Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendini Hatırlıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2022, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

İlgini çok çekecek birisi ile karşılaşabilirsin. Eğer hayatında birisi varsa o kişiye daha fazla yakınlık hissetmen olası. Aşk konularında daha fazla gelişme görebilir, daha baskın hislere dahil olabilirsin.

Beklentiniz biraz hayalci. Kusursuz ilişkileri öykünmeniz çok gerçekçi değil. Bugünlerde küçük düş kırıklılıklarınıyaşamının olağanlıkları olarak kabullenmeniz, gerginliklerinizi azaltabilir.

İşi doğru bir biçimde planlamak, işin başına geçip onu bitirmekten daha baskın olacak bugün. Bazı şeyleri düzgünce yoluna koymak ve ileride sorun çıkmaması için çaba göstermek adına bugünden hazırlıklar yapabilirsin. Plan ve program, en azkadar önemli olabilir.

Bugün fiziksel enerjini iyi kanalize etmen gerekecek. Egzersiz, aktif bir hayat tarzı sana kendini iyi hissettirebilir. Eğer sürekli masa başında isen bugün biraz da olsa yürüyüş yapman bedenine iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konularında kaygılanman olası. Ancak bu kaygılar yersiz olacak. Kendine güvenerek adım attığın ve bilgilerini konuşturduğun sürece bir şeyleri istediğin gibi bir şekle sokman olası. Geçici kaygılar üzerine kararlar almamalısın.

22 Şubat 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, burcunuzdaki Güneş sizin için her şeyi kolaylaştırıyor. Ancak, arkanıza yaslanıp hayatın size gelmesine izin vermek hata olur. Bir kalem ve bir kâğıt alın ve hayallerinizin ayrıntılı bir listesini yapın. Ardından onları tek tek işaretlemeye başlayın.

22 Şubat 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir arkadaşından gelen uyarı ile kendini hatırlayacak ve ihmal ettiğin konulara odaklanacaksın. Ertelediğin kişisel bakımını gündemine alacaksın. Eğer yalnız bir Balık burcuysan, hoşlandığın kişiye karşı duygularını dile getirmek isteyeceksin.

22 Şubat 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalan düşüncelerinizi paylaşıyorsunuz. Duygusal olarak biriktirdiğiniz yaşanmışlıklarınız sorumluluk duygunuzu baskılayabilir. İçinizde var olan her şeyi paylaşabilirsiniz kurduğunuz cümlelerde seçici olmaya önem göstermelisiniz.   

22 Şubat 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni konular öğrenme hevesi içinde olabilirsiniz. Hafta sonu için küçük tatil organizasyonları yapmak size iyi gelecektir. İnandığınız konuları çok daha tutkulu savunabilirsiniz. Özgürleşme isteği içsel olarak sizi zorlayabilir. Uluslararası konularda fırsatlar söz konusu. Akşam saatlerinde abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

22 Şubat 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çizgilerinizi ve karakteristik özelliklerinizi göstermek insanların size istediğiniz gibi yaklaşmasına oldukça yardımcı olacaktır. Onunla daha çok birlikte olmalısınız.

22 Şubat 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gerektiğince halledemediğiniz birtakım işler yüzünden azar işitebilirsiniz. Belki de dikkat edilmesi gereken bazı ayrıntıları gözden kaçırdınız. Ancak bugün yararınıza olabilecek müthiş bir ferahlık hissi de mevcut. Küçük sorunlara takılıp kalmayın ve hatalarınız sizi bunaltmasın. Sevinilecek bunca harika şey varken, niye fazla titizlenip her şeyi mahvedesiniz?

22 Şubat 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akışa ayak uydurmak bu zamanda her zamankinden daha kolay olmalı. En önemli şeyleri yaptığınız sürece, dinlenmek ve kendinizi yeniden şarj etmek için biraz tembellik yapmanın bir zararı yoktur. Bazı günlük işlerinizde yardım isteyebilirsiniz ancak cevabın hayır olması durumunda hazırlıklı olmalısınız. Benzer şekilde, bir başkası yardımınızı isterse öfkelenmek yerine sakince reddedip enerjinizi koruyabilirsiniz.

22 Şubat 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı belli ölçülerde yaşamaktan yanasınız. Bugün özel iletişim konularında istediğiniz her türlü başarıyı yakalamak istiyor; gerekli şartları ve zemini yaratmaktan çekinmiyorsunuz. Birçok davete katılacaksınız.

22 Şubat 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

22 Şubat 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gelecekle ilgili yoğun düşünceler içindesiniz. Yaşamınızı bir anda değiştirecek bir adım atmak gibi fikirler kafanızda dolanıyor olabilir, ancak sorumluluk almanız gerekecek. Sezgileriniz çok güçlü, rüyalarınızın da rehberliğine güvenin.

22 Şubat 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye karşı daha sevecen bir tutum takınmalısınız. Onunla bazı konularda uzlaşmakta zorluk çekiyorsunuz. Gergin haliniz ve sinirli tavırlarınızarkadaşlarınızla aranızda gerginlik yaratıyor. Özellikle bugün biraz daha sakin olmaya çalışın. Düşüncelerinizi sakin bir dille ifade etmelisiniz. Alacaklarınızı zamanında tahsil edemeyebilirsiniz. Ödemelerinizi dengelemeye çalışın. Sağlığınız iyi durumda. Siz yine de egzersiz yapmayı ihmal etmeyin.

22 Şubat 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 37' 30" R
Ay
Akrep
08° 23' 01" R
Merkür
Koç
16° 02' 32"
Venüs
Koç
23° 38' 55"
Mars
Balık
25° 07' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 34' 20"
Satürn
Balık
16° 01' 52"
Uranüs
Boğa
22° 00' 34"
Neptün
Balık
28° 43' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
20° 19' 06"
Lilith
Başak
22° 40' 34"
True Node
Koç
15° 37' 45"
Son Güncelleme : 24/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>