Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kararların Net Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Bir sosyal etkinlik veya grup toplantısı sayesinde ilginç alanlarda bazı yeni ve heyecan verici kişilerle temasa geçebilirsiniz. Hatta belki uzun zamandır görmediğiniz eski bir arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, çekici bir kişiyle tanışabilirsiniz. Bu sizin için heyecan verici ve teşvik edici bir gün olacağa benziyor. Büyük bir geleceğin kapıları sizin için açılırsa şaşırmayın. Keyfini çıkarın!

Potansiyel bir açılım etrafınızda dolaşıyor; siz de farkındasınız ve tanımaya çalışıyorsunuz. Acele etmeyin, gelişmeyle ilgili her aşamayı detaylı olarak kaydedin. Elinizdeki bilgiler çoğaldığında toplu değerlendirmeye geçeceksiniz ve karar vermeniz kolaylaşacak.

Son zamanlardaki bazı yöntemleriniz, çevrenizin sizi çok yanlış değerlendirmesine yol açabilir. Aile içindeki bir alışveriş konusunda tırmanma eğilimi gösteren tartışmaları engellemeye çalışacaksınız.

Öngörüleriniz her zaman uyarıcı olamayabiliyor. Pek olasılık vermediğiniz basit görünen bir problem büyüme belirtileri gösteriyor, önlemini almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrendeki insanların ne kadar agresif olduğunu daha fazla fark edebilirsin. Bu agresiflik süreçlerinde ne kadar yıkıcı olduklarını da görmen ve bunları gözlemleyip ders çıkarman olası. Aynı hatalara düşmemelisin.

18 Şubat 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, güneş burcunuzda ilerlerken yanında bir sürü olumlu olayı da getiriyor. Enerjiniz yüksek, yaratıcılığınız zirvede, kendinize güveniyorsunuz... Kalbinizi ve bedeninizi olumlu enerjiyle doldurmak için harika zamanlama. Ailenizle ve arkadaşlarınızla planlar yapacağınız birkaç gün kendinizi daha da iyi hissetmenize neden olabilir. Bununla birlikte, özellikle son zamanlarda kendinizi sağlıklı olmayan bir ruh eşiyle dolaşmış bulduysanız şu sıralar bu ilişkinin de sonunu getirebilirsiniz.

18 Şubat 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çelişkili davrandığın meseleler hakkında, bugün net kararlar alacaksın. İşlerinin büyük bir kısmını tamamlamış olsan da detayları daha sonra tekrar kontrol edebilirsin. Hayatının en özel zaman dilimine geçiş yapıyorsun. Güneş, bugün itibariyle burcunda konumlanmaya başlarken, en büyük mucizelerle karşılaşmana da vesile olacak.

18 Şubat 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınız da oldukça stratejik ilerlemeye çalışsanız da duygusal yönünüzü baskılayamıyor olabilirsiniz. Kendinizi rahatça hissettiğiniz şekilde çalışmaya odaklanmalısınız. Partner ilişkilerinizde şüpheci yaklaşımlarda bulunmayın.

18 Şubat 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi belirleyebilir. Aranızdaki bazı konular çözümsüz kalabilir. İkili ilişkileriniz nedeniyle sorumluluklar yüklendiğinizi hissedebilirsiniz. Kendinizi doğru ifade edebilirseniz, olayları çözebilirsiniz. Denge arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde olayları net görmekte zorlanabilirsiniz.

18 Şubat 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Paranızı korumak ve birikim yapmak için iyi bir dönemdesiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyeceksiniz. Onlar da bunu sabırsızlıkla bekliyor.

18 Şubat 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bilgisayarda öğrendiğiniz bir şey için heyecanlı olabilirsiniz. İlginizi çeken yeni bir internet sitesi keşfetmiş olabilirsiniz. İnternette sörf yapmaktan ve yeni, ilginç siteler keşfetmekten hoşlanabilirsiniz. Yahut yeni öğrendiğiniz bir bilgisayar programını kullanabilirsiniz. Bu yeni özelliğin size açtığı alandan memnun kalacaksınız. Yeni yeteneklerinizi kullanmak için fırsat yaratın.

18 Şubat 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanlara karşı olan hoşgörünüz kendi işinizi biraz zorlaştırabilir fakat iyilikten asla zarar gelmez. Bununla birlikte, siz farkına varmadan yeni ve daha iyi bir fırsat karşınıza çıkabileceğinden, hiçbir şeye kesin olarak bağlanmamak en iyisidir. Muhtemelen hiç düşünmediğiniz birçok olasılık var ve onları düşünerek değil yaşayarak bulacaksınız. İleriyi görmeye çalışmak yerine anı yakalamaya bakın.

18 Şubat 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün farklı anlamda düşünmeye çalışırsanız, kayıplarınızla ilgili olarak girdiğiniz stresin etkisini azaltabilir veya tamamen yok edebilirsiniz. Deneyimleriniz ve öngörüleriniz eşliğinde, kazanımlara doğru yelken açacaksınız.

18 Şubat 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

18 Şubat 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün Güneş sizin burcunuza geçiş yapıyor ve doğum gününüz yaklaşıyor. Önümüzdeki haftalarda kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Bugün ilişkinizle ilgili de sürpriz gelişmeler yaşanabilir, ancak çok büyük beklentilere girmeyin.

18 Şubat 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir aşk kapınızda! Değişik insanlar sizi etkileyebilir ve kolayca aşık olabilirsiniz. Sadece seçim yaparken biraz seçici olmaya çalışın. Yeni birümidiyle karşı karşıya bulunuyorsunuz. Yapmış olduğunuz bir teşebbüs bugün meyvesini verecek, ilerisi için de yeni imkanlar kapıyı açılıyor. Para harcayarak insanları etkileme yoluna gitmemelisiniz. Yiyeceğinize, içeceğinize her zamankinden daha fazla dikkat edin. Hazımsızlığı giderici ilaçlara bağımlı yaşamanıza hiç gerek yok

18 Şubat 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 15' 47"
Ay
Akrep
25° 39' 58"
Merkür
Koç
26° 29' 50"
Venüs
Balık
21° 44' 02"
Mars
Balık
05° 02' 56"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 58"
Satürn
Balık
13° 18' 48"
Uranüs
Boğa
20° 39' 60"
Neptün
Balık
27° 48' 45"
Plüton
Kova
01° 49' 39"
Chiron
Koç
18° 47' 58"
Lilith
Başak
19° 48' 29"
True Node
Koç
15° 36' 07"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>