Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çevrene Danışıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk konularını biraz beklemeye alabilirsin. Bu bekleme bir sıkıntı kaynaklı değil de bir şeyleri daha iyi anlamak için olabilir. Zihnen ve kalben kendini daha iyiye hazırlamak isteyebilirsin.

Bu günkü görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi düşünüyorsunuz. Bu görüşmeilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir. İş ilişkilerinizden şikayetçi bir görüntü vermekten çekiniyorsunuz.

Eğer yeni birarayışındaysan bugün bu arayış güzel bir şekilde sonuçlanabilir. Eğer emek verip karşılık beklediğin bir durum varsa bugün bu konuda çok güzel gelişmeler görebilirsin. Para daha rahat akış sağlayabilir.

Keyfinin ve sağlığının yerinde olacağı bir gün olacak. Kendini fazla yormadığın sürece bugün sana bir şey dokunamaz. Enerjini doğru kontrol edersen bütün gün keyfin yerinde olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihnin ve algıların çok açık olacak. Leb demeden leblebiyi bilmene vesile olacak şeyler yaşanabilir. Zihnini daha fazla çalıştırman ve bazı şeylere çok daha farklı bir boyutta odaklanman olası. Bu enerjiyi iyi değerlendirebilirsin.

24 Şubat 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, doğası gereği dışa dönük biri olmayabilirsiniz ama bugün yaşanacaklar sizi çevrenizdeki dünyaya daha fazla dahil olmaya teşvik edecek. Enerjinizi, kendilerine yardım etmekte zorlanan insanlara yardım etmek için kullanın.

24 Şubat 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının ve ailenin fikirlerine bugün daha fazla başvurabilirsin. Bu sebeple onlarla vakit geçirmek isteyeceksin. Kreatif yanın senin en iyi özelliklerin olsa da bunu sakin ortamlarda yansıtabiliyorsun. Açılmaması gereken konuların gündeme gelmesi, seni demoralize edebilir.

24 Şubat 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde ani duygusal değişimler yaşayabilirsiniz. Sinirlerinizi kontrol edemeyişiniz gerginliğinizi artıracaktır. Meditasyon veya spor yapmak biraz olsun üzerinizdeki gerginliği azaltacaktır. Ruhunuzu kuruntulardan arındırın. 

24 Şubat 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatında kısmetlerin olduğu bir gündesiniz. Etrafınızdaki insanlarla düşüncelerinizi paylaşmak için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Sabah saatlerinde planlarınızda değişiklikler olabilir. İş hayatınızda yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde düşüncelerinizin yoğunluğu, kafa karışıklığına neden olabilir.

24 Şubat 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar yapıcı eleştrilerde bulunmanızda sakınca yok. Algılarınız son derece açık. Fikrinizi tartışma noktasına getirmekten kaçının. Mutluluk sizinle...

24 Şubat 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Söz konusu romantizm olunca bazen biraz çekingen olabiliyorsunuz. Birisinden ciddi anlamda hoşlansanız da bu kişinin hiçbir zaman bundan haberi olmayabiliyor! Bugün daha cesur olmaya çalışmalısınız. Birisiyle ilgilendiğinizde bunu belli edin. Flörtöz olmaktan korkmayın ve kendinizi özgüvenli bir şekilde takdim edin. Ne kadar cesaret gösterisi yaparsanız, bu kişi sizi o kadar çekici bulacak! Bu yüzden utangaçlığı bir kenara bırakın!

24 Şubat 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ait olduğunuz bir topluluğun enerjisi bu zamanda oldukça hareketli ve yoğun olabilir. Bu gruba dahil olmak sosyal statünüzü artırıyor gibi görünse de, orada gerçekten güvende hissedip hissetmediğiniz konusunda kendi sezgilerinizi dinleyin. Grubun bir üyesiyle endişeleriniz hakkında güvenle konuşabiliyorsanız, bu genellikle işlerin doğru yolda olduğunun bir işareti olabilir. Öte yandan, sorular hoş karşılanmıyorsa, sizi hak etmiyor olabilirler.

24 Şubat 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle karşılıklı duygular içinde olmanız sizin için oldukça önemli. Bugün yaşadıklarınızı ileri zaman dilimlerinde anımsayabilirsiniz. Ne istediğini bilen ender kişilerden birisiniz. Dinlenmeye ihtiyacınız var.

24 Şubat 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda birtakım değişiklikler meydana geliyor. Ürküp geri çekilmek yerine, bu değişiklikleri açık kollarla karşılayın. Eğlenceli ve anlamlı ilişkiler kurabileceğiniz yeni insanlarla tanışacaksınız. İş cephesinde ise yeni zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Fakat korkmanıza gerek yok, şans sizin tarafınızda olacak. Bu durumu kişisel gelişiminiz için bir fırsat gibi düşünün.

24 Şubat 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Neptün Venüs’le olumlu etkileşim yaparak sizi destekliyor. Kariyerinizle ilgili gelecek hayalleri kurabilir, niyetlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Bolca dilek dileyin, iç sesinize güvenin. Yaratıcılığınızın da yüksek olduğu bir gün.

24 Şubat 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle baş başa kalma hayalinizi gerçekleştirmeniz bugün de zor gibi gözüküyor. Bunu ikiniz de çok istemenize rağmen, sizin dışınızdaki gelişmelere katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Patronunuz sizden yeni bir atak bekliyor. Bu durum sizde huzursuzluk yaratabilir, ama üzerinde çalıştığınız projenizi sonuçlandıracaksınız. Parasal konulardaki endişeleriniz duygularınızda karmaşa yaratabilir. Önümüzdeki günlerde, böbreklerinizle ilgili sorunlar çıkabilir, dikkat edin

24 Şubat 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 55' 47" R
Ay
Akrep
24° 58' 21"
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
25° 18' 02"
Mars
Balık
26° 09' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 56"
Satürn
Balık
16° 09' 24"
Uranüs
Boğa
22° 05' 05"
Neptün
Balık
28° 45' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 43"
Lilith
Başak
22° 49' 29"
True Node
Koç
15° 34' 38"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>