Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İletişimde Başarılısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2022, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Alınganlığın üstünde olabilir. Aşk konularında kendini kötü hissedebilirsin. Bir şeylere objektif bakabilmek ve her şeyi kişisel algılamamak için biraz zamana ihtiyacın olabilir.

Bugünyerinizde gergin olacaksınız ve gereksiz yerearkadaşlarınızla tartışabilir, istemeden de olsa onların kalbini kırabilirsiniz. Duygusal anlamda zayıf bir gündesiniz.

Bugün maddi konularda acele etmemen gerekecek. Bazı şeyleri zamana yaymak ve bütün kararları hızlıca almaya çalışmamak daha iyi olabilir. Aceleyle hata yapmaya yakın olabilirsin.

Açık havada biraz da olsa yürümek sana çok daha iyi gelebilir. Zihnen ve bedenen enerjini yenilemek için temiz havayı içine çekmen gerekebilir. Biraz hareket etmenin faydasını görebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine çok katı davranıyor olabilir misin? Kendine karşı daha yumuşak ve samimi davranman gerekecek. Kendine çok yükleniyor veya beklentileri negatif şekilde biçimlendiriyor olabilirsin, aman dikkat!

1 Mart 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün sezgilerinizle hareket edebilirsiniz. Yalnız kalma duygusu baskın olsa da bugün yalnız kalmamaya çalışmanız daha iyi olabilir. Duygusal desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, akşam yemeği için arkadaşlarınızla veya telefonda sohbet ettiğinizden emin olun.

1 Mart 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugüne her zamankinden daha isteksiz başlayabilirsin. İnsanlarla olan iletişimin üzerindeki yorgunluğa rağmen gayet başarılı olacak. Ay burcunda hareket ederken Mart ayına başlıyorsun. Kişisel hayatınla ilgili konular bugün gündemine gelebilir. Masa başı bir işte çalışan Balık burcuysan, göz ile ilgili problemler baş gösterebilir.

1 Mart 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün empati daha fazla empati yaparak olaylara farklı bir bakış açısı getirebilirsiniz. Duymak istediğiniz sözcükleri duyamasanızda öfke yaratmayın. Bazı gerçekler size daha iyi gelecektir.İş hayatınızdaki bazı değişimlere hazırlıklı olun.   

1 Mart 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi hapseden koşullar oluşabilir. Gizli kalmış durumlardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde fazla kabullenir olduğunuzu düşünebilirsiniz. Karşınızdaki kişi sizi çatışmaya sürükleyebilir. Kendinizi tamamlanma ve olgunlaşma içinde bulabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz.

1 Mart 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde uzaklardan beklediğiniz haberler gelebilir. İnsanlarla iletişiminizin önemli olduğu bir sürece giriyorsunuz ancak aşk hayatınızda biraz...

1 Mart 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için büyük bir gün olacak. Gezegenlerin şu anki enerjisinden gelen manevi güce karşı duyarlı olacaksınız. Akşam eğlenemeye çıkarsanız gece boyunca arkadaşlarınızla aydınlatıcı ve moral verici sohbetleriniz olacak. Hayata dair daha önce bilmediğiniz bir şey keşfedebilirsiniz. Alacağınız bu bildirime açık olun ve uyanışınızın keyfini çıkarın.

1 Mart 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Muhtemelen arkadaşlarınızın şu anda desteğe ihtiyaçları olduğunda arayacakları ilk kişi sizsiniz. Bu gurur verici olabilir, ama aynı zamanda yorucu da olacaktır. Zamanınız ne kadar esnetmeye çalışsanız da sınırlıdır. Kimin yardımına koşacağınız konusunda daha seçici olmanız gerekebilir. Muhtemelen ilk size gelmiş olsalar bile gidebilecekleri başka yerler de var ve zannettiğiniz gibi çaresiz hissetmeyecekler. Sadece bunu ne şekilde ifade ettiğinize dikkat etmelisiniz.

1 Mart 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, size önemli gelişimler kazandıracak ve kafanızdaki bir takım karışıklıklara çözüm bulacaksınız. Bugün cesaretli yapınızı biraz daha ortaya koyarken, yeniliklerden korkmamayı öğrenmelisiniz.

1 Mart 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

1 Mart 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geniş hayal gücünüz sayesinde hayatta karşınıza çıkan deneyimler hakkını vererek yaşıyorsunuz. Kendinizi yeni keşiflere açık tuttuğunuz sürece her deneyimden bambaşka şeyler öğrenip kendinizi geliştirebilirsiniz.

1 Mart 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Tutum ve davranışlarınızdaki değişiklik zaman zaman birlikte olduğunuz kişiyi şaşırtıyor. Bu konularda aranızda sorun çıkmasını istemiyorsanız, ona bu konuda yardım etmeli, bir denge tutturmalısınız. Yoksa onun güvenini kaybetmeniz mümkün. İşinizde enerjik olun ve hızlı hareket edin. Riskleri göze alarak kaybetmekten korkmayın. Kaybedeceklerinizi daha sonra fazlasıyla geri alacaksınız. Geçmişte ciddiye almadığınız bir para sorunu, bugün karşınıza yeni bir boyutuyla çıkabilir.

1 Mart 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 15' 14" R
Ay
Yay
12° 11' 54"
Merkür
Koç
16° 04' 22"
Venüs
Koç
26° 58' 41"
Mars
Balık
27° 12' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 52"
Satürn
Balık
16° 16' 56"
Uranüs
Boğa
22° 09' 42"
Neptün
Balık
28° 48' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 24"
Lilith
Başak
22° 58' 32"
True Node
Koç
15° 30' 18"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>