Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İhtiyaçlarını Belirliyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Hoşlandığın biri varsa eğer iletişime daha da özen göstermen olası. Karşılık bekleyerek değil de iletişimi kuvvetlendirip arkadaşlığa odaklanarak hareket etmeyi tercih edebilirsin. Bunun faydasını görmen olası.

İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Yakında sevinçleriniz var. Bir arkadaşınızınalanı sizi çoktandır cezp ediyor.

İleriye dönük harcama planlarını bugünden yapmaya başlayabilirsin. Neye ne kadar para gideceğini hesaplamak ve dikkatlice birikim yapmak için doğru kararlar alabilirsin. Paranı daha iyi yöneteceksin bugün.

Evinin hijyenini sağlamak, kendine alan açmak iyi olabilir. İşine yaramayan eşyalardan kurtulmak ve temizliğe zaman vermek iyi olabilir. Kendin için temizlik ve düzene odaklanabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine iyi davranman gerekecek bugün. Kendine çok acımasızca davranıyor olabilirsin. Düzgün beslenmeyerek, kendine özen göstermeyerek, "gerek yok" diyerek… Kendini ihmal etmemen gerekecek bugün.

6 Mart 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün Ay Boğa burcuna ve haritanızın iletişimi yöneten sektörüne girerken zihniniz ve sesiniz aktif olacak. Olumsuzlukları görmezden gelerek gün boyunca daha pozitif bir havada hareket edeceksiniz. Aksiliklerin sizi yıldırmasına ve hedeflerinizi değiştirmesine izin vermeyin. İç sesinizi dinleyerek bildiğiniz yoldan hareket etmeye devam edin.

6 Mart 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta içi halletmek için vakit yaratamadığın tüm işlerinle bugün ilgilenebilirsin. Yapman gereken işlerin sorumluluğu seni erken saatlerde ayağa dikebilir. Ufak tefek ihtiyaç alışverişi yapabilir, eşyalarını düzenleyebilirsin. Venüs ve Mars hava burcunda konumlanıyor. Çevrendeki kişilerin ani duygu değişimleri seni şaşırtabilir.

6 Mart 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizde gizleyerek girişimde bulunduğunuz maddi girişimlerinizi açıklama kararı alıyorsunuz. Şartların istediğiniz gibi gitmesi risk katsayısını düşürüyor. Bu durum sizleri maddi konularla ilgili daha fazla atalım içinde olmaya götürebilir. Ailenizden aldığınız destekle daha da yapıcı bir çalışma modeli içinde olabilirsiniz.

6 Mart 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında maddi konulara daha odaklısınız. Akşam saatlerinde yakınlarla ilgili gelişmeler sizi duygusal açıdan meşgul edebilir.

6 Mart 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda arkadaş ve aile çevrenizde verdiğiniz emeklerin taktir edilmemesi, özverilerinizin karşılığını alamamanız moralinizi bozabilir.

6 Mart 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dünya gerçekten küçük bir yer. Bugün kişisel yaşamınızda bunun doğru olduğunu kanıtlayan bir şey gerçekleşebilir. Beklenmedik bir anda nadiren gördüğünüz birine rastlayabilirsiniz. Bu kişi bir akraba, eski bir okul arkadaşı ya da başka bir şehirden müşteriniz olabilir. Bunun gibi tesadüfler size birisiyle bağlantı kurma konusunda özel bir fırsat sağlayabilir, bu yüzden onlara ulaşmak için biraz zaman ayırın.

6 Mart 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi tükenmiş hissederek elinizden gelenin en iyisini yapmama ihtimaliniz var. Daha fazlasını elde etmek için kendinizi zorlamak isteyebilirsiniz ancak akıntıya kürek çekmek sizi yorar, bu da mutsuz döngüler içinde hapsolmanıza neden olabilir. günün kendi hızında akmasına izin verin ve eğer dinlemeniz gerekiyorsa, kenara çekilin ve enerjinizi tazeleyin.

6 Mart 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. Size anlatılan her şeyin arkasında farklı şeylerin olabileceğini düşünüyorsunuz. Yakın dostlarınızın ilgisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bazı detaylar kafanızı kurcalıyor.

6 Mart 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir başlangıç riskine atılmak için mükemmel bir zaman. Enerjinizi, planlanmış bir projeyi sıfırdan başlatmak için kullanın. Çevrenizdekilere de açılırsanız, ilk adımları atmanızda size yardımcı olacaklar. Yaydığınız pozitif ışık çevrenizdekileri size çekiyor. Yeni kişilerle yeni bağlantılar kurabilir ve diğerlerinin de size destek vereceğinden emin olabilirsiniz.

6 Mart 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın son gününü yakın çevrenizdeki insanlara, kardeş ya da akrabalarınıza ayırabilirsiniz. Günün diğer gökyüzü enerjileri ise önümüzdeki dönemde yüksek farkındalıklar yaşayacağınıza işaret ediyor. Ayrıca kendi alanınızda yalnız kalma isteğiniz yoğun olabilir.

6 Mart 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizde bir bıkkınlık gözlemliyor. İlişkinizi isteksiz yaşıyor olmanızın nedenlerini onunla paylaşın. İlişkiyi bitirmeniz için hiçbir engeliniz yok, sıkıntıyı boşuna çekiyorsunuz. Çalışma hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız yerleşmiş gündelik sorunlar, yalnızyaşamınızda değil, hayatın her alanında sizi isteksizleştiriyor. Paranızın hesabını bilmeniz para sıkıntınızı hafifletmiyor. Bugün ödeme sorunu yaşamanız mümkün. Mide rahatsızlığından şikayet etmemek için yediklerinize dikkat edin.

6 Mart 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 10' 47" R
Ay
Yay
11° 13' 15"
Merkür
Koç
16° 03' 50"
Venüs
Koç
26° 53' 03"
Mars
Balık
27° 08' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 48"
Satürn
Balık
16° 16' 31"
Uranüs
Boğa
22° 09' 26"
Neptün
Balık
28° 48' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 09"
Lilith
Başak
22° 58' 02"
True Node
Koç
15° 30' 33"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>