Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Boş Vakitleri Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile yapacağın planlarda aksaklıklar olabilir. Birlikte zaman geçirmek isterken başka şeylere öncelik vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu konuyu gözünde büyütmemende fayda var.

Uzun zamandır aklınızı kurcalayan birmeselesi var, gittikçe somutluk kazanıyor ama yine de acele etmeyin, üzerinde biraz daha düşünmeniz iyi olacak. Dikkatsizliğiniz nedeniyle doğan bir aksama bugün karşınıza çıkabilir, ama artık önemsemeyin.

Birikim konuları gözünde büyüyor olabilir. Bu ekonomide nasıl birikim yapacağını tam kestiremeyebilirsin. Ancak bugün kendini bu konularda eğitebileceğin ve daha dikkatli davranabileceğin bir gün olabilir.

Ağız ve diş sağlığın için bazı şeyleri değiştirebilirsin. Eğer sürekli diş eti çekilmesi yaşıyorsan bunun için bir doktora gitmen de olası. Daha sağlıklı bir ağız için dikkat edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sağlığına öncelik verebilirsin. Kendi bünyeni çok fazla yormaman gerekebilir. Sakin ve dinlenebileceğin bir gün geçirmek önceliğin olabilir. Vücudunu dinlendirmek ve kendini yormamak için bazı değişimler yapabilirsin.

3 Mart 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, rakipler bugün zihninize şüphe tohumları ekmeye çalışacaklar, ancak başarılı olmaları pek mümkün değil. Burcunuzdaki yeni ay tüm olumsuz etkileri geçersiz kılar, bu nedenle eleştirmenleri ve alaycıları görmezden gelin ve kalbinizi takip edin.

3 Mart 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinle ilgilenmek için gerekli vakti oluşturacaksın. Gün içerisindeki boş vakitlerini değerlendirmek için kendine program yapacaksın. Sinema ya da tiyatro gibi etkinliklere katılmak isteyebilirsin. Dış görünüşünle ilgili değişiklere başvuracağın değişiklikler gündeminde. Sürekli olarak aynı konuların gündeme gelmesi huzursuzluğuna sebep olabilir.

3 Mart 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bazı hayal kırıklıkları yaşanabilir. Bu sizlerin yeni temiz bir başlangıç yapmanıza vesile olacaktır. Öncelikle karşınızdaki kişiyi tanımalısınız. Zihninizdeki kişi ile ne kadar örtüşüyor kararı duygularınız verecektir. 

3 Mart 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Geleceğiniz için alternatif fikirler üretip, bunları proje haline getirebilirsiniz. Hassasiyet gösterdiğiniz konulara daha fazla eğilmek isteyeceğiniz zamanlar var. Beden sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

3 Mart 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının sizi etkilemesine müsaade etmeyeceksiniz. İyi niyetinizden ötürü daha çok insanı etrafınıza çekmek insanların hakkınızda fikir sahibi...

3 Mart 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her gün geçtiğiniz sokağın köşesindeki dilenciye biraz bozuk para verin. Küçük bir cömertlik, yaptığınızın on katı büyüklüğünde bir iyiliği görmenize yol açacak bir kanat çırpışına sebep olabilir bu kelebeke etkisinde. Düşüncelerinizin ve sözlerinizin çapı kendilerini çok aşabilir bu yüzden evrene nasıl bir mesaj gönderdiğinize dikkat edin. Ayağınızı denk alın.

3 Mart 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün olaylar biraz daha sisli olduğundan karar verme süreci sancılı geçebilir ancak muhtemelen çoğu şeyi bugün yapmasanız da olur. Geçmişi ve geleceği düşünmeyi bırakıp bugünde olmayı tercih edebilirsiniz ve bu size iyi gelebilir. Hiç değişmeyeceğini düşündüğünüz bazı şeyler ani değişimler yaşayabilir, bunun sizi durdurmasına izin vermeyin. Kendiniz için yeni hedefler belirlemeye odaklanın, çünkü yeni ve güçlü bir aşamaya giriyorsunuz ve yolunuza çıkan fırsatları boşa harcamamalısınız.

3 Mart 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapmak istediğiniz çok şey var. Yaşantınızda önce kendi duygularınızı ön plana çıkarmak, enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsanız, yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlamalısınız. Acele etmezseniz büyük keyif alacaksınız.

3 Mart 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

3 Mart 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay sizin burcunuzdaki seyahatine devam ederken hayatınızla ilgili kararlar almak, yeni başlangıçlar yapmak için en uygun dönemdesiniz. Ancak konfor alanınızdan çıkmanız ve korkularınızı geride bırakmanız gerekiyor.

3 Mart 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki hareketlilik, duygularınız ile mantığınız arasındaki dengeyi kaybetmenize yol açıyor. Özellikle bugün vereceğiniz kararlarda mantığınızın sesini dinleyin. İş yükünüz fazlasıyla arttı ve azalmasını istemekte çok haklısınız. Bu sorunu doğru kişilerle konuşmanız gerekiyor. İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, haklı talebinizi karşılıksız bırakmayacak. Parasal yönü ağır basan ve umut vadeden işler gündeminizi doldurabilir. Terlemeyle gelen rahatsızlıklara dikkat

3 Mart 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 20' 55" R
Ay
Yay
13° 26' 40"
Merkür
Koç
16° 05' 07"
Venüs
Koç
27° 05' 53"
Mars
Balık
27° 16' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 13"
Satürn
Balık
16° 17' 28"
Uranüs
Boğa
22° 10' 01"
Neptün
Balık
28° 48' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 44"
Lilith
Başak
22° 59' 11"
True Node
Koç
15° 29' 58"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>