Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Geçmişi Hayatından Çıkarıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğin kişiyle keyifli bir gün geçirmen olası. Birbirinize öncelik verebilir, aşkınızı canlandırabilirsiniz. Birbirinizle yapacağınız her konuşma kalbinizin daha da hızlı atmasını sağlayabilir, sizi mutlu edebilir.

İş hayatınızın üzerinizde oluşturduğu ağır baskıyı tatil günlerinde yok etmek istiyorsunuz. Bu da, hemen hemen her hafta sonu, sizde kent dışına çıkma isteği yaratıyor.

Elindekilerle yetinmek, bir şeylere şükretmek bugün daha iyi olabilir. Maddi açıdan sahip olduklarınla yetinmenin ve elinde var olanlara şükretmenin etkisi daha baskın olabilir. Maddi açıdan enerjini şükürle yükseltebilirsin.

Bugün bol bol su tüketmelisin. İçtiğin su miktarını ölçmen doğru olabilir. Vücudunda biriken toksinlerden kurtulmak için içtiğin suyu artırman iyi olacak. Bolca sıvı tüketmeye açmalısın kendini.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün için rahat edecek. Hem keyifli hem de rahat bir gün geçirebileceksin. Haftanın yorgunluğunu atmak için sevdiğin insanlarla enerjini yükseltebilirsin. Güzel aktivitelere dahil olman olası.

26 Şubat 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün tesadüfen tanıştığınız biri aslında bir süredir dikkatinizi çekmeye çalışıyor. Gezegenler, özellikle çok çabuk arkadaş olurlarsa, size söyleyeceklerine karşı dikkatli olmanız gerektiği konusunda uyarıyorlar. Dikkatli ol.

26 Şubat 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende yaşanan tartışmalar seni oldukça şaşırtabilir. Bugün özelinde bulunduğun ortamdan uzaklaşmayı deneyeceksin.Ders çıkardığın konularda hatasız davranmak isteyeceksin. Olgunlaştığını görmek, senin için önemli bir motivasyon kaynağı olacak. Eğer ilişkisi yeni bitmiş bir Balık burcuysan, onunla ilgili eşyaları hayatınızdan çıkarmak isteyeceksin.

26 Şubat 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ve arkadaşlık ilişkilerinizdeki değişime hazırlıklı olmalısınız. Arkadaş topluluklarınızda bazı yanlış anlaşılmalara ya da randevu iptallerine karşı daha anlayışlı davranmak doğru olabilir. Burada daha sakin ve objektif yaklaşımlarda bulunun. 

26 Şubat 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek yönünde daha iyimser düşünmeye bakın. Bazı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

26 Şubat 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal bir güne giriyorsunuz. Sinema ya da tiyatro gibi bir etkinliğe katılmak için de oldukça uygun bir gün. Maddi konularda şans kısmet sizden...

26 Şubat 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailenizle yeni bir rutin inşaa ediyor olabilirsiniz. Kendinizi farklı bir programa sokmaya karar verebilirsiniz. Belki de kendinize çok az zaman ayırdığınızı fark edeceksiniz. Daha erken kalkmaya başlayabilir, böylece sessiz saatlerin tadını çıkarabilirsiniz. Aile hayatınız sizi çok meşgul ediyor olabilir, ancak meditasyon yapmak ve kendi hobilerinizi takip etmek için zamana ihtiyacınız var.

26 Şubat 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal olarak hareketli olabilir, birçok davet ve teklif arasından seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Işıltınız her zamankinden daha fazla ve etkili, eğer tanışmak veya etkilemek istediğiniz biri varsa bugün şansınızı denemek isteyebilirsiniz. Bir şeylerin yanlış gitmesi konusunda endişelenmemeye çalışın, umduğunuz gibi gitmese bile muhtemelen bir felaket olmaz. Sadece başladığın yere geri dönersiniz.

26 Şubat 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız için hiçbir sebep yok.

26 Şubat 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

26 Şubat 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sosyalleşmek, yeni ortamlara katılmak ve yeni kişilerle tanışmak için çok uygun bir gün. Hayatınıza yeni girecek kişiler hayatınızı değiştirebilir. Ve size şans getirebilir.

26 Şubat 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün biraz flört etmeye ihtiyacınız var. Sevdiğiniz insana naz yapın, onun sizi mutlu etmesi için isteklerde bulunun, belki biraz da kapris yapabilirsiniz. İş yaşamınızda hırslı ve öfkeli davranmaktan kaçınmanız gerekiyor. Yoksa kayıplar olabilir. Onun yerine yeni projelere odaklanın. Kendinize gösterdiğiniz toleransı ve esnekliği etrafınızdaki insanlara da göstermelisiniz. Ödemelerle ilgili çıkacak sorunlar karşısında hemen paniğe kapılmayın. Hastalığınızı görmezlikten geliyorsunuz

26 Şubat 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 41' 31" R
Ay
Boğa
27° 48' 56" R
Merkür
Koç
22° 31' 40"
Venüs
Boğa
11° 30' 14"
Mars
Koç
06° 17' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 25"
Satürn
Balık
17° 17' 11"
Uranüs
Boğa
22° 50' 18"
Neptün
Balık
29° 09' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 47"
Lilith
Başak
24° 17' 01"
True Node
Koç
15° 18' 23"
Son Güncelleme : 08/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>