Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tatil Planları Gündeminde Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşkta uzlaşma zor görünebilir. Sevdiğin kişiyle ters düşebilirsin bazı konularda. Üste çıkmak veya inat etmek yerine bir şeyleri başka güne ertelemek iyi olabilir. Haklı çıkmak için karşı tarafı ezmemelisin.

Ay ın konumu, kendinizi cesurca ortaya koyabileceğinizi ve yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebileceğinizi belirtiyor. İşbirliklerinde ani ve duygusal kararların etkisinde kalmamaya dikkat etmelisiniz.

Bugün maddi konularda çevrendeki insanlarla tam olarak anlaşamaman olası. Bir şeyleri oldurmaya çalışmamalısın. Karar almak için başka bir günü beklemek seni zarardan ve üzüntüden koruyabilir.

Stres ve gerginlik seni yorabilir. Gün içerisinde odaklanacağın negatif konular üstünde fiziksel etkilere sebep olabilir. Gerginliğin kas ağrılarına dönüşmemesi için biraz dikkat etmen gerekebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz daha fazla çaba göstermen gerekebilir. O yüzden halledilmesi gereken işleri ertelememen iyi olacak. Yapılması gereken şeyleri öncelik sırasına koymak ve kendini çok yormadan bir şeylere odaklanman iyi olacak.

12 Mart 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygusal olarak yakın olduğun biri kendini biraz kötü hissediyor, bu yüzden yüzünü tekrar gülümsetmeyi kendine görev edin. İyi bir ilk hareket, onlara minnettar olmaları gereken her şeyi hatırlatmak olacaktır. Yine de güzel bir dünya.

12 Mart 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına yenilik ve değişim getirmek için harekete geçiyorsun. Sana zarar veren kötü alışkanlıklarından kurtulacaksın. Fikirlerini daha rahat bir şekilde anlatman, kendini ifade etmen, buna olanak sağlayacak. Hafta içinden kalan bir sorumluluğunun olmaması, tatil konusunu karşına getirebilir.

12 Mart 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayat amacınızı eksik tasarladığınızın aydınlanmasını yaşıyorsunuz. Gerçek potansiyelinizi yansıtmak için yeniden düzenleme yapacaksınız. Üzerine uzunca düşündüğünüz bir süreç sizi kendinizi bulmanıza yardımcı olacaktır. Attığınız her adım ilerleyen zamanlarda karşılık bularak sizi motive edecektir. 

12 Mart 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz, şanslı bir gündesiniz. Yaratıcı konular, eğlenceli uğraşlar gündeme gelebilir.

12 Mart 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konu kendiniz olan birebir atışmada iki kişi arasındaki konulara müdahil olup çözmek konusunda uzmansınız. Çekilme zamanınız geldi.

12 Mart 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir gözünüz saatte olsun çünkü zaman öyle bir akacak ki kendinizi bir saniye önce kalkan otobüsün ardından bakakalan bir yolcu gibi bulabilirsiniz. Davranışlarınızın getirilerini ve hatalarınızı kabul edin. İnsanlara karşı şimdi dürüst olursanız ileride size daha çok güvenebileceklerini fark edeceksiniz.

12 Mart 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızın bir anda değişmesi muhtemeldir, bu da sizi ruhsal olarak kaosa sürükleyebilir. Bugün kendinizle bağ kurmak isteyebilirsiniz ancak görmezden geldiğiniz sorunlar hemen hemen her şey hakkında gerçekte ne hissettiğiniz konusunda kafanızı kaşımanıza neden olabilir. Kendinizi şu anda belirli bir noktada tutmayın, çünkü yarın başka bir ruh haliyle her şey çok farklı görünebilir!

12 Mart 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Unuttuğunuz olayların yeniden önem kazanması, sizin lehinize gerçekleşecek. Yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. Bugün duygusal coşkular içinde olacaksınız...

12 Mart 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işinizde yeni sorunlarla karşılaşacaksınız. Ama tam zamanında gelen bir yardım sayesinde görevinizi sakince tamamlayabileceksiniz. Her ne kadar bu yardım alışılmadık bir yerden gelse de, sakın geri çevirmeyin. Sağlığınız konusunda gelecek için ibreyi olumlu yöne çevirebilirsiniz. Olaylara sabır ve dikkatle yaklaşırsanız, uzun vadede bazı sağlıksız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

12 Mart 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde yanlış anlaşılmalar, alınganlıklar ya da çeşitli duygusal krizler söz konusu olabilir. Bu enerjiyi olumlu anlamda kullanabilirseniz aranızda yakınlaşma ve sıcak paylaşımların olması mümkün.

12 Mart 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiyle aranızdaki yakınlaşma artarak devam ediyor fakat henüz beklediğiniz sonuç gerçekleşmedi. Bugün yine aynı ortamda olabilirsiniz, bu harekete geçmek için çok fazla düşünmeyin. İşinizle ilgili bir konuda çıkış yolu arıyorsunuz. Bunu paylaşmanız gerekecek. Problemin içinde tek başınıza biraz bocalamanız sinirlerinizi gerebilir. Bugün beklediğiniz parasal gelişmeler ile ilgili bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Beslenme alışkanlığınız kilo almanıza sebep oluyor.

12 Mart 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 10' 23" R
Ay
Akrep
28° 06' 24"
Merkür
Koç
15° 59' 14"
Venüs
Koç
25° 36' 31"
Mars
Balık
26° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 24"
Satürn
Balık
16° 10' 47"
Uranüs
Boğa
22° 05' 56"
Neptün
Balık
28° 46' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 35"
Lilith
Başak
22° 51' 09"
True Node
Koç
15° 33' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>