Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Titiz Davranıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk gibi konuları bir başka güne erteleyebilirsin. Eğer hayatında birisi yoksa bu durum seni yormayacak. Eğer hayatında birisi varsa onun kalbini kırmadan bugünü kendine ayırman gerekebilir.

İş hayatınızda küçük bir yolculuğunuz var. Bugünlerde ön hazırlığına girişebilirsiniz. Bir tür ortaklık içinde olduğunuz arkadaşınız, yeni fikirleriyle sizi düşündürecek.

Maddi açıdan kendini çok kaygılandırmadığın bir gün olabilir. Bazı şeyleri kendi haline bırakabilirsin. Kendi şansına ve kaderine güvenerek bir gün geçirebilir, elindekilerin kıymetini daha fazla bilebilirsin.

Eğer enerjinin her zamankinden daha düşük olduğunu hissediyorsan bugün kendince biraz zaman geçirmen gerekebilir. Zihnini boşaltman ve dinlenmen sana daha iyi gelecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz daha dinlenmeye öncelik verebilirsin .halledilmesi gereken işler varsa bunları zamana yaymak daha iyi olabilir. Her şeyi bugünden halletmeye çalışmamalısın.

20 Şubat 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sana iyi gelecek. Elbette anın tüm o gerçekliğinden ve zorluklarından kaçmak cezbedici. Ama diğer zamanlar, sevecen olduğunda ve kendi kolay verebilip dinleyebildiğinde, tıpkı bugün gibi, hayat gayet ödüllendirici olabiliyor. İnsanlar senin varlığını rahatlatıcı ve huzurlu buluyor ve sana bunun için minnettar hissediyorlar. İşte böyle günler müthiş değil mi?

20 Şubat 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mahremiyetin konusunda daha titiz davranmak isteyeceksin. Bu yüzden de çevrenle olan iletişiminde azalmalar olabilir. Aldığın yeni kararlar bambaşka bir insana dönüşmeni sağlayacak. Evli bir Balık burcuysan, gün içerisinde eşinin sürprizi seni oldukça şaşırtabilir.

20 Şubat 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden popülariteniz artıyor. Organizasyonlarda siz olmadan hareket etmek istemeyeceklerdir.Arkadaşlarınız sizlerle daha fazla ilgi içinde olacak. İş hayatınızda yeni bir adım atmaya doğru ilerliyorsunuz.Yeniliklere açık olun.

20 Şubat 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay yanan yolda, Venüs ve Mars ile sert bir açı kuruyor. Bugün sağlık ya da uğraştırıcı bir neden yüzünden sıkıntılar yaşanabilir. Kaza yaratabilecek koşulları da önemsemelisiniz.

20 Şubat 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve özel hayatınızda her zaman mükemmeli arayarak kendinizi boşu boşuna yoruyorsunuz. Hayallerinizi gerçekleştirilebilir parçalara bölün.

20 Şubat 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün oldukça hızlı ve öfkeli bir gün olacak; fakat akşama doğru ortalık birazcık da olsa durulacak. Daha çok evde vakit geçirmek isteyebileceğin sakin bir gece seni bekliyor. Eğer disiplin gerektiren sorumlulukların varsa, bunları gerçekleştirmek için bu geceyi beklemelisin. O zaman senin için her şey daha kolay olur.

20 Şubat 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı endişeler ve soru işaretleriyle uğraşırken planlarınızın gerisinde kalabilirsiniz. Eğer gerçekten vaktinizi sorunlara ayırmak onları çözecekse bu kötü bir seçim olmayabilir ancak boş yere kendinize zulmetmenin anlamı yok. Karşınıza çıkan sorunları aşmayı başarsanız da hedeflerinizi büyütmenizle beraber daha yenileriyle çatışmak oldukça normaldir. Biraz cesaretle çözmeyeceğiniz bir şey yok.

20 Şubat 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Paylaşım duygularınızın yoğun olduğu bir gün. Toplumsal yönünüzü ön plana çıkarırken, sosyal çevrenizde de yerinizi almanıza yardım edecek. Aşk ilişkilerinizle ilgili yeni başlangıçlar söz konusu. Denge savaşları gündeme gelecek.

20 Şubat 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

20 Şubat 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün biraz daha kendi isteklerinize, değerlerinize odaklanabilirsiniz. Gergin ve karmaşa içinde hissetmeniz mümkün. Maddi açıdan yaşadığınız sıkıntılar sizi yormuş olabilir ancak uzun vadede hayatınızı yeniden yapılandırma dönemindesiniz.

20 Şubat 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiyle dünya bakışınız farklı olmasına rağmen, ortak bir görüş geliştirmemeniz için bir sebep yok. Sabırlı olun ve birbirinizi anlamaya çalışın. İş ortamınızdaki bir sorun,yaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. İşyerinizde sorun yaşadığınız bir kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalabilir. Bir satın alma işinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Hareketsizlik bedeninizi hamlaştırır

20 Şubat 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 18' 44" R
Ay
Başak
15° 30' 17"
Merkür
Koç
17° 17' 29"
Venüs
Koç
18° 11' 39"
Mars
Balık
21° 41' 47"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 20"
Satürn
Balık
15° 36' 18"
Uranüs
Boğa
21° 45' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 37"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 42"
Lilith
Başak
22° 11' 07"
True Node
Koç
15° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>