Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Güç Kazanıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2022, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Sağlam temellere oturtmaya çalıştığınız ilişkiniz, yeni gelişmelere açık. Kararlarda ilk kişi olma eğilimi içindesiniz. Bu konuda ortak davranışlar, muhtemel gelişmeleri olumlulaştırabilir.

İş hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız kronik ve gündelik sorunlar, yalnızyaşamınızda değil hayatın her alanında sizi isteksizleştiriyor. Bugünlerde işinizi biraz daha önemsemeniz gerekiyor.

Uzun süredir peşini bırakmadığınız bir parar mevzusunu sonunda yoluna sokacaksınız. Son günlerde giderleriniz gelirlerinizin üstünde. Bu açığı, elinize gececek beklenmedik bir para ile kısa süre için bile olsa kapatabilecdeksiniz.

Çok hassas bir sorunla ilgili olarak duygularınızla mantığınız çelişecek. Bugün problemlerinizin çözümünde duygusallığı bırakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevdiğin insanlardan bolca mesaj veya telefon gelebilir. Sürekli bir telefon trafiğinde olabilirsin. Keyifli konuşmalar yapabilir ve arkadaşlarınla zaman geçirebilirsin.

15 Şubat 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, beyniniz bugün süper aktif olacak! Bu durumun hem avantajları hem de dezavantajları var. Zihniniz sizi biraz paranoyaya sürükleyebilir. Biraz durun ve derin nefes alıp verin. İşinize odaklanmanızı zorlaştırabilir. Şu anda duygularınızla savaşmamaya çalışın ve ihtiyacınız olan her şeyi düşünmek ve hissetmek için kendinize bolca alan ayırdığınızdan emin olun.

15 Şubat 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerine karşı olan isteğini çevrene yansıtmayı başarıyorsun. Bulunduğun mevkiinde güç kazanacağın gelişmelerle karşılaşabilirsin. Emeklerinin karşılığını almak, seni işine daha da bağlayacak. Çocukları olan bir Balık burcuysan, aranızdaki bağları kuvvetlendirmek için farklı etkinlikleri gözden geçirebilirsin.

15 Şubat 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafızanız intikam almanızı istiyor olabilir. Zamanın da kendinizi arka plana attığınız konularda kendinize yeniden öfkelenebilirsiniz. Zamanın hesabını tutmak yerine onun onarmak için harekete geçin. Çözüm odaklı olun.  

15 Şubat 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sabah saatlerindeki sözleşmelere dikkat etmenizde fayda var. Dikkatinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi uğraştırabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. İlişkilerinizi olgunlaştıracağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde akıcı koşullar söz konusu.

15 Şubat 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcı çözümleriniz ile dikkat çekici olacaksınız. Karamsar konulardan uzaklaşmalısınız. Cesur bir siz, beraberinde özgüvenli bir tutum ve başarı getirecektir.

15 Şubat 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iki ayağınız bir pabuca girmiş gibi hissedebilirsiniz. İşler sizi huzursuz edecek kadar hızlı ilerliyor ve tempoyu artırmanızı gerektiren daimi bir aciliyet hissi var. Paniğe kapılmayın ve her şeyi aynı anda halletmeye çalışırken takılıp düşmeyin. Bunun yerine bütün olasılıklara açık olun. Havada sizi kendinizi aşmaya teşvik eden yüksek bir enerji var.

15 Şubat 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her türden ilginç ve sıra dışı insanla kaynaşmak üzeresiniz ve her dakikasına bayılacaksınız. Başka türlü asla tanışmayacağınız insanların aslında size neler katabileceğini görünce şaşıracak ve iyi ki o daveti reddetmemişim diyeceksiniz. Birisi fikirlerini kabul ettirmek için sizi zorluyor olabilir. Olayları kişisel algılamanın sadece mutsuzluk yaratacağını anlamalısınız. Bazılarının kendi problemlerini örtmek için sorun çıkardığını bilmelisiniz.

15 Şubat 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizi ortaya koyacak işler yapmak istiyorsunuz. Uzun süredir görmek istediğiniz dostlarınızı aramak için uygun fırsatlar yakalayacaksınız. Olaylara duygusal yaklaşmamalısınız. İşinize daha olumlu sarılacaksınız.

15 Şubat 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

15 Şubat 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yoğun birgündeminiz olabilir. Artan sorumluluklarınızı taşıyamayabilirsiniz, bugün ekstraalmamaya çalışın. Sırt ağrıları yaşayabilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin, özellikle kalp ve tansiyon problemlerine karşı dikkatli olun.

15 Şubat 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz ve sevgilinizle ilgili düşüneceğiniz, sorgulayacağınız bir dönem. Tabii ki yaşayacağınız ve etkileneceğiniz olayların sonrasında düşünmeye başlayacaksınız. Fakat sorunları fazla büyütmemeye çalışın. Meslek yaşantınızla ilgili olarak hissettiğiniz umutsuzluk ve gerginlik geçici. Her şeyin düzeleceğini, çok daha iyi bir duruma geleceğine inanmalısınız. Elinizden bir para çıkabilir, canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Kilo vermek için diyetisyenin uygun gördüğü diyeti uygulayın

15 Şubat 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 31' 51" R
Ay
Yay
15° 51' 13"
Merkür
Koç
16° 06' 40"
Venüs
Koç
27° 19' 45"
Mars
Balık
27° 25' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 15' 50"
Satürn
Balık
16° 18' 29"
Uranüs
Boğa
22° 10' 40"
Neptün
Balık
28° 48' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 23"
Lilith
Başak
23° 00' 26"
True Node
Koç
15° 29' 20"
Son Güncelleme : 27/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>