Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Rekabetçisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Hoşlandığın kişiye açılman kendini daha iyi hissettirecek. Aşk konularında daha açık olabilirsin. Hislerin baskın çıkabilir. Ve bunları ifade etmeden rahat etmemen olası. Açık bir dille kendini ifade edebilmelisin.

Genel olarak beğeniliyorsunuz. Ama bazı durumlarda takındığınız tavır işyerinizde size karşı bir antipati oluşturuyor. Bugünkü bazı şikayetler kulağınıza kadar gelecek.

İşe odaklanırken daha tutkuyla yaklaşabilirsin bazı şeylere. Kendi önceliklerine ve parasal konulara daha dikkat etmen gerekebilir. Daha güzel kazançlar için etkili adımlar atabilirsin.

Gün içerisinde enerji seviyeni kontrol etmen gerekebilir. Dalgalanmalar olmaması ve kendini gün boyunca iyi hissedebilmek için tükettiğin gıdalara dikkat etmen, içtiğin su miktarına dikkat etmen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünortamlarında daha samimi bir durum yaşanabilir. Birlikteyaptığın insanlarla daha iyi anlaşabilirsin. Kendini çok daha iyi ifade edebilir, karşı tarafın da anladığından emin olabilirsin.

25 Şubat 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, yöneticiniz Neptün, bugün aşk gezegeni Venüs ile bağlantılıdır ve en olası sonuç, daha önce sadece bir arkadaş olarak gördüğünüz biri için daha derin duygular oluşturmanızdır. İlişki bu yeni seviyede devam edecek mi? Eğer istersen olur.

25 Şubat 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hemhayatında hem de sosyal hayatında rekabetçi yapınla dikkat çekiyorsun. Bu tavırlarınlayerindeki kişilere de ön ayak olacaksın. Kendini iyi hissetmek adına yeni çıkan kitapları yakından takip edebilir, iyi bir okur haline gelebilirsin. Kültür sanat etkinlikleri bugün vazgeçilmezin olacak.

25 Şubat 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınız da oldukça stratejik ilerlemeye çalışsanız da duygusal yönünüzü baskılayamıyor olabilirsiniz. Kendinizi rahatça hissettiğiniz şekilde çalışmaya odaklanmalısınız. Partner ilişkilerinizde şüpheci yaklaşımlarda bulunmayın.

25 Şubat 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili koşullar gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizle etrafınızdakileri etkilemek isteyebilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanarak yaptığınız işler yaratıcılığınızı arttıracaktır. Hayatınızdaki otorite figürleriyle görüşmeler yapabilirsiniz. Meslek hayatınızda mücadele gerektiren koşullar gündeme gelebilir.

25 Şubat 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde söylediklerinize odaklanın ve söylediklerinizin düşünce gücünüzün bir parçası olduğunu hatırlayın. Hedefleriniz ve önceliğinizin kendiniz...

25 Şubat 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün “hayır” ı cevap olarak kabul etmeyin. Zaten muhtemelen buna gerek kalmayacak. İnsanlar durumunuz karşısında çok daha anlayışlı olacak ve savunduğunuz şeye merhametle yaklaşacaklar. İçinizdeki derin güç kendini apaçık gösterecek ve içten içe dilediğiniz her şeyi gerçekleştirmek istiyorsunuz. Bugün talih sizden yana ve herhangi bir proje üstlenirseniz bunun yararını göreceksiniz.

25 Şubat 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bütçenize dâhil olmayan bazı ani harcamalar yapabilirsiniz. Anlık hislere güvenmeyip biraz düşünerek, harcadığınız çaba ve zamanın karşılığı aldığınızdan emin olmalısınız. Bir şey sizin için gerçekten önemliyse, biraz sınırları genişletmek buna değer olabilir, ancak yine de bir hevesle savurganlık yapmak yerine geri adım atmak ve düşünmek en iyisi olacaktır.

25 Şubat 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklar veyaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, size tatmin duygusu sağlayabilir. Bazı düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.

25 Şubat 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

25 Şubat 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşiniz veya çalışma alanınızda değişim yapmak istiyor olabilirsiniz. Ancak kafanızın karışık olabileceği bir gün. Hızlı karar almayın, yeni bir girişimde bulunmayın. Yanılıyor olabilirsiniz, biraz beklemenizde fayda var.

25 Şubat 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişkiden ne kadar isteseniz de kurtulamıyorsunuz. Memnun değilsiniz, sürekli tartışma ve kavga dolu bir beraberlik bu. Bu durum sizi oldukça rahatsız ediyor. Maalesef mutlu günler geride kalmış. Yapacağınız en akıllıcabu ilişkiyi bir an önce bitirmek olacak. İş hayatınızla aranızda bir uzaklık, bir soğukluk gözleniyor. Bu isteksizliğin nedenlerini, keşfettiğinizden daha gerçekçi temellere oturtmalısınız. Bugün parasal konularda riske girmemenizde fayda var.

25 Şubat 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 08' 47"
Ay
Akrep
24° 12' 11"
Merkür
Koç
26° 26' 47"
Venüs
Balık
21° 35' 17"
Mars
Balık
04° 57' 25"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 28"
Satürn
Balık
13° 17' 59"
Uranüs
Boğa
20° 39' 40"
Neptün
Balık
27° 48' 29"
Plüton
Kova
01° 49' 32"
Chiron
Koç
18° 47' 33"
Lilith
Başak
19° 47' 41"
True Node
Koç
15° 36' 02"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>