Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Bütçeni Kontrol Ediyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2022, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün aşka daha pozitif yaklaşmanın faydasını görebilirsin. Kelimelerin büyülü bir etkisi olabilir. Daha sakin olmak ve yapıcı davranmak sende büyük etki yaratabilir.

Bugün sizin gününüz! Bugün, arkanıza yaslanıp rahatlayabilirsiniz ve iyi yapılmış bir işin ışığıyla güneşlenebilirsiniz. İnsanlar size sık sık aynı anda birden çokyaptığınızı, özellikleyaşamınızda olaylar ve insanlarla fazla uğraştığınızı söyler. Ancak bugün bu tekniğin gerçekten işe yarayabileceğinin kanıtı olacak! Önemli bir projenin tamamlanması için eksik olan unsurların hepsi bugün tamamlanabilir. Ve hepsi sizin muhteşem algısal kişiliğinizden dolayı. Aferin!

Maddi konularda dikkatli davranman gereken bir gün olabilir. İş ortamlarında yapıcı olmak ve işini görmek için sakin kalmak birçok kapıyı açabilir. Gereksiz yere bazı gerginliklerle ne kendini ne de çevrendekileri germemelisin.

Stresin hayatının her alanını yönetmesine izin vermemen gerekecek. Özellikle de fiziksel ağrılar söz konusu olduğunda… Boynunun tutulmaması veya kramplar yaşanmaması için biraz daha su tüketip esneme hareketlerine odaklanabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır üstünde çalıştığın birveya proje sana güzel bir kazanç getirmeye başlayabilir. Maddi açıdan keyfinin yerine gelmesi olası bugün. Emeklerinin karşılığını çok daha keyifle alabilirsin.

15 Mart 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün birisi size pek de takdir etmediğiniz bir tavsiye verecek ama onların eğlence olsun diye sizi sinirlendirmeye çalıştıklarını varsaymak yanlış olur. Belki de söyledikleri her kelimeye inanırlar. Önerileri için onlara teşekkür edin ve sonra görmezden gelin.

15 Mart 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rutin bir şekilde ilerleyen hayatın seni sorgulamalara itebilir. Birtakım değişiklikleri hayata geçirmek isterken, bütçeni zorlamamaya da özen göstereceksin. İlişkilerinde duygusal oluşun bazı konulara fazla tepki vermene sebep olabilir. Çocukları olan bir Balık burcuysan çocuklarınla geçireceğin güzel vakitler hayata daha olumlu bakmanı sağlayacak.

15 Mart 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinizdeki ataleti atacaksınız. Hareket enerjisini yeniden hücreleriniz de hissederken özgürleşmenin mutluluğunu tadıyorsunuz. Heyecanlı yapınız sizi aktif bir hale getirirken aynı zamanda sosyallikte verecektir. Pozitif yapınız çevrenize verdiğiniz mutlulukla doğru orantılı olacaktır.   

15 Mart 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde çalışma hayatınızdaki koşullarda etki altında kalacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişilerle iletişiminizde dikkatli olmalısınız. Bazı konuları bırakma eğiliminde olabilirsiniz. Kabullenmek işlerinizi kolaylaştırabilir. İlerleyen zamanlarda eşinizle ilgili konularda engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Sizi yoran koşullar meydana gelebilir.

15 Mart 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşam tarzınızda değişiklik yapmanız gerekmese de başkalarına karşı anlayışlı olmanız gerekmektedir. Adımlarınızı sağlıklı düşünerek atmalısınız...

15 Mart 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tutkularınız uyanabilir. Kanınızı kaynatan bir söze kulak misafiri olabilirsiniz ya da haberlerde aklınızda şimşek çaktıran bir şey duyabilirsiniz. Tepkinizi olumlu şekilde değerlendirin. Belki de aynı görüşü paylaşan insanlarla bir araya gelmenizin zamanı gelmiştir. Politik bir davaya müdahil olabilir ya da manevi bir amaç edinebilirsiniz.

15 Mart 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda etrafınızdaki havayı özel bir şey dolduruyor ve sizi evrende süzülen birçok olasılığa açıyor. Hangi yöne gittiğiniz konusunda kafanız karıştıysa, iç sesinizle tekrar bağlantı kurmak için biraz zaman ayırmayı düşünün. Cevaplar, onları en beklemediğiniz anda gelebilir ancak yine de çabalıyor olmak süreci kolaylaştıracak ve içinizi rahatlatacaktır.

15 Mart 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her konuda özverili çalışmanız, çoğu kez kendinizi unutmanıza sebep oluyor. Keyfiniz kaçtığı zaman da paniğe kapılıyor ve hastalıkla ilgili gereksiz evhamlara kendinizi kaptırıyorsunuz. Aslında dinlenmeye ihtiyacınız var.

15 Mart 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi eski ve yerleşik yöntemlerinizi değiştirebilirseniz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacak. Ayrıca yeni yaklaşımlara açık olan meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek de görebilirsiniz. Doğal davranırsanız, özel hayatınızda yepyeni ilişkiler için olasılıkların kapısını açabilirsiniz. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtın! Bu durum sağlığınız için de geçerli. Yeni ve sıradışı bir spor deneyin.

15 Mart 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün vaktinizin çoğunu kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Özellikle sezgisel güçleriniz her zamankinden daha yüksek seviyede çalışıyor olacağından psikoloji ya da belki de medyumlukla ilgili konular üzerine kitaplar normalde olmadığı kadar ilginizi çekebilir. Sizi neyin beklediği üzerine çok fazla konuşmak istemeyebilirsiniz ama bu durum anlaşılabilir. Zira açık bir şekilde paylaşabilmek için önce bunun ne anlama geldiğinden emin olmak isteyeceksiniz.

15 Mart 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız fırtınalı bir dönemden geçiyor. Tartışmadan uzak durun ve şimdilik sorunun üstüne gitmeyin. Sorunu, vakti gelmeden çözmeye çalışmak hata olur ve neticede sizin incinmenizle sonuçlanır. Dürüstçe ve açık davranmanız ödülünüz olacak. Yakın çevrenizden sizi tenkit yağmuruna tutanlar çıkacak, içlerinden haklıları da var, yararlanmalısınız. Şu sırada uyarılara ihtiyacınız var. Maddi alandaki sıkıntıları daha rahat ve çabuk atlatmak için bir şeyler yapmalısınız

15 Mart 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 51' 20" R
Ay
Yay
06° 58' 14"
Merkür
Koç
16° 01' 46"
Venüs
Koç
26° 28' 24"
Mars
Balık
26° 53' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 09"
Satürn
Balık
16° 14' 40"
Uranüs
Boğa
22° 08' 18"
Neptün
Balık
28° 47' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 60"
Lilith
Başak
22° 55' 49"
True Node
Koç
15° 31' 40"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>