Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Geçmişe Fırsat Vermiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Yeni flörtleşmeler gündeme gelebilir. Ancak hislerini aceleyle belirlememen gerekecek. Önce kendi düşünce ve hislerini açıkça görmen iyi olabilir. Aşkı aceleye getirmemek için kendini dizginlemen gerekebilir.

Uzak düşmek için vakit yok. Doğru, hayat akıyor. Asla kendinize ayıracak bir dakikanız bile varmış gibi gözükmüyor. Bir evin dört duvarını sadece iki elinizle tutuyor gibisiniz! Ancak bu konuda bir seçeneğiniz yok: ayaklarınızı, aklınızı vegörebilecek herhangi bir şeyi kullanmayı deneyin, çünkü kendiniz için o küçük evi inşa etme zamanı geldi!

Maddi konularda aldığın kararlardan emin olman gerekebilir. Bazı kararların üstünden tekrar geçebilir, değişimler yapabilirsin. Fikir değiştirmek ve daha iyiye odaklanmak kötü bir şey değildir.

Bugün gözlerini dinlendirmen gerekecek. Bunun için gereken ortamları hazırlayabilir, ışığın gözlerini daha fazla yormayacağı yerlerde zaman geçirebilirsin. Gözlerine çay kürü yapman da iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanların üzüntülerine empati yapman olası. Sevdiğin insanların yanında olmak isteyeceksin. Ancak bu kişilerin kendi negatifliklerini sana yansıtmalarına izin vermemen gerekecek.

19 Şubat 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün sevdikleriniz üzerinde olumlu ama muhtemelen beklenmedik bir etkiye sahip olacak. Ne kadar alışılmadık görünseler de şu anda dahiyane fikirlerinizi dillendirmekten çekinmeyin. Değer verdiğiniz insanlar için başarının kilidini açmanın anahtarı olabilir. Bu öğleden sonra olacaklara dikkat edin. Enerjinizi korumazsanız duygusal olarak kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Diğer insanların sorunlarını onlar için çözmeye çalışırken kendinizi tüketmeyin.

19 Şubat 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tatil gününde mesaiye kalmış olmak motivasyonunu bozabilir. Mesaide geçirdiğin süre içerisinde arkadaşlarınla keyifli vakit geçirirken, aranızdaki samimiyette ilerleyecek. “Hazır mıyım?” sorusunu tekrarlasan bile hazır olduğunu, içten içe hissedeceksin. Geçmişe fırsat vermeden önüne bakmaya devam edeceksin.

19 Şubat 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden uzak kalmak isteyeceksiniz. Organizasyonlara katılmak yerine yalnız olmayı tercih ediyorsunuz.Biraz izole olmak ve ne yapacağınıza karar vermek çok doğru bir karar olacaktır. 

19 Şubat 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı bir konuda, bir paylaşım içinde sizi meşgul eden konular var. Düşüncelerinizi olumlu yöne çevirmelisiniz.

19 Şubat 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda beklediğinizden farklı gelişen olaylar sizi hayal kırıklığına itiyor. Mücadeleye devam etmelisiniz. O da bunun farkında.

19 Şubat 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kurallara ve geleneksel şeylere boyun eğerek iç yüzünle iletişim kurabileceğini mi zannediyorsun? Hep aynı soru geçerli: Yaratıcı dürtülerini boğma riskine karşın konservatuvarda müzik öğrenmek mi daha iyi yoksa resmi kuralları izlemeden kendi kendine öğrenmek mi? Hiç ikisini de aynı anda yapabileceğini düşündün mü?

19 Şubat 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün görünüşünüzü değiştirmek üzerine bazı hevesleriniz olabilir. Kendinizi yansıtma biçiminizdeki değişiklik isteğini gösterir şekilde yeni bir görünüm sunabilirsiniz. Biraz tavsiye almanın zararı yok ama bu daha çok kendinizi bulmakla ilgili bir şey olduğu için başkalarının düşüncelerinin gölgesinde kalmamaya çalışın. İnsanlar size daha farklı konularda da sıkıcı ve garantili yöntemler önerebilir fakat bugün risk alma günüdür.

19 Şubat 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inatçı yapınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer kalbiniz boş ise, çevrenizde ve arkadaş gruplarınızda ilginizi çekecek biriyle tanışabilirsiniz. Duygularınızı sınamalı ve temkinli davranmalısınız.

19 Şubat 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

19 Şubat 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başkalarından elde ettiğiniz kazançlar, yatırımlarınız ya da ödemelerinizle ilgili kararlar alabileceğiniz bir gün. Bazı görüşmeler yapabilirsiniz, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Dengeleri sağlama yönünde istek duyacaksınız.

19 Şubat 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlginizin epeyce azaldığını fark etmeli, farkında olmadan ilişkinizin sonunu çağırır gibi davranmamalısınız. Partnerinizin sorun yokmuş gibi davranması sizi yanıltmamalı. Yetenekleriniz ve disiplininizledünyasında adeta parlıyorsunuz. Fakat bugünlerde hiç ummadığınız bir kişinin ikiyüzlülüğü sizi epeyce şaşırtacak. Konuyla ilgili karşılaşacağınız tanıklık, sizi uzaktan ilgilendirse de üzülmenize neden olabilir. Ödeme dengenizi iyi ayarlamanızda fayda var.

19 Şubat 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 54' 10" R
Ay
Yay
07° 35' 20"
Merkür
Koç
16° 02' 02"
Venüs
Koç
26° 31' 59"
Mars
Balık
26° 55' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 50"
Satürn
Balık
16° 14' 56"
Uranüs
Boğa
22° 08' 28"
Neptün
Balık
28° 47' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 10"
Lilith
Başak
22° 56' 08"
True Node
Koç
15° 31' 31"
Son Güncelleme : 26/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>