Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Eksi ve Artılarını Not Alıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Yalnız kalıp hayatın tadını çıkarmak senin için iyi olacak. Şu anda seni memnun edecek bir ilişkin olmaması seni üzmemeli. Kendinle baş başa kalmak ilişki konusundaki davranışlarını değerlendirme fırsatı verecek.

Çalıştığın yerde biraz sıkılıyor musunuz? Bacaklarınızı uzatmak için yeterli alanın var mı, kollarınızı uzatın, ve evet, nefes alın. Eğer alan yeterli ise, boğucu olan şey işiniz olabilir mi? Belki de çok rutin veya kısıtlayıcı olmaya başladı? Bunu düşünmek iyi olur. Ve fiziksel sağlığınızı da unutmayın. Hiç kimse şekilsiz bir vücuttan istediği verimi alamaz.

İş konusunda daha ciddi sorumluluklar alman gerekebilir. Kaçmak ya da ertelemek olası sorunların büyümesine sebep olacak. Üzerine düşeni yapmaya çalışmakkonusunda beklenmedik bir gelişme göstermeni sağlayabilir.

Kendine zaman yaratıp dinlenmeye özen göstermekte yarar var. İhtiyaçlarını belirleyip onları karşılamak için uğraşmak zihnen de iyi hissetmene yardımcı olacak. Egzersiz yapmayı ihmal etmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini ifade etmekte dolaylı anlatımdan vazgeçmekte yarar var. Konuşmalarında direkt olmak, doğru anlaşılmak için önemli olacak. Bu sayede isteklerini daha doğru bir şekilde belirtebileceksin.

28 Şubat 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, Kova ayı ve Uranüs arasındaki sert bağlantı nedeniyle bu sabah sizi şaşırtacak ilginç bir gerçekle yüzleşebilirsiniz. İletişim kanallarındaki problemler nedeniyle bugün ilişkilerinizin sınırını her zamankinden daha keskin bir şekilde belirlemelisiniz. Kendinizi veya çevrenizdeki insanları aşırı derecede eleştirmemeye çalışın.

28 Şubat 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ayın değerlendirmesini yapacağın bir gündesin. Neler yaptığını gözden geçirirken, eksilerini ve artılarını not alacaksın. Hedeflerinde nereye kadar ulaştığını değerlendirmek motivasyon kaynağın olacak. Bir süredir ilgilenmediğin kişisel bakımın en önemli gündemin olabilir. Evde vakit geçirirken, çat kapı gelen bir misafir film keyfini yarıda kesebilir.

28 Şubat 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün agresif yapınızı kontrol etmekte zorlanabilir ve hataya açık bir yapıda olabilirsiniz. Öfkenizi kontrol altına almalı ve çevrenizdeki kişilere karşı sakin bir şekilde yaklaşmalısınız. Ailenizle yaşadığınız restleşmelerde olaylar tatlıya bağlanabilir. Sevdiklerinize ufak jestler yapmak hem sizin hem ailenizin yüzünü güldürmeye yetecektir. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler olabilir.  

28 Şubat 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Uğraştığınız işlerde daha fazla yoğunlaşmanız gerekebilir. Maddi konularda hoşgörüsüz davranabilirsiniz. Sorumluluklarınız sizi sıkıştırabilir. Akışta kalmayan özen gösterin.

28 Şubat 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi kişisel harcamalarınız ve lüksünüzle daha çok ilgilenebileceksiniz. Aldığınız kararlarda net olacaksınız ve çoğunlukla ikna edilmeye açık olmayacaksınız...

28 Şubat 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi biraz yalnız hissederseniz, modunuzu yükseltmek için müzikten faydalanmayı deneyebilirsiniz. Radyo ya da favori albümlerinizi dinlemek gerçekten işe yarayabilir. Şarkı söylemeyi ya da enstrüman çalmayı seviyorsanız, kendinizi bu şekilde de şımartabilirsiniz. Başkaları yokken söylemeyi ya da çalmayı tercih etseniz bile, çok geçmeden daha iyi hissettiğinizi fark edeceksiniz. Ayrıca müzik eşliğinde temizlik ya da düzenleme yapmayı da deneyebilirsiniz ki bu şekilde ev işleri keyifli bir hale gelecektir. Bugün kendinize karşı nazik davranmak için ekstra özen gösterin.

28 Şubat 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizle yeniden bağlantı kurmak için bir şans elde ediyorsunuz. İnsanların olumsuz düşünceleri ve eleştirilerinden uzaklaşarak, kendinize huzurlu bir gün sunun. Tavsiyeler bazen oldukça işe yarar olabilir ancak bir kişi size sadece olmayacakları söylüyor ve alternatif sunmuyorsa, dikkate almamayı düşünebilirsiniz. Bugün temiz bir zihinle oturduğunuz işlerin başından birçoğunu tamamlamış olarak kalkabilirsiniz.

28 Şubat 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ilişkilerinizi dingin tutmak zorundasınız. En küçük kopukluklar performans düşüklüğüne neden oluyor. Burcunuzda ilerleyen Jüpiter sayesinde, araştırmacı tarafınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olmanızı sağlayacaksınız.

28 Şubat 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

28 Şubat 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya biraz düşük enerjiyle başlamanız mümkün. Kabuğunuza çekilmek, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Endişeli ya da bunalmış hissedebilirsiniz. Akşam saatlerini spiritüel çalışmalarla değerlendirmek size iyi gelebilir.

28 Şubat 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz bugün sizi çok sevdiğini belirtecek bir davranış sergileyebilir. Bunu karşılıksız bırakmanız yanlış fikirlere neden olabilir. Şu sıralar kısa ve samimi ilişkiler sizin için daha tatmin edici olabilir. İşyerinde yaşadığınız ve altından kalkması zor gibi görünen sorunları bir arkadaşınızın desteği sayesinde aşacaksınız. Aileden birinin kişisel sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz ekonomik gelişmeler bugün olumlu şekilde sonuçlanıyor. Fazla cereyanda kalmayın.

28 Şubat 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 18' 54" R
Ay
Akrep
29° 56' 27"
Merkür
Koç
15° 59' 34"
Venüs
Koç
25° 47' 19"
Mars
Balık
26° 27' 41"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 26"
Satürn
Balık
16° 11' 36"
Uranüs
Boğa
22° 06' 25"
Neptün
Balık
28° 46' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 05"
Lilith
Başak
22° 52' 07"
True Node
Koç
15° 33' 27"
Son Güncelleme : 26/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>