Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sessiz Kalmıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Detaylara odaklanışın ilişkindeki sıkıntıları da daha net görmene vesile olabilir. Göz ardı etmemen gereken şeyleri daha net görebilirsin. Bu konulara dikkat çekmen sıkıntılı görünse de ilerisi için iyi olabilir.

İş hayatınızda düzgün bir çizgide ilerliyorsunuz ve önünüzdeki engellerin büyük bir kısmını aştınız. Bundan sonra daha stratejik davranmalısınız.

Verimli bir gün geçirmek demek her şeyi hızlıca bitirmek demek değildir. Verimli olabilmek için o gün içerisinde odaklandığın konuları dikkatlice fark etmen gerekecek. Bugün algıların daha da açılabilir bu konuda.

Temiz havayı içine çekmek ve biraz meditasyona zaman ayırmak sana iyi gelecek bugün. Derin nefes egzersizleri ve temiz hava stresten uzaklaşıp biraz daha rahatlamanı ve gece daha iyi uyumanı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne bir liste yaparak başlamak iyi olabilir. Halledilmesi gereken meseleleri doğru bir biçimde yoluna koymak bu listeyle belli olabilir. Önceliklerini dikkatlice belirlemek büyük önem kazanabilir.

16 Mart 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elinizde çok miktarda bastırılmış enerji var, ancak bunu akıllıca kullanmazsanız, evrenin onu size geri yönlendirdiğini görebilirsiniz. Yaptığınız her hareketi kendinizin yanı sıra diğer insanların da yararına yapmayı hedefleyin.

16 Mart 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gördüğün yanlışlara tepki göstermekten çekinmiyorsun. Haksızlıklara karşı sessiz kalmak istemiyorsun. Kendini daha enerjik hissettiğin bir gündesin. Bu sayede hemhayatında hem de sosyal hayatında belli düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. İlişkilerinde karşı tarafı daha iyi anlaman ile olası sorunların önüne geçeceksin.

16 Mart 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerinize odaklanırken kendinizi güçsüz olarak hissedeceksiniz. Bugün bu güçsüzlüğü bir başarısızlık gibi kendinize yansıtmayın. Sizler şuan büyük bir değişimin içindesiniz. Yeni başlangıçlar yapmaya çok az kaldı ama sabırlı olmalısınız.

16 Mart 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizden gelecek bilgiler önemli olabilir. Hareketli bir gündem sizi bekleyebilir. İletişimde olduğunuz kişilere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda cesaretli davranabilirsiniz. İlerleme kaydedeceğiniz zamanlar var. Gün içinde çevresel değişiklikler yaşanabilir.

16 Mart 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Risk almak için en uygun zaman. Özelliklekonularında her şey olumlu sonuçlanacak. Emek verdiğiniz şeylerden duygusal krizler ile hemen vazgeçmeyin...

16 Mart 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tam sallantıda olan duygularınızı dengelediğinizi düşünürken işleri yeniden karıştıran büyük bir gücün devreye girdiğini fark edebilirsiniz. Bu engebelere eğlenceli bir maceranın birer parçası olarak bakın. Mizacınızdaki huzur veren sakinlik övgüye değer. Eğer insanlar bu müthiş niteliğinizi takdir edemiyorsa bunu değişmeniz gerektiğine dair bir işaret olarak almayın.

16 Mart 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi çok kısa süreler içerisinde çok hızlı fikir değiştirirken bulabilirsiniz. Bu süreç hızlı ilerlese de kendi ihtiyaçlarınızı anlamanıza yardımcı olur, ancak bu ihtiyaçların karşılanması söz konusu olduğunda birkaç sorun yaşayabilirsiniz. Açık fikirli olun ve programınızı çeşitli alanlarla doldurun, çünkü işler bir anda değişebilir! Birçok farklı sonuca hazır olmanız gerekecek.

16 Mart 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Acele etmeye gelemeyen bir yapınız var. Sırada bekleyen işlerinizi düzenleyerek, planlı bir şekilde halletmelisiniz. Kararlarınızı verirken, iç sesinizi doğru kullanıyorsunuz. Bugün kendinizi sınayacak fırsatlar çıkıyor.

16 Mart 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kararlısınız ve nihayet uzun süredir içinizden arzu ettiğiniz şeyleri gerçekleştirebileceksiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek için gereken cesareti toplayabilirseniz başarı sizin olacak. Bu sayede uzun vadede hayatınızı daha olumlu şekillendirebileceksiniz. En yakınınızdaki kişiler size destek verecek, ama hedefinizden sapmayın ve kararlı olun.

16 Mart 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evlilik ya da ilişki konularına odaklısınız. İlişkiniz için sorumluluk alabilirsiniz ancak bunu karşı tarafın da yaptığına emin olun. Fazla detaylara ve endişelere takılıp gereksiz yere kendinizi üzmeyin.

16 Mart 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde elinizi attığınız her şeyin ters gitmesi sizi gerginleştiriyor. Yaşadığınız aşk hızını yitirmiş ve monotonlaşmış durumda. Üreticiliğiniz durmuş ve ilişkiniz üzerinde baskı yapıyor. Tüm bunlara rağmen kısa bir süre sonra bunları aşacak ve eski mutluluğunuza döneceksiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanıyorsunuz. Lükse olan merakınız, bütçenizi ciddi anlamda sarsmaya başladı. Ufak diye önemsemediğiniz sağlık problemleri başınızaaçabilir.

16 Mart 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 46' 03" R
Ay
Akrep
22° 53' 25" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 05' 43"
Mars
Balık
26° 01' 37"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 37"
Satürn
Balık
16° 08' 28"
Uranüs
Boğa
22° 04' 31"
Neptün
Balık
28° 45' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 09"
Lilith
Başak
22° 48' 22"
True Node
Koç
15° 35' 05"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>