Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sorumluluklarını Hatırlıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin birisi varsa ona nasıl hissettiğini söylemen gerek. Bunun için bir bahane veya bir başka sebep beklememelisin. Kendini ifade edebilmen birçok konuda daha iyi olabilir. O yüzden kendini anlatabilmelisin.

İşyerinizde yakın bir dostunuzla çalışmanın zorluklarını yaşıyorsunuz. Onun hatalarını düzeltmekten kendi işlerinizi yapamıyorsunuz. Ama bu dayanışmanız onu çok duygulandırıyor.

Kendine masraf yapmak her zaman lükse girmez. Bazen kendine yatırım yapar insan. Güzel şeylerle kendini donatmak, kendine değer vermek bir ayıp olmamalı. Başkalarının düşüncelerine göre kendini ertelememelisin.

Bugün sana iyi gelecek sağlıklı şeylerle beslenmen gerekebilir. Daha sağlıklı bir beslenme planı oluşturabilirsin. Lezzetli ve sağlıklı şeylere odaklanmak iyi olabilir. Yediklerin enerjini de değiştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eyleme geçmen gerekecek bugün. Güzel hayalleri gerçeğe dökmek önemli olabilir senin için. Ve bugün bunun için doğru fırsatı da bulabilirsin. Eyleme geçmek ve güzel şeylere odaklanmak seni çok memnun edebilir.

9 Mart 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda kişisel yaşamınızda bir dizi önemli değişiklik yaşıyorsunuz. Muhtemelen, potansiyel bir romantik partner hakkında önemli bir şey öğreneceksiniz. Bu arada, bazılarınız kendinizi birdenbire önemli duygular yaşarken bulabilirsiniz. Bu fırsattan yararlanmalısınız.

9 Mart 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini kapatmak yerine, sosyalleşmek iyi gelecektir. Onun için de arkadaşından gelen daveti geri çevirmek istemeyeceksin. Sorumluluklarını hatırlamak, yorgunluğunu hissettirecek olsa da gece geç yatmanın pişmanlığını gün boyunca hissedeceksin. Yalnız yaşayan bir Balık burcuysan, çat kapı gelecek sürpriz bir misafir yorgunluğunu unutmanı sağlayacak.

9 Mart 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün burcunuzda yeniay gerçekleşiyor. İkili ilişkilerinizde kendinizi yeniden yapılandırıyorsunuz. Başlangıç yapma korkunuzu yenerek kendinize olan güveninizi yeniden kazanıyorsunuz. Güven aşıladığınız her konu sizi yeni bir adım atmaya şevklendirecek ve başarıya gitmek için resmen koşacaksınız. Değişimin tadını çıkardığınız zamanlardasınız.

9 Mart 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Sabah saatlerinde küçük aksilikler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yazışmaların ve konuşmaların yoğun olduğu saatler geçirebilirsiniz. Güven aradığınız yerlere doğru çekilebilirsiniz. Bazı konularda iç sesinizi dinlemeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde kendinizi duygusal olarak yıpranmış hissedebilirsiniz.

9 Mart 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda hayat sizi zorluyor gibi görünse de aslında yaşadığınız durum kendinizi düzenlemek için dışardan gelen mesajları içerir.

9 Mart 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorun çıkmasın diye çatışmalardan kaçınmaya eğilimlisiniz. Sonuç olarak, genellikle sessiz ve huzurlu bir hayat sürüyorsunuz. Ama bazen konuşmaya da ihtiyacınız var aksi takdirde sessizliğe mahkum edilebilirsiniz. Bugün yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak için konuşmak zorunda kalabilirsiniz. Eğer yaptıklarınız yanlış anlaşıldıysa, kendinizi savunmak size kalmış bir şey. Bu durumda sorun çıkmasın diye düşünüp durmayın aksine ortalığı velveleye verin!

9 Mart 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ne demek istediğini zorlanmadan söyleyebileceğiniz, anlaşılmama endişelerinin azaldığı türden bir gün. Doğru ve kolay kurulan iletişim gerçek amacınızı anlamanızı kolaylaştırıyor ve çevrenizden de destek almanızı sağlıyor. Bu durumdan en iyi şekilde faydalanmak için bazı dostlarınıza özel zaman ayırabilir, ayrıca onlara destek olarak kişisel bir tatmin de sağlayabilirsiniz.

9 Mart 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatın, zıtlıkların bir bütünü olduğunu unutmayın. Bu anlamda düşünmeye çalışırsanız, kayıplarınızla ilgili olarak girdiğiniz stresin etkisini azaltabilir ve tamamen yok edebilirsiniz. Yeni kazançlara yelken açacaksınız.

9 Mart 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

9 Mart 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aileniz ya da evinizle ilgilenebileceğiniz bir gün. Aile içinde ertelenmiş konuşmalar yapılabilir. Ancak her kafadan bir ses çıkması da mümkün. Evinizle ilgili yapmanız gereken işler varsa hepsini birden halletmeye çalışmayın.

9 Mart 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjik bir gün sizi bekliyor.Çok istediğiniz bir şey var, onun için çaba harcayacaksınız. Hiç önemsemediğiniz biri, kalbinize girmek için çareler arıyor! Ummadığınız bir anda kendinizi güzel bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni fikirler ve projelerle kendinizi ortaya koyacaksınız. Gününüz oldukça yoğun geçecek ama verimli çalışmalar sizi bekliyor. Karşınıza çıkacak para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Uykusuzluk performansınızı etkiliyor.

9 Mart 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 39' 29" R
Ay
Başak
19° 40' 54"
Merkür
Koç
17° 08' 04"
Venüs
Koç
18° 37' 51"
Mars
Balık
21° 58' 15"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 12"
Satürn
Balık
15° 38' 23"
Uranüs
Boğa
21° 47' 01"
Neptün
Balık
28° 35' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 56"
Lilith
Başak
22° 13' 29"
True Node
Koç
15° 37' 46"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>