Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Geçmiş Karşına Geliyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişiyle güzel bir plan yapabilirsiniz. Birlikte tatil planları yapmanız, birbirinize zaman ayırmanız olası. Bu durum seni çok daha mutlu edebilir bugün. Birlikte yapacağınız planlar seni neşelendirecek.

Kendinizi daha açık ifade etmek üzerine çalışmak sizin için iyi olacak. Geçmişte, çevreniz sizi sık sık ortada bırakıp bir şeyler için suçlamış olabilir. Görünüşe göre bakış açınız bulanıklaştı ve bağlılık hissiniz de azaldı. Bugün doğru ve yanlış hissinizi birbirinden ayırt etmek için ideal bir gün olacaktır.

İş ve kariyer konularında ileriye dönük hareket etmek sana iyi gelebilir. Sonradan yapılacak masraflar için para biriktirebilir, eğitim gibi konulara para ayırabilirsin. Bu sana daha iyi sonuçlar verebilir.

Açık hava yürüyüşleri bugün sana iyi gelecek. Kaslarını hareket ettirmen ve derin nefes egzersizleri yapman daha iyi bir enerji sağlayabilir. Biraz daha aktif olmayı tercih edebilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günü kendine göre harcamak, dinlenmek, çok fazla insan ile muhatap olmamak iyi olabilir. Bugün dinlenmeye, evine, kendine daha fazla öncelik verebilirsin. Dışarıdan gelen etkilere biraz kendini kapatman olası.

5 Mart 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, burcunuzdaki Güneş ve Jüpiter, önümüzdeki 48 saat boyunca olumsuz olayları lehinize çevirmeye yardımcı olacak. Kısa vadeli aksiliklerin ötesine bakın ve büyük resmin nasıl şekillendiğini görün. O resimde bir yer size özel olarak ayrılmıştı.

5 Mart 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel bakımın ile ilgilenmek isterken, harcamaların da artabilir. Ayın başından bu kadar fazla harcama yapman seni ilerleyen günlerde olumsuz etkileyebilir. Geçmişe dönük her ne varsa masaya yatırmak isteyeceksin. Güneş ile Jüpiter burcunda kavuşacak. Yalnız bir Balık burcuysan, ruh ikizim diyeceğin kişi ile tanışabilirsin.

5 Mart 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ve arkadaşlık ilişkilerinizdeki değişime hazırlıklı olmalısınız. Arkadaş topluluklarınızda bazı yanlış anlaşılmalara ya da randevu iptallerine karşı daha anlayışlı davranmak doğru olabilir. Burada daha sakin ve objektif yaklaşımlarda bulunun. 

5 Mart 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizin ya da başkalarının kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Alışveriş yapacaksanız, elinizdekileri israf etmemeye bakmalısınız.

5 Mart 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklediğiniz ve dönmeyeceğine inandığınız birdönebilir Aşk hayatınızda geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Partnerinizin sizi anlamadığından şikayet...

5 Mart 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başkalarının sizi sindirmesine pabuç bırakmayın. İnsanlar bir hayli çok kendilerini övebilir, ancak sözlerinin arkasında çok az şey olması muhtemel. Elinize geçen fırsatları ıskalamamaya dikkat edin. Bugün kendinize ve kendi gereksinimlerinize önem vermelisiniz. İstediğinizi elde etmenizi sağlayacak girişken adımlar atın. Son zamanlarda tanıştığınız kişilerle bağlantı kurun. Zira kalabalık ortamlara girmenizde fayda var.

5 Mart 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçine bulunduğun sosyal ortamların dinamikleri değişebilir, taraf tutmak zorunda hissetmeden kalbinizin bulunduğu yerde olmaya çalışın. Kimseye ihtiyaç duymadığınızı hatırlamalısınız. Kendinizi daha çok izole hissediyorsanız, size görülmüş hissettiren insanlarla tanışmak için iyi bir zaman. Harika bir topluluk sizi bekliyor! Daha önce uyumsuz görünen şey, şimdi daha olumlu ve tamamlayıcı gelebilir.

5 Mart 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazıplanlarınızı, yollardan gelecek haberlere göre düzenlemeniz gerekiyor. Bu nedenle bugün beklemenin ne kadar zor olduğunu hiç kimse sizin kadar anlayamaz. Hata yapmaktan hoşlanmıyor, yoğun bir dönem içine giriyorsunuz.

5 Mart 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

5 Mart 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konular gündeminizde ve günün bolluk bereket enerjisi baskın. Akışta kalarak şanslı olabileceğiniz gibi, abartılı harcamalar ya da gerçeklerden uzak kararlar almanız da mümkün, dikkat edin.

5 Mart 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zaman zaman günübirlik ilişkilerin özlemini duysanız da, şu anda yaşadığınız huzurlu ilişki size iyi geliyor. Onun kıymetini bilin! Mutluluğu uzaklarda aramayın. İş yerinde teknik bir konuda sorun yaşayabilirsiniz. Bununla ilgili duygusallık içine girmemeniz gerekiyor. Para konusundaki sorunları bu kadar çok önemsemeniz için aslında hiçbir neden yok. Bu aralar içtiğiniz şeylere dikkat etmeli, soğuk gıdalardan uzak durmalısınız. Boğaz ağrıları ve ses kısılmaları bir süre sizi uğraştırabilir.

5 Mart 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 40' 17" R
Ay
Terazi
26° 28' 19" R
Merkür
Koç
16° 10' 53"
Venüs
Koç
22° 26' 29"
Mars
Balık
24° 21' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 47"
Satürn
Balık
15° 56' 18"
Uranüs
Boğa
21° 57' 17"
Neptün
Balık
28° 41' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
20° 15' 42"
Lilith
Başak
22° 34' 03"
True Node
Koç
15° 39' 01"
Son Güncelleme : 23/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>