Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günü Ailene Ayırıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Şubat 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanla beraber yeni bir gelecek hakkında düşüncelere dalman mümkün. Birbirinize yardımcı olarak bu kararları en iyi şekilde almakta fayda var. Karar alırken cesur davranmak faydalı olabilir.

Bugünyerinde bazı zorluklar gözlemleyebilirsiniz. Küçük bir kişilik çatışması gibi personelin karşılaştığı bazı problemleri fark edebilirsiniz ve muhtemelen bu duruma bugün gözlerinizle şahit olacaksınız. Ayrı kalmaya çalışın ve fazla karışmayın. Günün enerjisi biraz gerginlik yaratıyor, ancak sizi sürüklemesine izin vermemelisiniz. Olumlu bir tutum sergileyin ve tartışmaya katılmayın!

Birarkadaşın senden bir konuda yardım isteyebilir. Elinden geldiğince ona yardımcı olmayı düşüneceksin. Birlikte zorlukların üstesinden gelmek kendini daha yetkin hissetmeni sağlayabilir.

Zihnini açık tutmaya özen göstermelisin. Gereksiz düşüncelere yoğunlaşıp kendini kısıtlamamalısın. Dinç ve zinde kalmak için her fırsatı değerlendirmek sana yarar sağlayacak. Seni yavaşlatacak, uyuşturacak ortamlardan uzak durmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş ortamında daha çok zaman geçirmek iyi olacak. Yanında güvendiğin insanların olması başka şeylere zaman ayırmak için sana fırsat sunabilir. Bu sayedekonusunda planladığın adımları atmak için imkanın olacak.

27 Şubat 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bu sabah ikili ilişkilerinizdeki mesafeleri ortadan kaldırıyorsunuz. Uzun süredir görüşmediğiniz bir arkadaşınızdan haber alabilir, kendinizi bir anda daha yakın hissedebilirsiniz.

27 Şubat 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün içsel mücadelenin sınırları zorlanabilir. Kardeşinle bir konu hakkındaki ayrı görüşleriniz olabilir. Orta yolu bulmak için Tatil gününü ailene ayıracaksın. Hafta içinin temposunda onları ihmal ettiğini düşünüyorsun. Çocukları olan bir Balık burcuysan, çocuklarına sorumluluklarını hatırlatmak vepaylaşımını öğretmek isteyeceksin.

27 Şubat 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Gizli olaylar ve geçmiş hataların konuşulduğu bir gün olabilir. Gerçekleri duyunca şaşırmamalısınız. Canınız acısa da olaylar sizin baktığınız pencerede olmayabilir. Partnerinizle iletişimsel sorunlar olabilir

27 Şubat 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ayın ışığı iyice küçülürken bazı beklentilerinizi yeniden düşünmeniz gerekebilir. İyimserliğinizi kullanmaya bakmalısınız.

27 Şubat 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yıllık hedefinizin bir revizesini yapmak için uygun bir gün. İstediklerinizi ve istemediklerinizi gözden geçirin. Bu da size daha çok şevk ve bir şeyler...

27 Şubat 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşler bugün sizin açınızdan kritik bir noktaya geliyor ve diğer insanların açık bir şekilde eylemlerinize itiraz ettiğini göreceksiniz. Eğer durum öyle olmayı gerektiriyorsa, biraz bencil olmaktan bir şey çıkmaz. Aynada kendinize bakın be gördüğünüz insanla gurur duyun. Kalabalıkta kaybolmamaya dikkat edin ve kendi kişisel başarınızın ve mutluluğunuzun diğer insanlarınkine bağlı olduğunu göz önünde bulundurun.

27 Şubat 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an tam olarak tanımadığınız biriyle bir yola girmek istemeyebilirsiniz. Anlık hisler, yanıltıcı olabilir. Harcama yapmanızı gerektirecek bir fırsat olduğunu düşünebilirsiniz ancak karşınıza daha avantajlı bir durum çıkabileceğinden çok hızlı bir karar almamak iyi olabilir. Romantik yaşamda şu anlık sizi tatmin edici gelişmeler yaşanabilir ancak uzun vadeli bir şey için daha fazla çabaya ihtiyaç var.

27 Şubat 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birçok olayı içinizde yaşamaktan yanasınız. Duygularınızı yeniden yapılandırmak için uygun bir gün içindesiniz. Kendinizi yargılamak istemiyor ve bazı beklentilerinizi yaşama geçirme konusunda beklemeyi tercih ediyorsunuz.

27 Şubat 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

27 Şubat 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sona ererken arkadaşlarınızla plan yapmak ve onlarla bir araya gelmek size iyi gelebilir. Yöneticiniz Neptün sizi destekliyor, bugün daha akışta kalabilir ve kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz.

27 Şubat 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkinizde sizi derinden etkileyen yoğun bir sevginin sarhoşluğu içindesiniz. Duygularınızı gizlemeyin ve önünüze çıkacak aksiliklerin sizi yıldırmasına da izin vermeyin. Mesleğinizde gerçeklere dayanarak sergileyeceğiniz tavır, kurallı ve sistemli hareket etmenizi sağlayacak. Kesin olarak verilmiş kararlara bağlı kaldığınız sürece mutluluğa ve başarıya ulaşmanız mümkün. Anlık arzularınız bütçenizi ciddi anlamda sarsabilir. Alkollü içecekler ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız

27 Şubat 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 43' 60" R
Ay
Akrep
09° 44' 45" R
Merkür
Koç
16° 01' 54"
Venüs
Koç
23° 47' 08"
Mars
Balık
25° 12' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 53"
Satürn
Balık
16° 02' 30"
Uranüs
Boğa
22° 00' 57"
Neptün
Balık
28° 43' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
20° 19' 29"
Lilith
Başak
22° 41' 18"
True Node
Koç
15° 37' 33"
Son Güncelleme : 24/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>