Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Detaylar İlgini Çekiyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün yeni bir aşk konusu gündeme gelebilir. Beklenmedik bazı gelişmelerle kendini hiç tahmin etmediğin hisler içerisinde bulabilirsin. Bu hisleri tartman ve kendi iç sesini dinlemen iyi olacak.

Bugün geveze bir şekilde sohbet etmek istemiyorsunuz, ki bugün tam aksi bir gün olacak! Konsantrasyonunuz bugün tamamen işinize odaklı olacaktır. Her an, her görevi nasıl ve neden yaptığınızı tam olarak bileceksiniz. Bu akşam, bütün bu kendi kendinizi kontrol etme işinden çok yorulacaksınız, ama kendinden oldukça memnun kalacaksınız. Aferin!

İşleri dikkatlice planlayacağın bir gün olabilir. Daha mantıklı kararlar alarak işleri belli zamanlara bölebilirsin. Kendi yoğunluğunu kontrol ederek daha doğru birsüreci çıkarman da olası bugün.

Bugün çevrendeki insanların daha rahat davrandığı virüs konularında senin dikkati artırman olası. Mesafe ve maske kurallarına daha fazla dikkat edebilirsin. Kendini ve sevdiklerini korumak için hareket etmen olası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arkadaşlarına daha fazla zaman ayırabilirsin. Keyifli ve güzel bir gün geçirmek için bir şeyleri erkenden planlaman olası. Sevdiğin insanları dahil edecek programlar yapman herkesi mutlu edebilir.

21 Şubat 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bu sabah ruhsal anlamda kendinizi aydınlanmış ve rahatlamış hisseceğiniz bir güne başlıyorsunuz. Mental olarak arınmış ve tüm kötülüklerden uzak bir şekilde yataktan kalkıyorsunuz. Bugün ikili ilişkilerdeki iyimser tavrınız sayesinde uzun süredir konuşmadığınız bir kişiyle yeniden diyalog kurma ihtimaliniz gündeme gelecek, bu iletişim sayesinde daha huzurlu olduğunuzu göreceksiniz.

21 Şubat 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını, daha rahat ifade edebileceğin bir gündesin. Bu sayede kendini kolayca anlatabilecek ve çevren tarafından anlaşılacaksın. Sanata karşı ilgisi olan bir Balık burcuysan,çıkışında bir resim sergisini ziyaret etmek isteyebilirsin. Detaylar daha fazla ilgini çekecek.

21 Şubat 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik güzellikler yaşayacaksınız. Uzun zamandır hiç bu kadar mutlu olmadınız. Sevenlerinizin değerini bileceksiniz. Yaşadığınız her mutluluk için Tanrı’ya bir kere daha teşekkür edebilirsiniz. Sevginin değiştirici gücüne olan inancınız kendinize yeni bir misyon yüklemenize neden olabilir.  

21 Şubat 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı olaylar yaşanabilir. Ortaklı para konuları gündeminize gelebilir. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İş hayatınızda kıvrak olmanız gereken olaylar yaşanabilir. Yenilenme içine gidebilirsiniz. Gençlerle ilgili konularla ilgili gelişmeler olabilir. Akşam arkadaşlarınızla olmak iyi gelebilir.

21 Şubat 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşınızdaki kişilerden beklentiniz bir hayli fazla. İnsanları olduğu gibi kabullenmelisiniz. Yeni çözümleri kendinizde görebileceksiniz.

21 Şubat 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen kandırılmak size ağır gelebilir. İnsanların açık ve dürüst olmasını istiyor ve altyazılı konuşmaları sevmiyorsunuz. Etrafınızda olan biri şu anda tam anlamıyla dürüst olmayabilir. Muhtemelen size zarar vermek istemiyor. Fakat bu davranışları üzücü olabilir. Hemen olumsuz düşünmeyin. Size doğru gelmeyen her şeyle yüzleşin ve ilişkinizde açık iletişimin önemini vurgulayın.

21 Şubat 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konu aşk olduğunda, şansınızı denemezseniz nereye varabileceğini asla bilemezsiniz. Bazı kalp ve hayal kırıklıklarını göze almadan mutluluğa ulaşmak pek mümkün değildir. Kendinizi bazen dışarıda kalmış gibi hissedebilirsiniz ancak bunun kasti bir şey olma olasılığı biraz düşük. Şu an kendi içinize çok fazla düşüyor olabilirsiniz veya daha basitçe, çevrenizdekilerle frekansınız uyuşmuyor olabilir.

21 Şubat 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün eski arkadaşlarınızdan ilginç teklifler alabilir ve gününüzü ortak bir aktivite ile paylaşabilirsiniz. Tenkit edilmekten hoşlanmadığınız için, gireceğiniz topluluklarda tartışma yaratmak istemeyeceksiniz.

21 Şubat 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

21 Şubat 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yurt dışı bağlantılı işler, seyahat ya da eğitim konularına odaklanabilirsiniz. Yaşamınızı değiştirecek bir karar almakla ilgili düşünceleriniz varsa sezgileriniz her zamankinden güçlü olacak, iç sesinizi dinleyin.

21 Şubat 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal anlamda çok inişli çıkışlı bir gün geçireceksiniz. Gerek aşk, gereksekonularında kıskanç davranmamaya çalışın. Gevşemeye ve hayattan zevk almaya bakın. Beklediğiniz gelişmelerin olması anlamında sizi umutlandıracak adımlar atabilirsiniz. Bugünyerinde küçük sorunları büyütebilir ve sağlıklı düşünemeyebilirsiniz. Günün sonuna doğru alacağınız bir haberle kafanız biraz karışabilir. Harcamalarınızda tutumlu, duygularınızda cömert davranmalısınız

21 Şubat 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 34' 43" R
Ay
Yay
03° 21' 34"
Merkür
Koç
16° 00' 27"
Venüs
Koç
26° 07' 20"
Mars
Balık
26° 40' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 12"
Satürn
Balık
16° 13' 06"
Uranüs
Boğa
22° 07' 20"
Neptün
Balık
28° 47' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 01"
Lilith
Başak
22° 53' 55"
True Node
Koç
15° 32' 36"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>