Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Mücadeleyi Bırakmıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile telefonlaşabilirsin. Aranızdaki iletişim yüz yüze olmasa da telefonda devam edebilir. Daha sağlıklı ve yapıcı bir iletişim için kelimeleri dikkatli seçmek bugün için iyi olacak.

Son günlerdeki aksaklıklara daha istekli yaklaşmanız, çözümleri çabuklaştıracak. Kazancınız ya da konumunuzla ilgili memnuniyetsizliklerinizi ifade edebileceğiniz fırsatlarınız var.

Maddi konularda kendi kararlarına güvenmen gerekecek. Başkasının aklıyla hareket etmemelisin. Dikkatli alman gereken kararlar olabilir. Paranın değerlendirilmesi için başkasının fikirlerine çok fazla bel bağlamamalısın.

Ağız ve diş sağlığın için daha fazla çaba göstermen olası. Diş ipi kullanmayı öteliyorsan eğer bugün bu konuda daha dikkatli davranabilirsin. Bu konuda bazı harcamalar yapman da olası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dışarıdan gelen seslere daha hassas olabilirsin. Gürültü seni çok rahatsız edebilir. Gürültü kesmek önceliğin olabilir. Kafanı dinlemek sana kendini daha iyi hissettirebilir.

23 Şubat 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, sokaklarda veya binalarda inşaat çalışmaları bugün mahallenizde dolaşmayı zorlaştırabilir. Farklı yerlerde halletmen gereken işler varsa yürümeyi tercih etmelisin. İşlerin yüzünden telefon trafiği arasında sıkışıp kalabilirsin. Bu nedenle beklediğin bazı aramaları kaçırabilirsin. Sinir bozucu bir günle karşı karşıyasın.

23 Şubat 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadeleyi hiçbir koşulda bırakmaman gerektiğini hatırlayacaksın. Özellikle bugün alacağın bir haber bu konunun ne denli önemli olduğunu vurgulayacak. Eğer çalışan bir Balık burcuysan, tecrübesine güvendiğin kişilerden destek almayı ihmal etmeyeceksin. Yakın bir arkadaşından gelen davet, günün sonundaki planlarını değiştirebilir.

23 Şubat 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişe ait bir döngüyü kapatacaksınız. İçsel olarak tamamlanan duygularınız artık karanlıktan aydınlığa çıkmanıza olanak sağlayacaktır.Kariyer hayatınızda yeni bir döneme ilerliyorsunuz. İkili ilişkilerde başarı sizi bekliyor.Yeni biriyle tanışabilir yeni bir ilişki başlatabilirsiniz.

23 Şubat 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Duygularınızın etkisinde kalabilirsiniz. Bu durum olaylara verdiğiniz tepkileri sertleştirebilir. Kendinizi yıpranmış hissettiğiniz zamanlar olabilir. Bütünü görebildiğinizde işleri daha kolay halledebileceksiniz. Gün içinde oluşabilecek kazalara karşı da dikkatli olmalısınız.

23 Şubat 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aile içerisinde problem yaşayan Koç’lar bu sorunları çözmek için adım atacak. Korkusuzluk ve cesaretin güzel izlerini taşıyacaksınız.

23 Şubat 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçmişten gelen olaylara yönelebilir ve bu anıları bir sıraya koymaya çalışabilirsiniz. Bazen olayları bir günlüğe geçirmek fena bir fikir olmayabilir, böylece o konularla ilgili bir bakış açısı elde edersiniz. Hatta bunu elinize kağıt kalem almadan bilgisayarınızda bile yapabilirsiniz. Şimdiye kadar hayatınızdan geçen onlarca ilginç karakter ve onlarla yaşadığınız bazı olaylardan ilginç bir hikayeye malzeme çıkabilir.

23 Şubat 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı konularda ısrarcı olmak insanları neredeyse çıldırtabilir. Aynı fikirde olmayacağınızı biliyorsanız, bu konuşmadan tamamen kaçınmak daha iyi olabilir. Hakkında tartıştığınız şey derinden inanılan inançlara odaklanıyorsa, muhtemelen ikiniz de diğerini ikna etmeyeceksiniz. Belki rasyonel davranmıyorlar veya belki de yeterince düşünmemişsinizdir. Her iki durumda da, insanların dünya hakkında sizinle aynı şekilde düşündüklerini varsaymaktan kaçınmak akıllıca olacaktır.

23 Şubat 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçtenliğinizin size kazandıracağı avantajları inkar edemezsiniz. Duygusal yönlerinizi saklayarak kendinizi daha mantık çerçevesi içinde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Maddi konuları yeniden düşünmek zorunda kalacaksınız.

23 Şubat 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

23 Şubat 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geleceğe yönelik yoğun düşünceler içindeyken, yöneticiniz Neptün Mars’la olumlu etkileşim yaparak sizi destekleyecek. Kariyerinizle ilgili bir hayalinizi gerçekleştirmek için en doğru zamandasınız. İç sesinize de güvenerek bir adım atabilirsiniz.

23 Şubat 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin, diğer ilişkileriniz açısından da bir an evvel çözüme kavuşması gerekiyor. Bu problemde inatçılık ve kıskançlık temel sorun gibi. Kararlı tavrınız size genellikle kazandırıyor. Ama bir konudaki ısrarınız, siziyaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürükleyebilecek gibi. Kararlılık ve ısrarcılığı ayrıştırabilmeniz gerekiyor. Maddi konularla ilgili önemli konuşmalar ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Fiziksel sağlığınızı korumak için spora vakit ayırın.

23 Şubat 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 32' 08"
Ay
Akrep
16° 35' 26"
Merkür
Koç
26° 09' 11"
Venüs
Balık
20° 49' 26"
Mars
Balık
04° 28' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 38"
Satürn
Balık
13° 13' 45"
Uranüs
Boğa
20° 37' 56"
Neptün
Balık
27° 47' 06"
Plüton
Kova
01° 48' 57"
Chiron
Koç
18° 45' 23"
Lilith
Başak
19° 43' 34"
True Node
Koç
15° 35' 36"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>