasıl gelişeceği konusunda endişelenmek yerine, tipik rutininize ve günlük işlerinize bağlı kalarak rahat edeceksiniz. Bununla birlikte, basit zevkleri kucaklayarak minnettarlığınızı ortaya çıkarırken, havada uçuşan sevgiyi hissetmeyi yine de başaracaksınız.

14 Şubat 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını daha rahat ifade edebileceğin bir gündesin. Bu sayede kendini kolayca anlatacak ve çevren tarafından da anlaşılacaksın. Ailenizde aranızdaki kırgınlıkları sineye çekeceksiniz. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilin ile daha çok zaman geçirmek ve romantizmi yeniden alevlendirmek isteyebilirsin.

14 Şubat 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi konuşmak yerine içinize atabileceğiniz bir gün. Samimiyet ve güven duygunuz sarsıldığı için mesafe koymak isteyebilirsiniz. Koyduğunuz mesafe karşı taraftan anlaşılmasa bile bazı gerçekleri görebilmeniz adına sizin için iyi olacaktır.  

14 Şubat 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Yaratıcı olduğunuz konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız işlerde ilişkilerinizi kullanmak sizi ileriye taşıyacaktır. Gün içinde birçok konuda alternatif planlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi duygusal olarak engellenmiş hissedebilirsiniz.

14 Şubat 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararlarınızın kalbinizden geldiğine emin olmanız gereken bir gündesiniz. Gönlünüzü her önüne gelene kaptırmayın.

14 Şubat 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hakkında bir şeyler okuduğunuz pek çok entelektüel ve insanı mevzu, değer yargılarınızı değiştirdi. Yavaşça oldu belki ama yine de değiştirdi. Bunu ilk bakışta fark etmemiş bile olabilirsiniz. Ancak birinin eskiden inandığınız şeylerden bahsetmesi bu farkındalığı harekete geçirecektir. Bu denli büyük değişimler yaşadığınızı fark etmek sizi huzursuz edebilir fakat bu kişisel gelişimin doğal bir evresidir. Dünyadaki diğer her şey değişir. Siz neden değişmeyesiniz ki?

14 Şubat 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ifade etmek ve paylaşmak için güçlü bir çekim duyuyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, sosyal düzeyde duyarlılık, bugünün ilerleyen saatlerinde ortalığı ısıtabilecek hızlı tepkilere yol açabilir. Bir süredir içinizde tutmakta zorlandığınız duyguları veya sırları açığa çıkarmak iyi bir fikir olabilir ancak kişileri ve zamanı iyi seçmelisiniz. Sizinle aynı fikirde olmayan birilerine özel bir konuda güvenmeniz gerekebilir.

14 Şubat 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgüveninizin tam olduğu tüm konularda, başarılı olmaktan gurur duyacağınız çalışmalarla gündeme geleceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda oluşmasını beklediğiniz duygusal bağlar,veriminizi arttırıyor.

14 Şubat 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

14 Şubat 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya başlarken partnerinizle çeşitli tartışmalar, gerginlikler yaşayabilirsiniz; özellikle sabah saatlerine dikkat. Öğleden sonra ise yoğungündeminiz ve artan sorumluluklarınızla uğraşabilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

14 Şubat 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız bir güvensizlik, belli nedenlere dayalı da olsa, onu ortaya çıkarma çabanız aşk hayatınıza zarar verebilir. Hassas konuların üzerine hassasiyetle gidilmesi gerektiğini unutmayın. Birlikteyaptığınız ortaklarınıza karşı ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor. Üstüne gidilmedikçe bazı davranışlar, ihtimal vermediğiniz olasılığın ortamını hazırlayabilir. Para ilişkilerinde uğradığınız bazı haksızlıkları hiç hak etmiyorsunuz. Yediklerinize içtiklerinize özenli olmanız mide sağlığınız için önemli olacak

14 Şubat 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 39' 09" R
Ay
Yay
17° 27' 51"
Merkür
Koç
16° 07' 48"
Venüs
Koç
27° 28' 59"
Mars
Balık
27° 31' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 34"
Satürn
Balık
16° 19' 10"
Uranüs
Boğa
22° 11' 05"
Neptün
Balık
28° 49' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 49"
Lilith
Başak
23° 01' 16"
True Node
Koç
15° 28' 54"
Son Güncelleme : 27/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>