Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Atmosferin Değişiyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün cömert bir ruh halinde olabilirsiniz. Başkalarına verebileceğiniz çok fazla sevgi var. Sevgilinizi bu sevgiye boğabilirsiniz. Birlikte özel bir akşam planlayabilirsiniz. İltifatlar ederek ve çekici sohbetlerle tam anlamıyla baştan çıkarıcı bir modda olabilirsiniz. Ya da sevginizi farklı bir şekilde gösterebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte vakit geçirebilir ve onları yaptıkları çalışmalar konusunda cesaretlendirebilirsiniz.

İş yerinizde getireceğiniz öneriler size bazı kolaylıklar sağlayacak. Kendinizi göstermenin keyfini süreceksiniz. Yakında işinizle ilgili bir konum değişikliği içerisinde olabilirsiniz.

Para sorunlarınız gerilerde kalıyor. Birkaç fırsatı iyi değerlendirmelisiniz. Birileriyle tartışmalı para ilişkileriniz var, bu kişilerle sıkı pazarlıklar içine girmeniz gerekecek.

Para biriktirme alışkanlığını kazanmalısınız. Bugün olduğu gibi iler ki günlerde de beklemediğiniz harcamalarla karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne erken başlamak ve işlerini öğle olmadan yoluna koymak sana çok iyi gelebilir. Zihnin günün erken saatlerinde daha fazla çalışabilir ve kendini çok daha iyi ifade edebilirsin. İş konularını erkenden çözmen gerekebilir.

17 Şubat 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, girdiğiniz sohbetlerin yönünün nereye doğru gittiği konusunda dikkatli olun. Muhtemelen birkaç tuhaf ama keyifli anlar da yaşayabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeye ve bilinmeyeni deneyimlemeye açık olmanız gerekse de, zihniniz bu kozmik iklimde keşfetme havasında olacak. Aşk hayatınızda bu titreşimlerden faydalanacak ve o özel kişiyle öngörülemeyen şekillerde bağlantı kurmanıza yardımcı olacak. Bu akşam, dahil olduğunuz yeni ilişkileri bir sonraki seviyeye taşımak için özellikle elverişli olacak.

17 Şubat 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığın atmosferi değiştiriyorsun. Eskiye dair ne varsa hayatından çıkaracak ve geçmişten bir ize rast gelmek istemeyeceksin. Eğer çocukları olan bir Balık burcuysan, onlar için ufak çaplı tatiller organize edebilirsin. Fırsatları değerlendireceksin.

17 Şubat 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik ani gelişen olaylar karşısında arkadaşlarınıza maddi destekte bulunmanız gerekebilir. Sosyal alanınızda özel hissettiren herkese yardımcı olmak için en önde yer alıyorsunuz. Sevdiklerinize yardımcı olmak size kendinizi çok iyi hissettirecektir.  

17 Şubat 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Bazı konulara daha sakin yaklaşmanızda fayda var. Öğle saatlerinde karar vermek zorlaşabilir. Bazı konuları kafanızda bitirdiğinizi düşünebilirsiniz. Gün içinde sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Tamamladığınız işleri tekrar kontrol etmenizde fayda var.

17 Şubat 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bırak hassas ve anaç içgüdülerin ışıldasın. Altıncı hissine her şeyden daha fazla güven. Eğer işler yokuşa sürülmeye başlarsa, sakin kalmayı unutma. Sakinlik sadece önemli bir araç değil; aynı zamanda herhangi bir durumda sabitliği sürdürmek için hayati önem taşıyan bir unsurdur. Ayağını sağlam bas. Akıl sağlığın buna bağlı.

17 Şubat 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünün dalgalı duygusal durumları içinde dengede kalmak epey zor olabilir. Sorun teşkil eden konuları çözmek için nükteli zekanızı, iletişim yeteneğinizi ve çarpıcı mizah duygunuzu kullanın. İşleri eğlenceye vurmak için özlü esprilerinizi ortaya dökmenin tam zamanı. İnsanların dikkatini günün sevimsiz meselelerinden uzaklaştırın.

17 Şubat 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün popülaritenizde bir artış olabilir. Görünenin ötesinde de bir çaba sarf ediyor ve şimdiye kadar ödüllerini alamamış olabilirsiniz. Yolunuza çıkan davetlerden yararlanmak kötü bir şey değil, ancak kendinizi çok fazla söz vermekten koruyun. İnsanların kısa bir zamanda sizin hakkınızdaki fikirlerinin değişmesi pek olası değildir, bu nedenle onları kaçırmamak için programınızı sıkıştırmaya gerek yok.

17 Şubat 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dengenizin bozulmasından yana değilsiniz. Maddi konularda Neptün ve Jüpiter’in hareketi sizi de etkileyecek. Unuttuğunuz faturaların ve ödemelerin sizi sıkmasını istemiyorsanız ödemelerinizi belli bir düzene oturtmalısınız.

17 Şubat 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

17 Şubat 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün evliliğiniz ya da ilişkinize odaklısınız. Karamsarlığa kapılmanız, bazı şeyleri gereğinden fazla büyütmeniz mümkün, daha akışta kalmaya çalışın. Yalnızsanız akşam saatleri sürprizli olabilir.

17 Şubat 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda anlayışsızlığınız üstünüzde, soğuk rüzgarlar estiriyorsunuz. Olaylara daha olumlu yaklaşmaya ve iç dünyanızdaki huzursuzluğu sevgilinize yansıtmamaya çalışın. Yeni başladığınız proje üzerinde hata üstüne hata yapıyorsunuz. Bu hataları sürekli tekrarlama ihtimaliniz var. Bu size çok şey kaybettirebilir. Yabancısı olduğunuz konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekiyor. Gereksiz harcamalarda ipin ucunu kaçırdınız gibi. Yakın bir arkadaşınızın sağlık sorunlarına bugünlerde biraz üzülebilirsiniz.

17 Şubat 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 09' 53"
Ay
Akrep
12° 00' 26"
Merkür
Koç
25° 57' 06"
Venüs
Balık
20° 21' 37"
Mars
Balık
04° 11' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 34' 54"
Satürn
Balık
13° 11' 10"
Uranüs
Boğa
20° 36' 54"
Neptün
Balık
27° 46' 16"
Plüton
Kova
01° 48' 35"
Chiron
Koç
18° 44' 04"
Lilith
Başak
19° 41' 05"
True Node
Koç
15° 35' 20"
Son Güncelleme : 28/03/2024 11:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>