Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Farklı Yüzler Hayatına Dahil Olabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün aşka odaklanırken daha dikkatli davranacaksın. Sadece istek ve beklentilerle değil, gerçeklikle de barışarak ilerlemen gerekecek. Var olan durumlar üzerinde düşünmen ve mantığa sığınman iyi olabilir.

İşinizde ve özel hayatınızda daha gerçekçi düşünmelisiniz. Bugüne kadar iyi giden işleriniz düşünmeden yaptığınız ataklarla, uygulanamayacak projelerle ters yöne gidebilir.

Bugün işte ve para konularında etrafındakilere örnek olabilirsin. Çevrende seni kendine rehber olarak alanlar olabilir. Bu sorumluluğu bilerek hareket etmek seni mutlu edecek.

Yeteri kadar vitamin aldığına emin olmak isteyebilirsin. Vücudunun ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri tüketmek için daha fazla taze sebze ve meyve tüketebilirsin. Sağlıklı beslenmek sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat insanın önüne iyi şeyler çıkardığı gibi bazen zorluklar da çıkarabilir. Bu zorlukları aşarken nasıl tavırlar takındığımız önemli olabilir. İnsanlıktan çıkmamak, öfkelenmemek ve yapıcı olmak bugün önemli bir yönünü ortaya koymanda faydalı olabilir.

10 Mart 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anki ilişkinizden daha iyisini hak ettiğinizi düşünüyor musunuz? Durum buysa, belki de bekar kalman senin için en iyisi. Diğer kişiye, kalbinin buna dahil olmadığını düşünüyorsan bu adil değil. Duygularınız üzerinde çalışana kadar ilişkiye ara vermeyi düşünün.

10 Mart 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşündüğün her şeyi yaşama geçirecek enerjiye ve potansiyele sahipsin. O yüzden kendini yeni ortamların içerisine sokabilir ve hayatına farklı kişileri dahil edebilirsin. İletişim gezegeni bugün burcuna taşınıyor. Gereksiz yere kafana taktığın konular, gündelik hayatının akışını bozabilir. Kafanın karışmasına izin vermemelisin.

10 Mart 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişe ait sosyal arkadaş çevrenizden yara aldığınız konular da telafi çalışmaları olacaktır. Duygularınızı kontrol etmeye çalışarak soğuk davranışlarınız olabilir. Kendinizi ve olayları doğru ifade edebildiğiniz sürece haklılığınızı herkese net bir şekilde anlatmış olacaksınız. Hayatınızda kimlere yer vermek istiyorsunuz? bu soru yeni sınırlarınızın çıkış noktası olabilir. Ne istediğinizi iyi bilin. 

10 Mart 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinize ait konular gündeminizi oluşturabilir. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Emlak ile ilgili konularda değişiklikler yaşanabilir. Sabah saatlerinde kendinizi keyifli ve yaratıcı hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde işlerinizdeki sorunları hızlıca çözmek sizi keyiflendirecektir. Zaman zaman işlerinizdeki yavaşlama canınızı sıkabilir.

10 Mart 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizden bir etkileşim bekleyebilirsiniz. İş alanında daha şanslı olduğunuzu hissedebilirsiniz. Attığınız her adımda evrenin desteğini zaten...

10 Mart 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hukuki meseleleri inceliyor olabilirsiniz. Belki eski bir krediye ait borçları kapatmaya çalışıyorsunuz. Ya da belki devam eden bir hukuk davasının içindesiniz. Hızlı bir çözüm bekliyor olabilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Bugün biraz araştırma yapmanın tam zamanı. Bu meseleyle ilgili daha fazla bilgi toplayın. Gerçeklerle, rakamlarla ve raporlarla iyi bir şekilde donanmış olduğunuzdan emin olun. Böylece gelecekte meydana gelebilecek hataları önleyebilirsiniz.

10 Mart 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinizdeki çocuğu ortaya çıkaran herhangi bir aktivite tatmin edici olabilir. Bununla birlikte, başkalarıyla biraz gerginlikler yaşayabilir veya sorumlulukların normalden daha ağır geldiğini düşünebilirsiniz. Enerjinizi çok daha iyi alanlara yöneltebilecekken boş bir rekabetin içinde kaybolmamaya çalışın.

10 Mart 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Araştıracağınız konuların, size sağlayacağı kazançlar konusunda dikkatli düşünmelisiniz. Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı, karşı tarafı zor durumda bırakıyorsunuz. Bugün mesleki anlamda size oldukça yarar sağlayacak.

10 Mart 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

10 Mart 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün insanlara karşı fazla sabırsız olmamaya özen gösterin. Yerinde duramadığınız ve her şeyin arzu ettiğinizden daha yavaş ilerlediği günlerden biri olabilir. Akışına bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve kendinizi işleri belli bir zamanda bitirmeye o kadar da kaptırmayın. Kalite hızdan daha önemli ve sakin bir kafa stresli olana kıyasla çok daha verimli ve üretkendir.

10 Mart 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızı düzeltmek için, ilk adımı o sizden, siz ondan bekliyorsunuz. Bugün size küçük bir adım atmak düşebilir. Tek eksiğiniz cesaret! Kariyerinizle ilgili projeleri hayata geçirmek için çalışma arkadaşlarınızın fikirlerine önem verin. İş yerinizde bugün bazı beklenmedik olumlu sürprizler var. Zamansız masraflar yüzünden elinizde para durmuyor. Ama bugün yerinde bir karar vererek kazançlı bir anlaşma yapacaksınız. Ayaklarınızı üşütmemeye özen gösterin.

10 Mart 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 42' 01"
Ay
Akrep
18° 38' 09"
Merkür
Koç
26° 14' 12"
Venüs
Balık
21° 01' 48"
Mars
Balık
04° 36' 21"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 45"
Satürn
Balık
13° 14' 53"
Uranüs
Boğa
20° 38' 24"
Neptün
Balık
27° 47' 29"
Plüton
Kova
01° 49' 06"
Chiron
Koç
18° 45' 58"
Lilith
Başak
19° 44' 41"
True Node
Koç
15° 35' 43"
Son Güncelleme : 29/03/2024 00:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>