Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hayatın Tadını Çıkarıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün aşka odaklanırken kafanda bazı sorular olabilir. İçine sinmeyen şeyleri hemen olduğu gibi kabul etmemelisin. Bir şeyleri zamana bırakıp gözlemlemek daha mantıklı olabilir.

Yakında eski birarkadaşınız tarafından aranacaksınız. sizden biraz zorlanacağınız bir isteği olabilir. Ayağınızı sağlam basmalısınız. Sizi yerinizden kıpırdatma niyetinde birileri var gibi.

Eğer maddi konularda hızlıca bir karar almanı isteyen olursa o kişilere karşı dikkat etmen gerekebilir. Çünkü aceleyle hata yapmana sebep olmak isteyenler olabilir. Biraz beklemek ve olayları akışına bırakmak daha iyi olacak.

Ağız ve diş sağlığına önem gösterebilirsin. Önlemler almak, tedavilerden daha rahat olabilir. Bugünden kullandığın ürünleri gözden geçirebilir ve daha sağlıklı bir ağız için bazı değişimler yapabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafan karışabilir. Yanlış anlaşılmalara daha açık olabilirsin. Kendini ifade ederken ve başkalarını dinlerken bir yanlışlık olmaması önceliğin olabilir. Kelimeleri dikkatli seçmelisin.

2 Mart 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün karşı cinsten yeni insanlarla tanışacaksınız ve romantizm şansınız oldukça yüksek. Evde kalmamaya ve dışarı çıkıp etkileşime girmemeye çalışın. Bu akşam, yeni ve ilgi çekici insanlarla tanışma fırsatınız var. Bekarlar iletişim kurmaktan korkmamalı ve konuşma yeteneklerinden en iyi şekilde yararlanmalıdır.

2 Mart 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli başlayan gün yaşayacağın sorunlar motivasyonunun düşmesine sebep olabilir. Baskılara rağmen hayatın tadını çıkaracaksın. Düşüncelerinin yok sayılması, seni bulunduğun ortamlardan uzaklaştıracak. Bugün burcunda Yeniay meydana gelecek. Kendi işinin sahibi olan bir Balık burcuysan, ofisinin taşınma işlemlerini tamamlamak isteyebilirsin.

2 Mart 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi ruhsal olarak huzursuz hissedebilirsiniz. Sıkışmışlık hissi sizi farklı bir şeyler yapmaya ve kendinizle başbaşa sohbet etme zamanı yaratmanıza sebep olabilir. Açık havada yürüyüş yapmak, spor yapmak, meditasyon yapmak size iyi gelecektir. Artık hayallerinizi hayata geçirmek için somut adımlar atmalısınız.

2 Mart 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizde niyetlerinizi ortaya koyup aksiyon almayı bekleyeceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınıza ve bedene ait konulara dikkat etmenizde fayda var. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konularda tartışmacı tarafınızı ortaya koymamaya çalışın.

2 Mart 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hafif egzersiz de size çok iyi gelebilir. Hayat sizi ilginç hatta komik diyaloglara sürükleyebilir. Mühim olan tutumunuzu mümkün olduğunca sakin...

2 Mart 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son birkaç gündür yaşadığınız aşırı stres partnerinizle tartışmaya girmenize neden olabilir. Bu katiyen bir felaket değil ancak gününüze gölge düşürmesi muhtemel. En iyisi birkaç dakika uzaklaşmanız ve etrafta kimse yokken bütün negatif enerjinizi atmanız olabilir. Böylece ailenizle, arkadaşlarınızla ve hayatınızdaki adam ya da kadınla yüz yüze geldiğinizde daha iyi hissedeceksiniz.

2 Mart 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmeyen haberler bugün sizi yolunuzdan şaşırtabilir. Muhtemelen sizi şaşırtan bu bilgiler karşısında biraz geri çekilmek ve hemen tepki vermemek iyi bir fikirdir. Her şeyi iyice düşündükten sonra, aklınıza ilk gelenden farklı bir şey yapmaya karar verebilirsiniz. Bu konuda hissettiklerinize dayanarak aceleci davranırsanız, işleri daha zor bir noktaya götürebilirsiniz. Ne yapacağınıza karar vermek için zaman ayırın ve bunun sizi geciktireceğini düşünmeyin.

2 Mart 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkın olmadığınız bir durum söz konusu. Ay, duygusal takıntı yapıyor. Harcamalar konusunda planlı ve programlı gitmeniz gerekiyor. Mars’ın Oğlak’ta ilerlemesi, ilişkilerinizde inatçı ve mantıklı yönlerinizi ortaya çıkaracak.

2 Mart 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

2 Mart 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün Ay sizin burcunuzda olacak ve burcunuzda Yeniay gerçekleşecek. Hayatınızla ilgili karar almak, bazı konuları sonlandırmak, yeni başlangıçlar yapmak için en uygun dönemdesiniz. Gökyüzü size şifa getirecek enerjiler taşıyor.

2 Mart 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizi kontrol etmek isteyebilir. Başkasını kontrol etmek isteğinin, aşk ve romantiklikle bir ilgisi olmadığını kendinize hatırlatın ve yaşamınıza uymayan kısıtlamalar getirilmesine izin vermeyin. İş yerinde ulaştığınız başarı çizgisi gözlerden kaçmıyor. Terfi alma olasılığınız bu aralar çok yüksek. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Uykunuzdan ödün vermeyin, yoksa ertesi günden hiç verim alamazsınız

2 Mart 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 16' 29"
Ay
Akrep
13° 21' 45"
Merkür
Koç
26° 00' 47"
Venüs
Balık
20° 29' 51"
Mars
Balık
04° 16' 14"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 18"
Satürn
Balık
13° 11' 56"
Uranüs
Boğa
20° 37' 13"
Neptün
Balık
27° 46' 31"
Plüton
Kova
01° 48' 41"
Chiron
Koç
18° 44' 28"
Lilith
Başak
19° 41' 49"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 28/03/2024 14:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>