Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Uzlaşmacı tavrını korumalısın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, aşk hayatınızdaki bütün küçük sorunların üstesinden gelmek için iyi bir gün. Eğer sorun yaşamıyorsanız, rahatlayabilirsiniz! Fakat sorunlarınız varsa, kariyerinizden ziyade eşiniz, aileniz veya sevdiğiniz kişiye odaklanmaya çalışın. Hayatınızın hiçbir bölümünü ihmal etmeyin, yoksa dengenizi kaybedebilirsiniz.

Planlı, disiplinli bir yaklaşımın bugün işe yaradığını görebilirsiniz. Akılda tutulması gereken bir nokta, şu anda başkalarıyla bağlantı kurmanızın önemli olduğudur. Yalnız bir şeyler yapmaya çalışmak doğru olan şey gibi görünebilir, ancak başkalarının yardımına başvurduğunuzda çok daha verimli olduğunuzu göreceksiniz. Çok iyi tanımadığın insanlara yaklaşmak konusunda utanmayın.

Abiniz, ablanız veya komuşunuz uzak bir yerlere taşınmak zorunda kalabilir. Bu sizin için duygusal anlamda bir burkulma olabilir ve bu kişiyle duygusal bir konuşma yapabilirsiniz. Sevdiğiniz birinin gidiyor olması kolay değil fakat bu durum yalnızlık konusunda size değerli bir ders verebilir. Ancak bugünden sonra, hoşunuza gitmese de muhtemelen bu fikre alışmaya başlayacaksınız. Sabırlı olun!

İnsanlarla konuşurken ekstra kibar ol. Güne hakim olan enerji seni huysuz ve huzursuz yapabilir. Sabrının eşiği ise düşük olabilir. Eğer çok geriliyorsan, rahatlamak için yollar ara. Gün boyunca küçük aralar ver. Tek başına yürüyüşe çık. Kaygıya yer verme. Modunu yönetebilirsen iyi bir gün geçirebilirsin.Doğuştan gelen yaratıcılığınızı bugün yeni şeyler yaratmak için kullanın. Bu durum her zaman bir projenin son halini almasına yaramaz ama bir işe, projeye ya da probleme yaklaşırken yeni ve inovatif yaklaşımlar geliştirmemizi sağlayabilir. Bir çok yolla keşfedebileceğiniz bu özelliğinize güvenin. Çocukken burcunuza sahip kişiler, keskin düşünme ve yaratıcılık yeteceği ile bilinirler. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz. 'Keskin düşünme ve yaratıcılık yeteneğiniz ile tanınıyorsunuz. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yataktan kalkmak ve hareket etmek dürtüleri hissedebilirsin, bununla savaşöa. Herkesin yalnızca oturmak istediği, kitap okumak istediği ya da TV izlemek istediği günleri vardır ama bunu çok sık yapmak vücuda iyilikten çok zarar verir. Bu yüzden kalk ve bir bisiklete yada patene atla ve iyi vakit geçir. Vücudun bunun için sana teşekkür edecek.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, hareketini Boğa burcunda sürdürüyor. Merkür ve Neptün'ün arasındaki pozitif açıyla sabah saatlerinde çok güzel haberler alabilirsiniz. Olumlu olmasını istediğiniz her şey bugün gerçekleşebilir. Hisleriniz her zamankinden daha güçlü olacak. Bazı şeyleri önceden hissedeceksinizdir. Rüyalarınıza da güvenin. 11:37'de ise Ay, uzun süreliğine boşluğa giriyor. Günün ikinci yarısı haberleşme problemleri yaşayabilirsiniz.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçindeki her şeyi anlatmalısın! Ay, bugün 11:37'den itibaren boşlukta hareket ediyor. Bugün içindeki her şeyi anlatmalısın. Hayatında seni rahatsız eden ne varsa , bugün bütün gücünü sorunları çözmek için kullanabilirsin. Evcil bir hayvanın varsa, onun sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsin. Akşamüzeri arkadaşından alacağın haberle sevinçten havalara uçacaksın.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygulu, hassas ve romantik bir gün sizleri bekliyor olabilir. Özlemleriniz ve beklentileriniz güne odaklanmanızı engelleyebilir. Buna fazla kapılmamalısınız.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün teknik konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Tembellik etmek için güzel bir gündesiniz. Yakın çevrenizdekilerin dedikodularıyla gününüz renklenebilir. Yavaş ilerleyen bugünde sakin kalmakta fayda var. Acele karar vermemeye özen gösterin. Gün içinde ilgilendiğiniz konularda sezgilerinizle hareket etmek isteyebilirsiniz.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda kontrol elinizde olacak bu sorumluluğu yönetmek hususunda kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Kariyer isteyebilir ancak ek sorumluluklara hazır olmayabilirsiniz.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güçlü konuşmalar yapmak ve başkalarını ikna etmek adına uygun bir gün olabilir. Sözlerinizle karşınızdaki kişiler üzerinde derin etkiler yaratabilirsiniz. Kendinizi güçlü şekilde ifade edebilir, sözlerinizle büyüleyebilirsiniz.

16 Ekim 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ışığınızın parlaması için birçok cazip seçenek olacak ama soru şu ki bunu yapabilecek kadar cesur musunuz? Yükselmek istiyorsanız, spot ışığında vakit geçirmek için ne gerekiyorsa yapmanız gerekir.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sorunları ertelemek yerine çözmeye çalışmak yerinde olacak. Evde bazı konuların patlak verdiğine tanık olabilirsin.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zekanızdan yararlanmanız akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak. Ani duygulara kapılmadan karar vermelisiniz.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Şansınıza borsa, şans oyunları, başkalarının kaynakları ve miras konuları dışında güvenmeyi bırakmalısınız. En azından bir süre. Patronunuzdan zam isterken, o eski şansınızın yanınızda olmadığını bilmelisiniz. Kariyer hayatınızda yükseliyor olabilirsiniz. Ancak maalesef özel hayatınızda o kadar başarılı değilsiniz. Ya çok ilgili ya da çok sinirlisiniz. Dengelenmeye çalışmalısınız.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; kardeş, kuzen ve komşularla beraber olabilir, kendini rahatlıkla ifade edebilirsin. Kişisel gelişimine katkıda bulunacak eğitimlerin veya yolculukların programlarını yapabilir, uzun vadeli, sağduyulu planlar yapabilirsin. Söylemlerinde kararlı davranabilir, sosyal medyada zaman geçirebilirsin. Bir cevap yazın Cevabı iptal et

16 Ekim 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 02' 37"
Ay
Kova
18° 18' 05"
Merkür
Koç
17° 37' 19"
Venüs
Boğa
03° 03' 13"
Mars
Koç
01° 00' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 48"
Satürn
Balık
16° 43' 15"
Uranüs
Boğa
22° 26' 33"
Neptün
Balık
28° 57' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 09"
Lilith
Başak
23° 31' 22"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>