Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Araştırmacısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2022, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişiyle bir şeylerde uzlaşamaman olası. Aranızdaki iletişim sıkıntılı ilerleyebilir. Bu konuda bir şeyleri zorlayıp üstüne gitmemek daha iyi olacak bugün. Akıntıya karşı kürek çekmemelisin.

Yakın bir dostunuzla yaşadığınız dayanışma altından kalkması zor gibi görünen sorunları kolayca aşmanıza neden oluyor. Bu işbirliğiniz bir süre daha sürecek gibi görünüyor. Ekonomik olarak da önemli gelişmeler olabilir.

İnsanlara derdimi anlatacağım diye kendinden çok fazla ödün vermemelisin. Bugün zihnen bu konularda yorgun düşmen olası. İş ortamlarında anlaşmazlıklar olabilir.

Bugün gerginlik had safhada olabilir. Zihnini boşaltıp daha iyi bir fiziksel enerjiye ulaşabilmek için biraz kendini egzersize vermen gerekebilir. Tek başına egzersize odaklanmak sana çok daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı şeyleri gözünde abartmaman gerekecek. Konuştuğun insanları, onların etkilerini… Bazı kişiler kendilerini dev aynasında gösterebilir. Buna dikkat etmen bugün önemli olacak.

8 Mart 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşılaşabileceğiniz tek sorun, aralarından seçim yapabileceğiniz çok fazla teklifin olmasıdır. İyi haber şu ki, hızlı bir karar vermek zorunda değilsiniz. Artıları ve eksileri tartmak için kendinize bolca zaman verin, böylece doğru olanı yapın.

8 Mart 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rekabete dayalı bir işin varsa,ortamında tuttuğunu koparan tavrınla dikkatleri üzerine çekeceksin. Bu tavırlarınla odak noktası haline gelebilirsin. Dün gece gördüğün rüyanın etkisi gün boyunca sürebilir. Akşam saatlerinde tesadüfen denk geleceğin bir film ya da dizi seni farklı konuları araştırmaya itebilir.

8 Mart 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Artık özgür olmak istiyorsunuz. Duygularınızı bastırmaktan çok yoruldunuz. Yeni kararlar yeni amaçlar edinmek için içsel olarak harekete geçmek istediğiniz bir zaman dilimindesiniz. Kendinizi yenilemek için size gereken o içsel motivasyonu sağlayın. Değişim için şartlarınızı zorlamaktan çekinmeyin.   

8 Mart 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinizle zaman geçirmenin sizi keyiflendireceği bir gündesiniz. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Uğraştığınız işlerde yazışmalar ve eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Maddi konularda hayatınızı yönlendireceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Engelleri aşacağınız zamanlar var.

8 Mart 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde artan sorumluluklarınızın yönetimini yapmakta oldukça başarılısınız. Ancak dik başlı olmak en büyük zaafınız olabilir.

8 Mart 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün stil anlayışınız gelişebilir. İnsanların size hayranlık ve beğeniyle bakmasını isteyebilirsiniz. Belki de en havalı giysilerinizi giyip sosyal medyada özgüven abidesi bir fotoğraf paylaşırsınız. İçinizde hep model ya da oyuncu olmak isteyen bir yanınız oldu ve bugün kendinizi gösterme şansı bulabilirsiniz. İş çıkışı iki dirhem bir çekirdek giyinip şık bir gece kulübüne ya da restorana gidin. Size hayran olacak birkaç arkadaş edinebilirsiniz!

8 Mart 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayat şu anda size oldukça ilgi çekici bir film gibi gelebilir, bu yüzden kendinizi en iyi hissedeceğiniz şekilde hazırlanın ve maceraya atılın. Bugün yaptığınız her şey sihirli bir değnek değmiş gibi bir sonuç verebilir. Bu son derece ilham verici bir döngüdür, bu nedenle yaratıcı tarafınızı iyice uyandırdığınızdan ve kendinize normalden daha fazla hayal kurma izni verdiğinizden emin olun. Gerçekten muhteşem bir şey, hiç beklemediğiniz bir anda yüzeye çıkabilir.

8 Mart 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde baskıcı tavırlar sergileyerek, bazı dostlarınızdan tepki alabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili duygusal bağlarınız gündeme gelecektir. Aile içi sorunlara ortak bir payda oluşturmalı ve olaylara esnek bakmalısınız.

8 Mart 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

8 Mart 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğitim alıyorsanız gündüz saatlerinde yoğun çalışmanız gerekebilir. Ancak odaklanma güçlüğü yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerini ailenize ayırabilir, keyifli sohbetler yapabilirsiniz. Ya da evinizde yapmanız gereken işler çıkabilir.

8 Mart 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sudan sebeplerden dolayı partneriniz ile aranızda sorunlar var. Sevdiğiniz kişinin dikkatini çekmek istiyorsanız, bu gün elinize geçecek fırsatları iyiden iyiye değerlendirmeye çalışmalısınız. Mesleğinizde biraz sabırlı olmanız gereken bir gün. Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Aynı şekilde başkalarının da sizin yapıcı eleştirilerinize ihtiyacı olabilir. Parasal problem yaşıyorsunuz ama sizin için maddi fedakarlığa hazır kimseleri de görmüyorsunuz

8 Mart 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 59' 19"
Ay
Akrep
22° 13' 42"
Merkür
Koç
26° 22' 31"
Venüs
Balık
21° 23' 26"
Mars
Balık
04° 49' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 27"
Satürn
Balık
13° 16' 53"
Uranüs
Boğa
20° 39' 13"
Neptün
Balık
27° 48' 08"
Plüton
Kova
01° 49' 23"
Chiron
Koç
18° 46' 59"
Lilith
Başak
19° 46' 38"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 29/03/2024 07:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>